Opublikowano 22 czerwca 201014 l Kapitalny mecz . Francja go home i tylko jeszcze pasuje usunąć Włochów z tych mistrzostw.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Nicolas Sarkozy is not amused. Powinni wyslac swoich pilkarzy na wycieczke do Kim Dzong Ila GOOOOOOOOOOL Suarez ! A wiec jednak jest ciekawie w tej grupie, jaka szkoda ze nie mam PiP'y w telewizorze Edytowane 22 czerwca 201014 l przez Bartg
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Chłopaki z RPA mają problem z celnym podawaniem na 5-6 metrów, przyjmowana piłka odskakuje im na kolejne 5-6m, taktycznie też bez rewelacji, no ale trafili na żałosnego przeciwnika, więc 2-0 nie dziwi. Edit. Swoją drogą, to skąd oni biorą tych sędziów? Edytowane 22 czerwca 201014 l przez Gość
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Dobry mecz jest Urugwaju z Meksykiem. Meksykanie grali lepiej, ładna była nawet poprzeczka po strzale z daleka, ale to Suarez zajebał główką. Francja gra dno i dobrze, że już odpadają, skończy się ta żenada.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Teraz dopiero zauważyłem,że bramka dla RPA nie powinna zostać zaliczona...nie dość,że jakiś tam murzyn się opierał na Diabym bodajże to jeszcze bramkę ręką strzelił...kartka dla Gourcuffa też z dupy :]
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Obie bramki wypisz-wymaluj jak z orendż ekstraklasy. Niech dalej ich cisną, to może wyjdą z grupy.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Wraca nam Korea/Japonia. FIFA wie co robi. Nie zdziwie sie jak jakies karne sie z du.py pojawia dla RPA.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Jestem rozdarty, z jednej strony chcę żeby Francuzi odpadli, z drugiej nie chcę żeby czarne wyszło z grupy
Opublikowano 22 czerwca 201014 l No mam nadzieję że amerykańcy[w sensie meksykańczycy i urugwajczykowie] się jakoś dogadają i ugrają ten remisik ,byłoby miło.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Fifa zawsze na mundialu promowala nie najlepszych sedziow, ale zeby byli sedziowie z calego swiata, stad takie kwiatki jak Coulibaly Na razie remis niepotrzebny poki RPA nie strzeli kolejnej bramki. Edytowane 22 czerwca 201014 l przez Bartg
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Kapitalny mecz . Francja go home i tylko jeszcze pasuje usunąć Włochów i Anglików z tych mistrzostw. Fixed
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Kapitalny mecz . Francja go home i tylko jeszcze pasuje usunąć WłochówNiemców i Anglików z tych mistrzostw. Fixed :potter: Meczyk jest ok, mudżiny się spięły na ostatnie spotkanie. Ciekawe co się teraz stanie z rep. Francji
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Francja postanowiła, że nie będzie sama kompromitować się na tym mundialu i pociągnie za sobą RPA.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Udany wtorek, bo Francja popłynęła, ale sędziowanie to inna brocha, a być wyruchanym przez kalosza, a nie przeciwnika, to najgorsze co może być. Za kimś innym, też obawiam się, że może być w mniejszym lub większym stopniu powtórka z Korei & Japonii jak tak dalej pójdzie. Kcem pofturki wideło.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l No zobaczymy teraz, bo bardzo prawdopodobny jest scenariusz, iż w fazie pucharowej nie zobaczymy żadnej drużyny z Afryki. xD Kamerun i RPA już za burtą. No i pierwszy raz w historii MŚ gospodarz nie wychodzi z grupy. Na WKS też już można postawić krzyżyk, bo szanse to mają na papierze. Zostaje 1) Nigeria, która wcale nie ma teoretycznych szans na awans. Musi po prostu wygrać mecz z Koreą, a Grecja musi przegrać z Argentyną. Różnice bramek są nieistotne. 2) Ghana, która zajmuje pierwsze miejsce w grupie, ale umówmy się, że jak na razie to grali piach, Australia w 10 sprawiała lepsze wrażenie niż Ghana w 11. No a przed nimi mecz z Niemcami, którzy będą grali o zwycięstwo. Serbia po tym co pokazała z Niemcami jak najbardziej jest faworytem w spotkaniu z Australią, przy czym przy przegranej Ghany w grę wchodzi tu także remis Serbii z Australią, ale tego nie chce mi się już rozpisywać. 3) Algieria, która musiałaby wygrać ze Stanami, no i tu jeszcze wchodziłby w grę bilans bramek. (edit: no chyba, że Anglia nie wygra ze Słowenią, to wtedy nie wchodzi) No to nieźle. Mistrzostwa w Afryce, a żaden team z Czarnego Lądu nie wychodzi z grupy, hehe. Edytowane 22 czerwca 201014 l przez --wojtas--
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Wszystko przez to, ze jest zimno w RPA ! Jakby grali w +40° to by bylo inaczej Mnie to wcale nie dziwi, Ci co ogladali Puchar Narodow Afryki w tym roku mysle, ze sie zgodza. Jedynie Egipt gral porzadna turniejowa pilke, ale ich akurat zabraklo. Dodajmy do tego, ze sedziowie pomagaja wszystkim, tylko nie murzynom i mamy to co mamy. Edytowane 22 czerwca 201014 l przez Bartg
Opublikowano 22 czerwca 201014 l No murzyni z reguły byli robieni w jajo do tej pory, ale w meczu z RPA już mieliśmy próbkę dobrego, koreańskiego sędziowania.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l No wlasnie, cos czuje pare wałków bedzie, ciekawe czy pan Coulibaly posedziuje cos, mogliby go dac na mecz Ghany
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Najbardziej na tym Mundialu do tej pory zostali wyruchani Amerykanie, mecz ze Słowenią powinien się zakończyć wynikiem 3:2 dla USA. A tak nadal mają te 2 pkt i nie jest przesądzone, że wyjdą z grupy.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Warto zaznaczyć, że strzelec bramki był murzynem, a w 1. połowie Findley, który także jest murzynem dostał w ryj piłką i żółtą za zagranie ręką, hehe.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l No to byla chyba najlepsza zolta w turnieju - mina Findleya bezcenna. W sumie to moze sie okazac, ze dobrze, ze Amerykanow wyruchali - w ostatniej kolejce rozjada Algierie, Slowenia zremisuje z Anglia i anglicy do domu.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l maradona posadził większośc podstawowych piłkarzy na ławce. http://www.fifa.com/live/competitions/worldcup/matchday=12/day=1/match=300061455/index.html Widać, że boski Diego jest pewny swego Edytowane 22 czerwca 201014 l przez Gooral