Opublikowano 20 czerwca 201014 l No (pipi)a, sędzia się pyta Fabiano po fakcie czy zagrał ręka xD Fabiano oczywiście pali głupa :potter:
Opublikowano 20 czerwca 201014 l jeszcze nich bambusy strzela i mozna konczyc, bo akurat 2:1 obstawialem
Opublikowano 20 czerwca 201014 l No (pipi)a, sędzia się pyta Fabiano po fakcie czy zagrał ręka xD Fabiano oczywiście pali głupa :potter: Brak słów na sędziego. Cieszy michę i pyta się czy ręka była, jakby wierzył że ten powie mu prawdę. Żal
Opublikowano 20 czerwca 201014 l słaby mecz, Brazylia nic nie gra, a wygrywa 2:0. Fartbiano wcale nie pomaga sobie ręką strzelając przepięknego gola. No i 3:0... WKS ssie, ale na co liczyłem z takim trenerem.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Ehh szkoda. Brazylia gra strasznie średnio a i tak wygrywa. Tylko dzięki Fabiano
Opublikowano 20 czerwca 201014 l No to lepiej, żeby jutro komuszki jakiegoś psikusa zrobiły, bo "szlagier" BRA- POR sam w sobie zapowiadałsię chu/jowo, a jak jeszcze będzie o pietruszkę, to już w ogóle kołysanka.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l wszystkie murzyńskie ekipy grają cienko, bo panują tam temperatury poniżej 25 stopni;] no ale honorowego mogliby strzelić
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Za kare murzyn prawie zlamal Elano noge. O pietruszke mam nadzieje nie bedzie, duzo zalezy od wynikow w grupie H, pewnie bedzie to mecz o zagranie/niezagranie z Hiszpania, oby Hiszpanie nie zajeli drugiego miejsca, wtedy bedzie mecz o to, kto przegra i nie zagra z Hiszpania
Opublikowano 20 czerwca 201014 l teraz po brutalnym faulu wszyscy zapomna o "niby rekach Fabiano" (nic nie bylo) i Brazylia z pieknym wynikiem zakonczy ten mecz zmierzajac po tytuł
Opublikowano 20 czerwca 201014 l apropos włoskiego oszukiwania Dalej, niech ten mecz się kończy, bo już mi żal tych czarnuchów ;/
Opublikowano 20 czerwca 201014 l Brazylia z 11 rzemieślnikami się nie liczy jako Brazylia. Grają jak jacyś Niemcy <_<.
Opublikowano 20 czerwca 201014 l JEST NAPIERDALANKA JEST DOBRZE ! Kaka czerwona, murzyn aktorstwo 9/10. Edytowane 20 czerwca 201014 l przez Bartg