_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Można się pobawić w typowanie wyników na MŚ Moje wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Widzieliscie jaki Pojazd zrobila Holandia Ghanie? Ja bym ich nie przekreslal, mysle ze cwiercfinal to spokojnie zrobia. A moze nawet polfinal(i odpadna z Argentyna ;P) Racja. Holandia jest w formie. Nie zdziwiłbym się gdyby ugrali coś dobrego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 martwi mnie tylko brak Robbena, mimo to, kibicuje im. no, moze coś Angole tez ugrają Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dzisiaj nasza kadra przestestuje Hiszpanów. Liczę na dobrą postawę naszych Orłów, bo ewentualne zwycięstwo Polaków, oznacza tylko jedno: Hiszpania zdobywa Puchar Świata 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Skład Hiszpanie mają najmocniejszy, ale na MŚ nigdy nic specjalnego nie pokazali. Nie wiem czy dobrze przewiduję, ale chyba w 1/8 i 1/4 będą grać z kimś z tej dwójki Portugalia/Brazylia. Poza tym żadna drużyna z Europy nie wygrała nigdy Mundialu na innych kontynentach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zrobiłem swój skład na Wygraj Mundial. Casillas, Julio Cesar Ramos (K), Lucio, Maicon, Ivanović, Cole, Chiellini Xavi, Lampard, Sneijder, Schweinsteiger, Jovanović, Pereira Luis Fabiano, Rooney, Suarez, Milito W sumie nic zaskakującego... Myślę, że Brazylia to wygra, co nie. Albo Hiszpania. Reszta się wydaje ewidentnie za słaba. Myślę, że Serbia i Urugwaj zaskoczą w pierwszej fazie. Co do Argentyny, to nie wiem, kto będzie grał - lista powołanych jest zabawna. Maradona chyba jednak nie jest aż tak głupi, że nie wystawiać w pierwszym składzie Miito. Włochy odpadną tak szybko, jak się da, ale w swojej grupie powinni z tyłu wyjść na zero. Schweinsteiger i Sneijder powinni punktować w fazie grupowej jak cholera, przewiduję pogromy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zrobiłem swój skład na Wygraj Mundial. Casillas, Julio Cesar Ramos (K), Lucio, Maicon, Ivanović, Cole, Chiellini Xavi, Lampard, Sneijder, Schweinsteiger, Jovanović, Pereira Luis Fabiano, Rooney, Suarez, Milito W sumie nic zaskakującego... Myślę, że Brazylia to wygra, co nie. Albo Hiszpania. Reszta się wydaje ewidentnie za słaba. Myślę, że Serbia i Urugwaj zaskoczą w pierwszej fazie. Co do Argentyny, to nie wiem, kto będzie grał - lista powołanych jest zabawna. Maradona chyba jednak nie jest aż tak głupi, że nie wystawiać w pierwszym składzie Miito. Włochy odpadną tak szybko, jak się da, ale w swojej grupie powinni z tyłu wyjść na zero. Schweinsteiger i Sneijder powinni punktować w fazie grupowej jak cholera, przewiduję pogromy. Na MŚ nie ma tak naprawdę słabych. Chwilowa niedyspozycja i każda dobra drużyna może odpaść. 4 lata temu Brazylia podobno miała wszystkich zmiażdżyć, mieli najsilniejszy skład (Kaka, Ronaldinho, Ronaldo, Adriano, R. Carlos, Juninho itd). Mało brakowało by odpadli wtedy z Ghaną, która nie potrafiła wykorzystać kilku bardzo dobrych sytuacji. Później polecieli z Francją, która dosyć dobrze stopowała Brazylię i jedynego gola zdobył Henry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Brazylia w tym roku wydaje sie "jedynie" bardzo solidna, optycznie duzo slabsza niz na poprzednich mistrzostwach. Dlatego tez pewnie dojda daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 No i wreszcie pokazuje jak umie grac i co to znaczy technika. Trudno im nie pokazac jak przeciwnik nie umie nawet pilki poprawnie przyjac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Patrzcie wszyscy optymiści typujący Hiszpanów na mistrza z kim będą grać do finału (o ile do niego dojdą). Aha, brałem pod uwagę, że wszyscy faworyci poszczególnych grup wyjdą na 1 miejscu. Mecze grupowe pomińmy, bo tam nie ma nikogo kto Hiszpanom może zagrozić. 1/8 Brazylia/ Portugalia - Hiszpania 1/4 Włochy - Hiszpania 1/2 Niemcy/Argentyna - Hiszpania finał Francja/Anglia/Holandia/Brazylia/Portugalia - Hiszpania Jak widać łatwej drogi ewentualnie mieć nie będą. Edytowane 8 Czerwca 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Kto ma najlatwiejsza drabinke? ZNowu Niemcy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Przy wyjściu z grupy każdego faworyta w 1/8 tylko Hiszpanie mogą mieć problem Brazylia/Portugalia Natomiast prawdziwa rywalizacja zacznie się od 1/4 Francja - Anglia Niemcy - Argentyna Holandia - Brazylia/Portugalia Włochy - Hiszpania 1/2 Francja/Anglia - Holandia/Brazylia/Portugalia Niemcy/Argentyna - Włochy/Hiszpania Finał Francja/Anglia/Holandia/Brazylia/Portugalia - Niemcy/Argentyna/Włochy/Hiszpania Oczywiście takie typowanie jest brane pod uwagę pod warunkiem, że faworyci nie zawiodą. :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jakis zawiedzie, byleby nie bylo jak w 2002 r. jak Szwaby dopiero w finale trafili na kogos trudnego. Noo, ale w sumie wtedy drabinke ustawili sedziowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie pamietam mistrzostw w ktorych sedziowie nie zdecydowali o wyniku... (mowie o WC bo w UEFA ostatnie mistrzostwa to pierwsze jakie pamietam w zyciu bez ingerencji kleru ) Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ej, Zwyrodnialec, coś pomyliłeś te tabelki. Hiszpania-Brazylia dopiero w finale (jeśli wygrają swoje grupy... a wygrają). I w ogóle to jest dziwne patrzenie na tę drabinkę. Dlaczego np. Portugalia ma być problemem? Od dwóch lat jest niesamowicie słaba. Ten zespół jest tak słaby, że nawet Cristiano Ronaldo gra w nim słabo. Mimo kontuzji Drogby, WKS nadal jest silniejszy od Portugalii. Albo Włochy - Włochy się liczą? Oni akurat mają łatwą drabinkę, ale tylko do ćwierćfinału, gdzie Hiszpania ich zniszczy. Francja jest niby faworytem do wygrania grupy? Lol. Jest wielu trudniejszych rywali. Serbia, Urugwaj itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 oqqozo Hiszpanie trafią na Brazylię, jeśli zajmą pierwsze miejsce w grupie, a Brazylia zajmie w swojej drugie. Są to drużyny z grup G i H. W 1/8 zwycięzca grupy H (Hiszpania) zagra z druga drużyną grupy G (Brazylia/Portugalia). Co do faworytów brałem pod uwagę ogólne oczekiwania od wyżej wymienionych ekip i przynajmniej w teorii są to najlepsze reprezentacje poszczególnych grup. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Dla mnie od 1/4 wygladac to bedzie tak A. Francja - Anglia B. Holandia - Brazylia C. Argentyna - USA D. Włochy - Hiszpania 1/2 Anglia - Holandia/Brazylia Argentyna - Hiszpania Finał Anglia - Hiszpania BTW , Moim zdaniem Portugalia wogole z grupy nie wyjdzie, Wyjdzie WKS Edytowane 9 Czerwca 2010 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Może ktoś się wysili na ligę typerów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No też nad tym myślałem , najwyższy czas Z tym że mi się nie chce , bo nie wiem jak się do tego zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://www.sport.pl/sport/1,65025,7997902,MS_2010__Chinscy_dziennikarze_ofiarami_zlodziei.html :=) to beda dobre mistrzostwa cos czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Tylko czekać na pierwszą ofiarę kanibalizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 No dziś czytałem artykuł w głosie wlkp. Pisał kolo który tam pojechał. Pierwsze co się dowiadują po przylocie, to jak się poruszać bezpiecznie itp. Na noc włączane jest ogrodzenie pod napięciem, nikt nie wychodzi z domów [poza mudzinami ofkoz ]. Będzie ubaw jak to wszystko się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 45 minut meczu, 45 minut BZYCZENIA TRĄBEK Ahaha, Engel i jego tekst: " co mi zaimponowało , to 20 minut dobrej gry meksykańców" XD Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 (edytowane) Włodek Lubański asystuje Szpakowskiemu co to za głupota ze spalonym przy murzynie na linii bramkowej? Edit: Te przepisy bez kitu trzeba pozmieniać. Edytowane 11 Czerwca 2010 przez golab Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 A to mi się po(pipi)ało, podobny głos ma do Engela. Wyjaśnienie tego spalonego trochę mnie rozpierdala, bo co, bramkarz przy rzutach rożnych wychodzi poza pole karne i zawsze będzie spalony? o.O Nie rosumie nie rosumie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi