Skocz do zawartości

Rainbow Six: Vegas 2

Andżej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tęczowa szóstka po raz ostatni wyląduje w Vegas - tak zapowiadają producenci:

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=92317

"We will never go back to Vegas - at least, not in the foreseeable future," designer Philippe Therien told Eurogamer at a recent preview event.

"We really feel that the story of Vegas is done. We've explored as much of Vegas as we wanted. For now, we're pretty much covered with Vegas."

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam sklepu w ktorym moglbym kupic V2 i miec go w dzien premiery, najtaniej jest w cenedze i gram.pl, ale w tych sklepach data premiery to 28.03, a w Ultimie gdzie gra jest 40zl drozsza jest normalna data 21.03. Wie ktos moze jak jest z przedpremierowymi zamowieniami z gameplay.co.uk, dochodza szybko czy dlugo trzeba czekac ??

Opublikowano
Szykuje sie kolejny rok ostrego grania ;) panowie wiedza o czym mowie :( ANY Shooter KILLER

Jak za starych dobrych czasow ?? kurde chyba juz tak nie bede mogl codziennie do 5 rano ;)

Opublikowano

Dla sp imho nie bo to wygląda jak mission pack.Na PC nówka jest za 59 zł za tyle nie wypuścili nowiutkiej gry a cena na x360 to 199 pln. Co innego jeśli chodzi o mp tą grę trzeba pykać wcześnie bo potem jest tylu wymiataczy że odchciewa sie grać (rangi,bronie,kamizelki ipt itd.).

Opublikowano
Mam pytanie: opłaciłoby się to grę kupic w dniu premiery? W ogóle się opłaca to kupować?

W dniu premiery nic się nie opłaca kupować jeśli chodzi pod względem finansowym (tracisz mase kasy). Na drugie to chyba nikt ci tu nie odpowie bo nie grał a wróżek jest tu co prawda wiele ale pier.dzielą trzy po trzy i raczej na ich wypowiedziach nie można się wspierać....

Opublikowano
graficznie tak,ciezko z cod4.ale multi w cod4 to juz przezytek,pokazuje to ta gra.

No wiesz zdania sa podzielone osobiscie mysle ze multi w cod4 jest najlepsze i kopie zad wszystkiemu co do tej pory wyszlo. Zreszta cala gra tez.

Opublikowano
Mam pytanie: opłaciłoby się to grę kupic w dniu premiery? W ogóle się opłaca to kupować?

Poprzedni Vegas w multi pozamiatał u mnie Gears of War, którego nawet dobrze nie zacząłem, a już nigdy do niego nie wróciłem.

Teraz wcale się nie zdziwię jak w odstawkę pójdzie CoD4... Póki co rządzi, ale RS to jednak trochę inna bajka - bliższe starcia, więcej map zamkniętych, większa intensywność, często "twarzą w twarz" :P. W CoD4 często giniesz nie wiedząc kiedy i od czyjej kuli (zwłaszcza w HCTDM, po jednej kulce i bez KillCam)...

Opublikowano (edytowane)
W CODA gra sie bardzo przyjemnie, Vegas jest bardziej taktyczny, skillowy.

...

chyba kamperski. skill to tu co najwyzej gra zespolowa

Jezeli juz o tym mowimy to musze ci powiedzec, ze niegdzie mnie tak kampienie nie denerwowalo jak w COD, takiego kampera w Vegas jest duzo latwiej sciagnac. Niestety w COD to czy trafisz heada czy w korpus czasami zalezy od szczescia, a nie celnosci, mialem wiele przypadkow gdzie praktycznie przykladalem delikwentowi do glowy bron, a ten po strzale uciekal jakbym nawet spustu nei dotchnal. W Vegas mozna kampic i czesto sie to stosuje jednak tutaj wystarczy dobrze wycelowac. Co by nie mowic Vegas jednak jest bardziej taktyczny i skillowy, w COD wiele zalezy od szczescia.

Edytowane przez Matrox
Opublikowano

nie mam nic do cod4,sam spedzilem wiele godzin z ta gra,ale to co teraz dzieje sie na sieci to paranoja.tak jak pisze Matrox teraz wszystko zalezy od szczescia.gra jest piekna,w singlu ma fajny scenariusz.ale jesli naprawde chcesz pobawic sie w multi to taktyczny rs pozera po prostu cod4.po prostu cod4 to fajna gra,ale rs to potega(w multi) :P

Opublikowano

Poprzedni Vegas w multi pozamiatał u mnie Gears of War, którego nawet dobrze nie zacząłem, a już nigdy do niego nie wróciłem.

Teraz wcale się nie zdziwię jak w odstawkę pójdzie CoD4... Póki co rządzi, ale RS to jednak trochę inna bajka - bliższe starcia, więcej map zamkniętych, większa intensywność, często "twarzą w twarz" :D .

albo lufa ze ściany lub typ schowany w grzejniku, taaaaaaaaaaak ta gra miała to coś co nie pozwala o niej zapomnieć

zwie się to "skaszaniony multi"