Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecz Serbia-Ghana jednak nudny. No ale jak się ma atak Pantelić-Żigić to w sumie nic w tym dziwnego. Pieprzę te mistrzostwa, nic się nie dzieję, będę do końca dnia oglądał filmy Cronenberga.

Opublikowano

A czego sie spodziewaliscie ? Na kazdym mundialu mamy w 1 rundzie grupowej czerstwe mecze, bo kazdy boi sie przegrac, do tego mniej wiecej 1/3 druzyn nie powinna sie tam znalezc w ogole gdyby nie klucze geograficzne. Mam nadzieje, ze od 2 kolejki wreszcie przestana wszyscy grac zerozeryzm.

Opublikowano

Już za pół godziny pierwszy ciekawy mecz tego Mundialu, Serbia-Ghana.

Heh, lol.

Widziałeś Argentynę Nigerią?

Opublikowano

Argentyna-Nigeria? Messi ładnie latał po boisku... bramkarz Nigerii się pokazał... i w sumie tyle. W porównaniu z tym, co robiła Argentyna na poprzednim mundialu, jest niespecjalnie.

Opublikowano

A wg mnie to był za(pipi)isty mecz bo Nigeria zagrała dużo lepiej niż mozna było przypuszczać a Argentyna - choć stworzyła masę sytuacji- strzeliła tylko raz, dlatego mecz trzymał w napięciu do końca

Opublikowano (edytowane)

karny!!!. Serba otumaniły trąbki;-) i........gooool

Edytowane przez Orson
Opublikowano

w sumie jak remisują z nasżą kadrą- kadrą w rozsypce- to nie ma co się dziwić XD

Opublikowano (edytowane)

Myślę, że ściany dawnej niemieckiej kolonii pomogą rzeszy wygrać.

edit: down: no, faktycznie, niemiecka kolonia była minimalnie wyżej, przyznaję się do błędu.

Edytowane przez golab
Opublikowano (edytowane)

Cos Ci sie zdrowo pomylilo. Lepiej sprawdz historie.

EDIT:

Lucas to ma kopyto.

Facet co najlepiej gra w reprezentacji ze wszsytkich jakich znam. Normalnie pilkarze graja lepiej w klubach.

Edytowane przez grzes_l
Opublikowano

Podolski nieustannie mnie zadziwia. Jeden z piłkarzy, którzy im gorzej grają w klubie, tym lepiej w reprezentacji.

A tak, już to ktoś napisał.