grzes_l 9 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Sedziowanie na mistrzostwach wreszcie wraca do normy do jakiej sie przyzwyczailismy. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Kaka jakby mial honor to juz by skonczyl kariere, wiec jego brocha jak sie lubi kompromitowac. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Sędzia FTW . Niech sędziuje finał to nam zastąpi brak maratonu uśmiechu w TVNnie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 LOL (pipi) epic fail! Makoun co za (pipi)...lekko go Kaka dotknął,a ten się kładzie jak jakaś włoska (pipi)a ;/ Brawo sędzia ! Brawo ! Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Sędzia FTW . Niech sędziuje finał to nam zastąpi brak maratonu uśmiechu w TVNnie. No ma dwoch godnych przeciwnikow, tego z Mali co USA sedziowal i tego z meczu Wlochy-NZ. Wszystko jasne - sedzia z Francji, forme ma taka jak caly zespol... Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Ja jestem pod wrazeniem stopnia asymilacji zawodnikow grajacych w reprezentacji Francji, ktorzy pochodza z Afryki i bog wie skad jeszcze. Niby inne korzenie, a jednak dzisiaj wszyscy jak jeden maz stwierdzili, ze nie beda trenowac. Ucieczka od odpowiedzialnosci, niczym u rodowitych zabojadow. Cytuj
Gość Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 O lol, sędzia ale pojechał z tym pokazaniem ręki XD FAIL Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 (edytowane) Straszny był ten mecz. Niby 4 bramki, Brazylia i WKS, a bida straszna. Jeszcze te boruty pod koniec. A o sędzim to już nie wspominam. Edytowane 20 czerwca 2010 przez --wojtas-- Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 WKS zostało zrobione w chuja. Pierwsza bramka Fabiano ładna. Druga po dwóch rękach to żenada i jeszcze sędzia śmiejący się, że wyruchał murzynów. I po tym golu już WKS w ogóle przestało grać. Później jeszcze po golu z obu stron i tyle. Czerwona dla Kaki prawidłowa, faul był umyślny, murzyn co prawda symulował, że dostał w twarz ( Didy nie przebija xD), ale niewiele to zmienia. Trochę szkoda, bo Brazylia będzie osłabiona w meczu z Portugalią i pewnie z nią nie wygra. Cytuj
Gość Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Nie lubię brazylierów ale czerwona[za drugą żółtą] za co? Za to że osłaniasz się ręką przed lecącym na Ciebie szytem? No weź? Jak ktoś ma na Ciebie wpaść to ustawiasz się do niego klatą, czy odruchowo osłaniasz się ręką? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Szaranowiczowi sie podobalo. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Nie lubię brazylierów ale czerwona[za drugą żółtą] za co? Za to że osłaniasz się ręką przed lecącym na Ciebie szytem? No weź? Jak ktoś ma na Ciebie wpaść to ustawiasz się do niego klatą, czy odruchowo osłaniasz się ręką? Murzyn nabiegał, Kaka o tym wiedział i specjalnie cofnął rękę (a może ręka już tam była, chuj wie) do tyłu by czarnuch się nadział. Ja jestem pod wrazeniem stopnia asymilacji zawodnikow grajacych w reprezentacji Francji, ktorzy pochodza z Afryki i bog wie skad jeszcze. Niby inne korzenie, a jednak dzisiaj wszyscy jak jeden maz stwierdzili, ze nie beda trenowac. Ucieczka od odpowiedzialnosci, niczym u rodowitych zabojadow. Nie bez powodu Francuzi są nazywani największymi tchórzami w historii. :potter: Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Czyli dwóch brazylianów kończy swój udział w mundialu ze złamanymi kulasami? Ach, ta murzyńska kultura piłkarska. Cytuj
Gość Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 tu piłkę widział cały świat a tutaj ja, sędzia na sto dwa still the best kilka postów wyżej dałem to samo :potter: Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Dida był najlepszym symulantem. Rozpierdalają szczególnie te kostki lodu. xD http://www.youtube.com/watch?v=mT-etVssocU&feature=related Cytuj
Gość Orson Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 ale down z tego arbitra. Cały świat patrzy a ten pokazuje , że widziałręke ale mimo to uznał gola. Jutro go ukrzyżują Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Ja tam się cieszę ze zwycięstwa Brazylii. Mój faworyt na każdych imprezach. 3-1 łatwo i przyjemnie. Mam nadzieję że bramka Drogby nie pójdzie jednak na marne i w ogólnym rozrachunku WKS okaże się lepsze od ekipy Słodkiej Krystyny. A Kaka czerwień dostał i przynajmniej odpocznie przed następną fazą. Brazylia ma już awans więc luz Jeszcze dzisiaj Korea jakiś remisik ugra i będzie pięknie Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 No i mecz dwóch murzyńskich drużyn zakończył się zwycięstwem tej z ameryki. Dobrze, że chociaż biały murzyn sraka czerwo dostał... Najbardziej chamski post w historii tego tematu? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Nikt nie lubi Afryki, Brazylii i Kaki. Wszystko sie zgadza. Cytuj
Gość Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 To zupełnie jak z naszymi wyborami Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 Zaczynacie przeginac. Juz abstrac.hujac od tego ze to chamówa i prostactwo, jest tu jakis regulamin. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 Fabiano się tłumaczy: "Piłka najpierw dotknęła mojej ręki, a później ramienia. Ale nie było w tym mojej intencji, to było niezależnie ode mnie. Strzeliłem jednego z najładniejszych goli w karierze i pozwólcie mi się z niego cieszyć". Czyli jednak ręka już tam była :potter: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi