Opublikowano 17 czerwca 201014 l Jesten fanem Urugwajczyków, cieszę się że wygrali, ale trochę niesmak pozostał, bo spalony był ewidentny. Co z tego, że RPA słabsze? Sędzia ich wyrolował, bo o remis mogli powalczyć. Ewidentny spalony to jak napastnik jest parę metrów za obrońcami coś jak Bayern-Fiorentina, a nie jak go można dopiero przy pomocy miliona ujęć z setki kamer dostrzec.
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Jak myślicie, Forlan będzie jeszcze jutro żył? Chyba arbiter, zważywszy, że Suarez był na spalonym. chyba jestes glupi chyba Ty, ślepcze Forlan zagrywa piłkę, przyjmuje ją jakiś Urugwajczyk w otoczeniu murzynów, w tym czasie jeden murzina wybiega wprzód, zostawiając Suareza na minimalnym spalonym, gdy rusza do piłki odbitej od nogi jego kolegi, a potem to już ciężko stwierdzić czy faul czy oskarowa symulacja fin
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Jesten fanem Urugwajczyków, cieszę się że wygrali, ale trochę niesmak pozostał, bo spalony był ewidentny. Co z tego, że RPA słabsze? Sędzia ich wyrolował, bo o remis mogli powalczyć. Ewidentny spalony to jak napastnik jest parę metrów za obrońcami coś jak Bayern-Fiorentina, a nie jak go można dopiero przy pomocy miliona ujęć z setki kamer dostrzec. Jak dla mnie to Suarez w momencie "podania" od Cavaniego właśnie był na takim spalonym (jeśli ma tego ewidentnego spalonego ma sugerować odległość w jakiej zawodnik znajdował się za obrońcami).
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Dla mnie to zadne podanie bylo, zwykly rykoszet, wiec liczy sie moment strzalu, faul byl, widac na jednej powtorce jak mudzin zaczepia Suaerozowi lewa noge.
Opublikowano 17 czerwca 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=xR46IzYP7MA tak na rozluźnienie atmosfery
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Maradona idzie na mistrza. Szkoda ze druga brama ze spalonego. Szkoda ze Higuain strzelil. Wole wszystkich innych napastnikow Albiceleste i wcale nie ze gra w Realu, tylko ze wydaje mi sie, ze marnuje okazje w kluczowych momentach kluczowych meczow. Oby sie to zmienilo.
Opublikowano 17 czerwca 201014 l No i to sie nazywa mecz, Higuain x3 i Argentyna zmiazdzyla Koreanczykow.
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Messi i spółka pokazała kawełek dobrej piłki. Cieszą ofkoza brameczki Higuaina ...idzie na króla strzelców MŚ! Brawo Albicelestes i oby tak dalej :]
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Zięciu Maradony rozruszał towarzystwo po swoim wejściu. Chyba powinien być jako pierwszy mecz Meksyk - Francja?
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Zięciu Maradony rozruszał towarzystwo po swoim wejściu. Chyba powinien być jako pierwszy mecz Meksyk - Francja? Też właśnie coś mi nie pasowało...ale pewnie uznali ,że to dzisiejszy hit,więc dali na najpóźniejszą porę
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Higuain strzelił te gole (oba głową) tylko dlatego, że bramkarz był beznadziejny. Strzały w zasadzie bez siły, piłka skozłowana, dobry bramkarz by sobie z tym poradził, natomiast jeden gol był ze spalonego. Nie ma się czym podniecać. Niemcom i tak nie dadzą rady. Edytowane 17 czerwca 201014 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Fakt - tam gdzie powinien Higuain strzelic gole pudlowal haniebnie, a dwa gole po kiepskich strzalach glowa i spalonym Gooooool Kalu "wisla krakow" Uche ! Edytowane 17 czerwca 201014 l przez Bartg
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Komentator serbskiej stacji telewizyjnej RTS popełnił straszliwy błąd informując na wizji o kontuzji niemieckiego golkipera Roberta Enke, tymczasem były bramkarz piłkarskiej reprezentacji Niemiec nie żyje już od kilku miesięcy. Podczas transmisji z meczu Niemców z Australijczykami doszło do skandalu z udziałem Vladimira Mijaljevicia. Komentator serbskiej stacji telewizyjnej RTS opisując skład reprezentacji Niemiec za przyczynę nieobecności bramkarza Roberta Enke podał kontuzję. Tymczasem Enke popełnił samobójstwo w listopadzie 2009 roku, rzucając się pod pociąg w miejscowości Neustadt. Tragiczny błąd Mijaljevicia z pewnością będzie największą wpadką komentatorską podczas mistrzostw świata w RPA. na euro 2012 sie wykuruje!
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Lol jaki debil :confused: A na boisku wreszcie dzieje sie ciekawie, czerwona kartka dla Kaity, Grecja wprowadza drugiego napastnika i jest ciekawie. Goooool Salpingidis, chcielismy dobrych meczow no to mamy. Edytowane 17 czerwca 201014 l przez Bartg
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Grecja i tak z grupy nie wyjdzie. Argentyna ich ogra (chociaż pewnie będzie grać w rezerwie). Więc jedna drużyna preferująca nudny i nieskuteczny styl gry odpadnie bardzo szybko.
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Nigeria z coraz mniejszymi szansami na awans ;[ Włochy i "Zupa Orły" to jedyne drużyny, którym życzę zwycięstwa. Mam nadzieję, że po rozgrywkach grupowych się z nimi nie pożegnam, bo tak to odpuszczam ten weltmajsterszaft. Oby jeszcze pojechali Greków...
Opublikowano 17 czerwca 201014 l OMOJBOZE dziekuje ci Obasi za niestrzelenie gola i niez(pipi)anie mi kuponu
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Z ta pilka faktycznie cos jest nie tak. Trzeci bramkarz trzeci raz taki sam blad. I to u bramkarza, ktory broni pilki niemozliwe do obrony...