Tokar 8 268 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 WpIsUjCiE mIaStA, kTóRe ŚmIeJoM sIę z ItAliI !!!1 ŁóDź !!!! Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Statystyka strzałów 18-3. Hmmm, rozumiem, że Nowa Zelandia nie miała w tym meczu przewagi. I 15-0 w rzutach rożnych! Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 dobrze, ze kiwi dowiezli te 1:1, mam nadzieje, ze slowency sie zepna i jakims cudem wygraja z makaronem. jak makaron wyjdzie z grupy z 3 pkt. to chyba oszaleje. ewentualnie kiwi zremisuja 1:1 z paragwajem, a wlosi 0:0 to wtedy kiwi wyjdzie z grupy bo strzeli 3 gole, a makaron 2. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Nie wiem co o tym myśleć. Grać przez większość meczu wrzutki w pole karne przy rosłej obronie, zamiast gry kombinacyjnej po ziemi. Jakie ciołki xDDD Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Hahaha. "miszczowie" świata po dwóch meczach mają dwa pkt w najsłabszej grupie. Piękny mundial Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 A jeszcze jutro Honduras zatrzyma Hiszpanów. 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 (edytowane) Hahaha. "miszczowie" świata po dwóch meczach mają dwa pkt w najsłabszej grupie. Piękny mundial Wlosi, i tak awansuja mimo ze graja doline, a potem jak to wlosi i tak dojda conajmniej do cwiercfinalu Edytowane 20 czerwca 2010 przez Welna Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 (edytowane) Ogólnie śmiechowy mecz. Ciekawe co dalej pokażą Włochy. Jak na razie to bida z nędzą <_< Edytowane 20 czerwca 2010 przez sprite 1 Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Czyli Holandia - Wlochy w 1/8 i makarony nic nie grajac znwou zdobeda medal. chu,jki 1 Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Nie no jak w pierwszej kolejce była nadpadaka, to ta druga zwraca wszystko z nawiązką. Prawie wszędzie będzie realna walka o awans do ostatniej kolejki. I to walka z udziałem topowych teamów. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Nie wiem gdzie tu sensacji szukacie, druzyny europejskie zawsze graja kupe na mundialach poza Europa, Ameryka Płd zawsze sobie natomiast radzi duzo lepiej w takich turniejach. Pewnie historia sie nie zmieni i mistrzem bedzie Brazylia albo Argentyna. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Tak wszyscy przewidywali remis Włoch z Nową Zelandią. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Mowie ogolnie o postawie Ameryka Płd vd Europa, tutaj wiadomo, ze sensacja, sami sobie Wlosi winni, jak wrzucali caly mecz w pole karne gdzie sami drwale w obronie stali. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 (edytowane) Włochy Ped...!! Hahaha! Brawo Nowa Zelandio! Teraz jeszcze tylko Brazylia sprawi niespodziankę wygrywając z WKS i będzie git Edytowane 20 czerwca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Holandia i tak najlepiej prezentuje się z Europy na tym turnieju, chociaż grają na pół gwizdka. Włosi z graczami Juventusu pewnie dostaliby od nich po dupie. 2 Cytuj
Stranger 37 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Ja pier.dole, żal w chu.j. Przeciwnik na papierze jeszcze słabszy, a scenariusz ten sam. Przewaga, stracony gol, wyrównywanie i walenie łbem w mur. A Lippi powinien mieć dostateczny powód do tego, żeby po całym sezonie padaki w wykonaniu Cannavaro (plus ostatni mecz z Paraguayem) posadzić go na ławce. Wprawdzie sedzia w całym meczu też się nie popisał i można se gdybać jakby było, gdyby nie ten szybko stracony spalony, bo gola tam nie widziałem. Ale jak w końcówce koleś dosłownie o nazwisku Drewno go minął i omal nie trafił na 1-2 to już naprawdę nawet fani Azzurrich chyba zaczną go pozdrawiać klasycznym "traditore" :| Jak kapitan zapier.dala drugiego gola na mundialu pod rząd na wagę pkt to ja nie mam pytań. Z całą sympatią również dla Iaquinty, ale po kontuzji dalej jest bez formy i zamiast niego wolałbym na starcie Di Natale. All in all, całe szczęście, że wyrównali, choc karnego bym im nie odgwizdał. Ale wolę już taki remis niż przegraną po meczu życia w stylu Bajrona Moreno. Kolejny powód dla wprowadzenia powtórek video. Jeszcze jeden mecz pozostał, mam nadzieję że do tego czasu będę w szampańskim humorze, bo po drodze odpadną przede wszystkim Angole i Dojcze, a awansuje Nigeria. 1 Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Nie wiem co Was dziwi. Ja nie pamietam mundialu (poza Hiszpania i Korea) gdzie Wlosi zaszli daleko bez silnego udzialu panow z gwizdkami. Nigdy nie prezentowali gry zaslugujacej na jakiekolwiek sukcesy ale kto inny o to dbal... Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 A tymczasem u francuzow: Przed treningiem Patrice Evra pobił się z odpowiedzialnym za przygotowanie fizyczne Robertem Duverne, którego kapitan kadry uważa za donoszącego prasie "zdrajcę". Piłkarze francuscy odmówili wzięcia udziału w treningu, a wiceprezes piłkarskiej federacji francuskiej Jean-Louis Valentin nie wytrzymał i ogłosił swoje odejście. - Mam tego dość, jest mi po prostu wstyd. Odchodzę - powiedział Valentin. :potter: Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Dziennikarze jednak mają rację, w ostatnim meczu Francji może być jakaś bijatyka na boisku. Malouda brutalnie sfauluje Abidala? Henry walnie z główki Gourcuffowi? Gallas obsika Domenecha? Ach, muszę to oglądać! Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 O Anelka zakończył karierę reprezentacyjną...nie wiedziałem Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Pomyslec ze u nas takiego Benhauera wyrzucono bo nic nie osiagnal z kolesiami, ktorzy w pilke grac nie umieja a taki Dominik przetrwal, mimo ze wyniki mial zblizone, a poziom pilkarzy... No ale zawsze chcielismy miec taka reprezentacje jak Francja - doczekalismy sie Cytuj
Gość Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Włosi poprawili mi nastrój i porażka Hiszpanów nie wygląda już tak źle . Amatorzy zremisowali, a gdyby nie dziwny karny, to... Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 (edytowane) Pomyslec ze u nas takiego Benhauera wyrzucono bo nic nie osiagnal z kolesiami, ktorzy w pilke grac nie umieja a taki Dominik przetrwal, mimo ze wyniki mial zblizone, a poziom pilkarzy... No ale zawsze chcielismy miec taka reprezentacje jak Francja - doczekalismy sie Przecież Domenech zdobył wicemistrza w 2006 roku. Edytowane 20 czerwca 2010 przez golab Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Porażka Hiszpanów była gorsza, robią z siebie chuj wie kogo (a może to media tak ich kreują) i najchętniej to od razu zagraliby w finale, a tutaj proszę, sędzia nie miał zamiaru im pomóc i Szwajcarzy wygrali mecz. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Jestem zawiedziony ostatnim meczem Podumałem chwilę, podumałem i doszedłem do wniosku, że najprawdopodobniej do finału dojdą Argentyńczycy z Holendrami. Trzecie miejsce Chile Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi