Matrox 6 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Realistic to najwyższy poziom w grze tak?Zapewne samemu jest trudno, ale w Co-op chyba da radę na spokojnie przejść. I Co-op jak w halo na 4 osoby? Tak, najwyzszy. Jak sie odpowiednio podchodzi do misji to trudno nie jest Tak, co-op jest na 4 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
nelson 4 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 mam nadzieje ze z jakims map packiem bedzie moj ukochany tryb vip <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
dragonstar 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 poprawka matroxa>>>>> Co-op w trybie story jest na 2 osoby:) (W jedynce byl na 4...). Tryb terorishunt jest na 4 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jako swiezy posiadacz R6V2 na PS3 mam pytanie dla posiadaczy wersji na X-a: Cz u Was pierwsza misja we Francji w gorach tez jest przedzielona na pol 'loadingiem' czy nie ? I czy trupy szybko znikaja ? Bo cos czuje ze wersja na moja konsole znow jest ..... grrrr Cytuj Odnośnik do komentarza
mario87 2 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Loadingu nie pamiętam, ale trupy szybko znikają, wystarczy się obrócić i już nie mam, tylko broń zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paczek 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Nelsi Team Leader jest o wiele fajniejszy od VIPa Cytuj Odnośnik do komentarza
Jared_ 2 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Rainbow Six to tylko na realistic Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Imo realistic nie jest trudne, wystarczy troche chęci. Mam pytanie co do checkpointów, bo grałem ostatnio, i miałem kilka checkpointów w tej pierwszej misji, dajmy na to skończyłem grać na 5 checkpoint'cie no i potem włączyłem i musiałem misje na nowo zaczynać. Teraz nie wiem czy ja coś walnąłem na ślepo czy to tak ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Może to jest tak jak w CoD 4, gdy nie weźmiesz Save and Quit nie zaczynasz od Checkpointa. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie jest tak, pozatym w CoD4 tak nie było, nie trzeba było robić tego - przynajmniej ja sobie nie przypominam, chcę usłyszeć opinie osoby która grała i wie na 100%, dziś sprawdzę bo nie chce zaczynać lokacji i potem grać ją od początku.. Cytuj Odnośnik do komentarza
nierealny 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie jest tak, pozatym w CoD4 tak nie było, nie trzeba było robić tego - przynajmniej ja sobie nie przypominam, chcę usłyszeć opinie osoby która grała i wie na 100%, dziś sprawdzę bo nie chce zaczynać lokacji i potem grać ją od początku.. odpalasz normalnie menu singla i dajesz continue. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dziś w końcu dostałem paczkę z vegasem. Optymistycznie natsawiony zeskanowałem swoją facjate i właczylem multi. No i tu totalna miazga . Grć sie zupełnie nie da . Próbowalem na pięciu hostach i wszędzie tak lagowało ze nie dalo sie grac. Teleporty o 100m. itd. . To jest tylko mój odosobniony przypadek czy rzeczywiscie cos sie z grą dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
dragonstar 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dziś w końcu dostałem paczkę z vegasem. Optymistycznie natsawiony zeskanowałem swoją facjate i właczylem multi. No i tu totalna miazga . Grć sie zupełnie nie da . Próbowalem na pięciu hostach i wszędzie tak lagowało ze nie dalo sie grac. Teleporty o 100m. itd. . To jest tylko mój odosobniony przypadek czy rzeczywiscie cos sie z grą dzieje? Chyba tylko tobie laguje (i RAULOWI) Masz za slabe lacze albo skoncz sciagac p.... Gra wymiata w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Mam nadzieje ze z lagami koniec dragon od czwartku bede miec 12mb , sama gra lagow napewno niepowoduje. Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Mam nadzieje ze z lagami koniec dragon od czwartku bede miec 12mb , sama gra lagow napewno niepowoduje. No to ja nie wiem. Komp był wyłaczony, łącze 1mb. Spróbuje jeszcze zagrać na polskim hoście (slijcie zaproszenia ) jak nie bedzie dzialac to nie wiem co zrobie . Sposobem na problem bylo zmienienie NATu na otwarty . Załatwiło sprawe. Teraz kiedy już zagrałem w multi (bez teleportów) mogę jednoznacznie stwierdzić, że jest to najlepsze multi ever... Nigdy nie myslalem ze cos w moim osobistym rangingu pobije GoWa lub H3 a tu masz... Wracam do walki... Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebastian PL 1 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 mi sie multi nie spodobal na poczatku , moze dlatego ,ze rzucielm sie na niego bez ukonczenia kampani hehe , przeszlem kampanie , nawet ok , teraz gram w co-op na 4 w ten tryb z terrorystami , gra jak dlamnie na 8+ ale jest dobra i pewnie starczy mi na troche Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Pożyczyłem od kumpla głównie z braku czegoś ciekawszego, seria RS to nigdy nie były moje klimaty. Zrobiłem tryb story na realistic, sporo mi krwi napsuła ta gra i do skończenia musiałem się zmuszać. Najbardziej mi przeszkadzało rozmieszczenie checkpointów, IMO powinno być ich dużo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebastian PL 1 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ja to w ogole realistic nie chcialem odpalac, bo pomyslalem sobie : tactical shooter , no way a przynajmniej nie w story Cytuj Odnośnik do komentarza
iwanek 0 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mam, takie pytanko, bo chciałbym Vegasa2 nabyć, ale głównie z myślą o multi (po dłuugiej przerwie wróciłem do jedynki - oba CoDy poszły w odstawkę ). Chodzi mi o to, czy na serwerach jest dużo ludzi (więcej niż w R6V1 aktualnie)? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Prawie nikt w to juz nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Co? Widzialem sporo hostow pare dni temu (godziny popoludniowe) - ale czy wiecej niz V1 to nie powiem bo nie gralem online w V1. Pewnie w nocy jest wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gazi 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Grę ostatnio miałem we wrześniu(miesiąc później sprzedana^^) i gier było dość sporo. Niestety nie mam porównania do RS1 bo w tą grałem na pc. IMO gra dosyć sztywna i nie wciąga na multi. Singiel też bez wzlotów. Niektóre misje tylko były w miarę ciekawe. IMO najbardziej wciągające w tej grze jest terrorist hunt i nic więcej;). Cytuj Odnośnik do komentarza
massmedia 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Na necie V1 > V2 100 razy. Jak cos to ja czasem pykam w jedynke. Teraz wyjezdzam na tydzien, ale od poniedzialku nastepnego chetnie pykne Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sporo ludzi gra w 1 i 2 - ja polecam jednak jedynkę - mapy są 100 razy bardziej grywalne aczkolwiek jest to moje osobiste zdanie(Kocham serię R6). Gra jest wciąż dosyć popularna@XBL co mnie bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Czy Rainbow Six Vegas 2 ma tak samo spartalony framerate, jak pierwsza czesc? obadalem dzis demo i... w to sie nie da grac ;| Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi