BarteQ 1 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Dobra mamy w Polsce 1 generala z lv 50 w MLG ;] Dzieki Bobek, Flaha i Graniu za pomoc;] Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 (edytowane) No a teraz moja w leci w kolejce !!! Ładnie Bartek, te ostatnie mecze przed twoją 50 to mega team play i na prawdę chore gry teamu !! PS. żadna z ostatnich gier nie była na hoscie :> a wręcz na żółtych (kanda, puerto rico itp. -_-) Edytowane 7 grudnia 2008 przez Flaha Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Nice, nice Boczek, gratzy. Ile Ty już masz tam meczy? z tysiaka? :o .edit też bym chciał pograć na live'ie, jak tak dalej pójdzie to przez brak normalnego netu będę musiał zrezygnować z hejlo Edytowane 7 grudnia 2008 przez Bieniu Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Nice, nice Boczek, gratzy. Ile Ty już masz tam meczy? z tysiaka? :o tak z 700-800 samego mlg bylo ;] samego expa 500 na generała musiałem nabić ;] Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Gratuluje Boczek, czyli juz wogole mm nie grasz ? Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) GG's Edytowane 7 grudnia 2008 przez _Bobek_ Cytuj
Wojtass 2 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Miałbym spokojnie 50tke w czym chce gdybym miał lepszy internet, lepszego Br`a i chorą snipe. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Dobra mamy w Polsce 1 50 w Swat'cie Dzieki Bieniu, Juan, Miniu za to ze byliscie ze mna do konca na gadu gadu. Chcialbym pozdrowic rowniez moich rodzicow (Bez herbaty nie udaloby mi sie wbic tego skilla). Z tym momentem oficjalnie koncze grac w DLC Bigteam. Do zobaczenia! Edytowane 11 grudnia 2008 przez Kerlo Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 takich ludzi nie spotyka sie przypadkowo na ulicy. Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Z tej okazji (wbicia przez Kerla 50 w SWAT'ie i tego, że wbrew temu co pisze Uzny to spotkałem go kiedyś na ulicy przed klubem Malta w Poznaniu) ułożyliśmy z Miniem krótką balladę do nucenia w lobby. Idzie to tak: "Gdy Kerlo strzela headshoty, jego team nie ma już nic do roboty, Kerlo, nasz pros, chodź niewielki wzrostem, to na brki nie przegra nawet z porostem, (który jak wiadomo, strzela tak jak ja nie potrafię, pewnie ćwiczy z Karczohem na Epithafie...) Smok czy Spartan, dla Kerla to żadna rożnica, on swoje chore głowy na Polską scenę przemyca. Kerlo nasz Ziom..." All rights reserved by Last Hope. Kopiowanie, rozpowszechnianie i szydzenie bez zgody autorów surowo zabronione! Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Z tej okazji (wbicia przez Kerla 50 w SWAT'ie i tego, że wbrew temu co pisze Uzny to spotkałem go kiedyś na ulicy przed klubem Malta w Poznaniu) ułożyliśmy z Miniem krótką balladę do nucenia w lobby. Idzie to tak: "Gdy Kerlo strzela headshoty, jego team nie ma już nic do roboty, Kerlo, nasz pros, chodź niewielki wzrostem, to na brki nie przegra nawet z porostem, (który jak wiadomo, strzela tak jak ja nie potrafię, pewnie ćwiczy z Karczohem na Epithafie...) Smok czy Spartan, dla Kerla to żadna rożnica, on swoje chore głowy na Polską scenę przemyca. Kerlo nasz Ziom..." All rights reserved by Last Hope. Kopiowanie, rozpowszechnianie i szydzenie bez zgody autorów surowo zabronione! RAPE. Jutro chyba pojde "Na Wiejską" i bede prosil o autonomie bym mogl zalozyc swoje panstwo, ktore bedzie mialo taki hymn 8) Edytowane 11 grudnia 2008 przez Kerlo Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 (edytowane) Z racji tego, że właśnie zakupiłem sobie Golda (w końcu) i "bałdzo" chcę mieć 50tkę to szukam kogoś, kto mógłby mi w tym pomóc D: Bo podobno w H3 nawet największy noobek może mieć Generala (i wcale nie mówię tu o kupowaniu kont, które ostatnio jest dość modne ). No, ale przejdźmy do rzeczy: TD - 46 TS - 46 TSnipers - 33 LB - 42 SWAT - 40 Niektórzy wiedzą jak gram, a ci którzy nie wiedzą moga zobaczyć tu . Ostatnie parę dni byłem totalnie bez formy (z przyczyny bliżej nieokreślonych), ale już jest prawie dobrze . Edytowane 11 stycznia 2009 przez mr pablo Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Ok, do DT, TSLAYER, TSNIPERS, TSWAT doszla 50 w MLG oh ah Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Ok, do DT, TSLAYER, TSNIPERS, TSWAT doszla 50 w MLG oh ah No niezupełnie Robert Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Teee MLG sie gra caly czas, wiec tak jak wczoraj tracilem i odzyskiwalem, zreszta tak jak ty czasem ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi