--wojtas-- 609 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Elegancki ten mecz USA - Algieria. Bramkarz w transie + miał też farta. Emocje były, po części też dlatego, iż me piniondze były w grze. No ale USA na serio należało się. Za ten mecz jak i za wydymantus w poprzednim. Zresztą tu też był niby jakiś wydymantus na bramkę, ale nie widziałem od początku 1. połowy. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 No to Anglia i USA wychodzą. Nawet dobrze. Ale i tak najfajniejszy motyw jak Joe Cole i Lampard lecieli do narożnika boiska i grali na czas 1 Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Wiem że się narażę ale chciałbym aby Niemcy wyszli z pierwszego miejsca z grupy. Bo wtedy wreszcie będzie ciekawy mecz Niemcy - Anglia. I wtedy wszystko może się zdarzyć. Szkoda Słowenii :confused: Cytuj
Stranger 37 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) Mecz obejrzałem, bo liczyłem, że zobaczę pożegnanie Anglii z Afryką. Może w następnej rundzie. Edytowane 23 czerwca 2010 przez Stranger Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Wiem że się narażę ale chciałbym aby Niemcy wyszli z pierwszego miejsca z grupy. Bo wtedy wreszcie będzie ciekawy mecz Niemcy - Anglia. I wtedy wszystko może się zdarzyć. Szkoda Słowenii :confused: Jak dla mnie awans Amerykanów w pełni zasłużony, w końcu sędziowie ich na dwa gole wyruchali. Niestety Angole przeszły, ale też mam nadzieję, że trafią na Niemców, a ci ich rozjadą. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Anglicy w końcu zagrali dobrze, zabrakło szczęście by dobić Słoweńców (strzał Gerrarda, Defoe na poczatku drugiej połowy i słupek Rooneya). Jednak z grupy wychodzą z drugiego miejsca. Nie wiadomo na kogo teraz trafią, ale w ćwierćfinale gdyby przeszli zmierzą się z Meksykiem/Argentyną. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Nooo, Three Lions wreszcie jakoś z życiem zagrali. Cisnęli momentami niemiłosiernie, ale skuteczność zawodziła. Roo jak Messi, za chooy nie może nic ukłuć. Cieszy mnie ten wynik, bo tradycyjnie za Angoli, jako za jedynych z Europy, trzymam kciuki. Nie pytajcie dlaczego, sentymenty A w 1/4 potencjalna wojna ARG - ENG. U buków pewno już można obstawiać ilość czerwonych kartek w tym spotkaniu :potter: Sołoweńców szkoda, bo raz, że w przeciwieństwie do takiej Grecji nie bronili się przegrywając i mieli kilka naprawdę kozackich kontr, po których wszyscy kibice Albionu byli obs/rani na miętowo. Trochę skur/wysyństwo odpaść po golu strzelonym w doliczonym czasie gry w równoległym spotkaniu. No ale obiektywnie Imperium Zła w 1/8 daję gwarancję większego poziomu. Teraz jestem rozdarty, bo z jednej strony byłoby śmiesznie, jakby dojcze odpadły, a z drugiej taka Ghana czy Serbia to marna rozgrzewka dla Anglii przed starciem ostatecznym z Argentyną. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Anglia pamiętam ostatnio na Mundialu grała z Argentyną w 2002 roku i wygrała po golu Beckhama z karnego. :] USA natomiast zasłużyło sobie na 1 miejsce. Powinni je mieć po wygranym meczu ze Słowenią, gdzie sędzia odebrał im 3 pkt. Amerykanie odebrali to co im się należało. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Ostatnio tez grali w 1998 , i dzieki Beckhamowi przegrali w karnych :] Niespodziewałem sie szczerze ze angole jednak sie ogarna a jednak, kurde ale te słoweńce spiepszyli , 3 (słownie:czy) razy w jednej akcji mieli 100% okazje i tak zyebać ehh, najlepszy był Terry , powinni mu nadac tytuł szlachecki i dac pas polsatu za takie poświęcenie. Ale po pierwsze primo to Anglia nie dojdzie do ćwierćfinału bo w 1/8 wyeliminują ją Niemcy psikus Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 najlepszy był Terry , powinni mu nadac tytuł szlachecki i dac pas polsatu za takie poświęcenie. No kur/wa, jak jakaś je/bana foka wyskoczył ;D Mam nadzieję, że ten heroic act doczeka się giffa. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Ostatnio tez grali w 1998 , i dzieki Beckhamowi przegrali w karnych :] Niespodziewałem sie szczerze ze angole jednak sie ogarna a jednak, kurde ale te słoweńce spiepszyli , 3 (słownie:czy) razy w jednej akcji mieli 100% okazje i tak zyebać ehh, najlepszy był Terry , powinni mu nadac tytuł szlachecki i dac pas polsatu za takie poświęcenie. Ale po pierwsze primo to Anglia nie dojdzie do ćwierćfinału bo w 1/8 wyeliminują ją Niemcy psikus Anglia teraz po przełamaniu złej passy szybko nie odpadnie. Niemcy to niech sobie przypomną, jak wygrywali 1-0, ostatecznie przegrywając 1-5. Poza tym nie ma pewności, że w ogóle wyjdą z grupy (nie będzie grał Klose, który dużo dla Szwabów strzela). Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Może znowu Ghańczykom przydarzy się jakiś penalty kick? I'm counting on it. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) Po wydarzeniach w gr. 3 liczę na wygrane Niemców i Serbów. Dzięki temu obejrzymy w 1/8 Angoli z Niemcami. Są duże szanse na ćwierćfinał Urugwaj-Serbia i Argentyna-Anglia. Dobrze by było gdyby ten mundial należał do drużyn z ameryki południowej. Jak Niemcole, nomen omen całkiem fajnie grający na tym turnieju, dojdą do 1/4 i zagrają z Messim & spółka to wygrają. Oni mają patent na rodaków Maradony. Będzie mi szkoda mega tercetu Messi-Higuain-Aguero ale co zrobić. A może mnie Argentyna mile zaskoczy? Kto wie... Edytowane 23 czerwca 2010 przez Gooral Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Mam nadzieję, że dzisiaj umrze ostatnia nadzieja Afryki, bo po 2 meczach każdej z drużyn Ghana jest ostatnią z tej grupy, którą chciałbym zobaczyć w dalszych rozgrywkach. Z kolei Niemcy grali tam najciekawiej. No i poza tym daje to potencjalnie ciekawe spotkanie w 1/8. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Jak kazdy prawdziwy Polak, jestem za zwyciestwem Ghany. Licze na dobra dyspozycje sedziow, ktorzy nie pozwola by wszystkie druzyny z Afryki odpadly w fazie grupowej. No i jak jeszcze Aidyah sie przyczyni do wyeliminowania szwabow, to juz w ogole git. Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 W Internecie pojawily sie piersze przecieki dotyczace spotkan fazy pucharowej: http://a.yfrog.com/img149/9577/clipboard02jf.jpg Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Niemcy grają tak jakby chcieli wyjść na drugim miejscu. Nie dziwię się im bo rywalizować o półfinał z USA, Urugwajem i Koreą to znacznie łatwiejszy kawałek chleba niż rywalizacja z Anglią, Argentyną i Meksykiem. Ale mogą się na tej chęci remisu przejchać tak jak przejechali się na minimalnej porażce Słoweńcy. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 no co za serbskie psiochy. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) spoko, jeszcze 45 minut szansy na penalty kicka edit: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Edytowane 23 czerwca 2010 przez golab Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) Jeeeee, Fak Ju Nygaz, Fak Ju!!!!!!!!!!! Edytowane 23 czerwca 2010 przez Junkhead Cytuj
Ader 383 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 W tym momencie Ghana i tak ma zapewniony awans Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 No i najprawdopodobniej uratuje honor afryki Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 I goooooooooooooool x2 dla Australii !!! Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 jakie to murzyństwo jest bezużyteczne;f Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi