Opublikowano 21 czerwca 201014 l No i mecz dwóch murzyńskich drużyn zakończył się zwycięstwem tej z ameryki. Dobrze, że chociaż biały murzyn sraka czerwo dostał... Najbardziej chamski post w historii tego tematu? No co? Dla mnie to takie same murzyny. A to, że niektórzy są trochę bielsi wiele nie zmienia. Nienawidze rasistów, bardziej od rasistów nienawidze tylko murzynów
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Kim Jong IL zgodził się aby pokazać w Korei Płn pierwszy raz na żywo w TV mecz z Portugalią. To będzie pierwsza zagraniczna transmisja w tym kraju =O
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Powinni mecz w Korei puścić z komentarzem Szpakowskiego, przynajmniej by mieli coś z życia chinole. Edytowane 21 czerwca 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Koreańska TV pewnie robi transmisję z opóźnieniem i teraz lecą reklamy.
Opublikowano 21 czerwca 201014 l 3-0 będą headshoty po powrocie do domu :| e: 4-0 [*] Edytowane 21 czerwca 201014 l przez Colin84
Opublikowano 21 czerwca 201014 l 2 piękne akcyjki i po meczu. Portugalia w końcu coś zaczęła grać E: 4:0 Pogroom Edytowane 21 czerwca 201014 l przez sprite
Opublikowano 21 czerwca 201014 l 4:0, wiedziałem, że Portugalia się nie będzie pie..oliła z komuchami jak srazylia.
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.... ...wreszcie strzelił gola w kadrze. Mało imponujące okoliczności, ale zawsze gol to gol. Może się wreszcie przełamie.
Opublikowano 21 czerwca 201014 l No to se Kim Dzong Il wybrał mecz do transmisji. Ciekawe czy wymyślą jakiś spisek tłumaczący ten pogrom .
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Ri, Ri, Ji, Ri, Pak, Nam, Hong, Kim, An, Kim, Jong Oni już nie wrócą do swoich rodzin.
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Reprezentacja KRLD padła ofiarą kapitalistycznej reakcji, która zatruła przed przerwą bidony z których piłkarze KRLD uzupełniali płyny. Nie no jaka strzelanina. Reprezentacja Portugalii ma na sumieniu niedolę kilkudziesięciu Koreańczyków;/
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Brawo Portugalio dzięki temu zwycięstwu 23 nowych ochotników trafi do obozu pracy !
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Zaraz Chile-Szwajcaria, niestety nie obejrzę. Obawiam się podobnej sytuacji co w poprzednim meczu Szwajcarów, czyli Chile atakuje, a oni się bronią. Mimo wszystko trzymam kciuki za Chile, nie chcę tych jełopów w drugiej rundzie.
Opublikowano 21 czerwca 201014 l http://manzano.naurunappula.com/nn/1/082/543/o_604823.gif No jak ich tu lubić powiedźcie mi :]
Opublikowano 21 czerwca 201014 l No po kim jak po kim, ale po chu.jowej Portugalii nie spodziewałem się przełamania passy kompromitacji topowych drużyn ze słabeuszami. Północnokoreańska telewizja już nigdy nie pokaże niczego na żywo (*)
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Ronaldo cieszył się po strzeleniu gola, jakby dostał w prezencie żel do włosów. Portugalia ogólnie jest spokojnie w stanie powalczyć z Brazylią o 1 miejsce, tym bardziej, że nie zagrają Elano i Kaka.