Scorp1on 8 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Z tego co pamietam to w pewnych momentach byly dropy ale jakos konczylem gre na Realistic :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Moze byl jakis patch, ktory to zniwelowal? w demie jest tragedia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Niedawno na coopie (split screen pionowo podzielony ) przeszedlem vegas 2 i jeszcze wszystkie terrorist hunty i nie bylo tak zle. Ja nie zauwazylem zadnych zwolnien czy cos... czasem tylko na chwile ekran sie zatrzymywal, ale to chyba tylko przy checkpoint'cie. No nie wiem, moze nie zwracam na takie rzeczy uwagi, ale mi sie gralo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Tak juz jest niestety ale wiekszosc produkcji na konsole nie potrafi utrzymac stalych 30 fpsow. GOWy, Bully, Wolverine,itp pozostaje to przebolec i zajac sie graniem. Ale raczej nie przypominam sobie aby te dropy byly jakos mocno wkurzajce - np. spory spadek gdy atakuje nas 5 terro - raczej takie cos nie wystepuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi