Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i mecz dwóch murzyńskich drużyn zakończył się zwycięstwem tej z ameryki. Dobrze, że chociaż biały murzyn sraka czerwo dostał...

Najbardziej chamski post w historii tego tematu?

No co? Dla mnie to takie same murzyny. A to, że niektórzy są trochę bielsi wiele nie zmienia.

Nienawidze rasistów, bardziej od rasistów nienawidze tylko murzynów

Opublikowano

Ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....

...wreszcie strzelił gola w kadrze. Mało imponujące okoliczności, ale zawsze gol to gol. Może się wreszcie przełamie.

Opublikowano

Reprezentacja KRLD padła ofiarą kapitalistycznej reakcji, która zatruła przed przerwą bidony z których piłkarze KRLD uzupełniali płyny.

Nie no jaka strzelanina. Reprezentacja Portugalii ma na sumieniu niedolę kilkudziesięciu Koreańczyków;/

Opublikowano

Zaraz Chile-Szwajcaria, niestety nie obejrzę. Obawiam się podobnej sytuacji co w poprzednim meczu Szwajcarów, czyli Chile atakuje, a oni się bronią. Mimo wszystko trzymam kciuki za Chile, nie chcę tych jełopów w drugiej rundzie.

Opublikowano

No po kim jak po kim, ale po chu.jowej Portugalii nie spodziewałem się przełamania passy kompromitacji topowych drużyn ze słabeuszami. Północnokoreańska telewizja już nigdy nie pokaże niczego na żywo (*)

Opublikowano

Ronaldo cieszył się po strzeleniu gola, jakby dostał w prezencie żel do włosów.

Portugalia ogólnie jest spokojnie w stanie powalczyć z Brazylią o 1 miejsce, tym bardziej, że nie zagrają Elano i Kaka.