ogqozo 6 551 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Czternaście - tyle strzałów oddała w pierwszej połowie drużyna WKS. Myślę, że można powiedzieć, iż obrona Koreańczyków Północnych nie jest najsilniejszą na tych mistrzowstwach. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Prawdopodobnie dekoncentruje ich świadomość bliskiego powrotu do ojczyzny. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Za to "hit" jest czerstwy jak zeszlotygodniowa bułka. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Ale padaka ten mecz (Port-Bra) Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Zachęcony statystykami z pierwszej połowy zacząłem oglądać więcej tego drugiego spotkania, no ale niestety tam także zrobiła się padaka. Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Nie bądź (pipi), wyłącz tv, może wtedy poziom meczy wzrośnie :potter: Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Ale jedno trzeba przyznac, jakby jego kumple piachu nie grali, to Krystyna zawsze szarpie i daje z siebie wszystko. No a Brazylia po swojemu... Brakuje mi Ronaldinho jak cholera... Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Nie bądź (pipi), wyłącz tv, może wtedy poziom meczy wzrośnie :potter: Chyba nie będę miał wyjścia i zaraz tak zrobię. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Tymczasem mecz Brazylii, jak podejrzewam, zakończy się na 0-0, bo ani Portugalia nie ma tak mocnego ataku, ani Brazylia nie ma powodu, żeby się wysilać. So true. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 to Krystyna zawsze szarpie i daje z siebie wszystko. Jesli non stop strzaly z 40 metrow to dawanie z siebie wszytkiego to tak, masz racje. Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Skrót dzisiejszego dnia: Portugalia remisuje z Brazylią 1:1 , Korea żegna się z cywilizacją przegrywając z WKS 3:0 , Chile ogrywa Hiszpanów 1:0 , podobnie jak Szwajcaria Honduras ,gdzie też będzie 1:0. :potter: Czekam na kolejne dwa mecze Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Niech Brazylia już jedzie do domu, rzygać mi się chce bo tym meczu. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Czy tylko mi się wydaje czy Krystyna w ostatnich meczach ( nie tylko w reprezentacji) przestała grać mniej samolubnie ? Podaje piłkę innym nawet jakby samemu mógłby strzelać, a ktoś inny jest na lepszej pozycji. No albo mi się wydaje. Jedyną rzeczą która mi się nie podobała to zmarnowana tak dogodna sytuacja Meireles'a chyba właśnie po podaniu Ronaldo. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 No szybki jesteś, Ronaldo od czasu opuszczenia Manchesteru bardzo poszedł w tym kierunku. Myślę, że bycie w Realu po prostu zmusiło go do pracy, bo w Manchesterze miał Rooneya, który na niego harował. W kadrze ma ciężko, bo chciałby, żeby kadra strzeliła czasem komuś gola, ale rywale nie dają, a sam nie przejdzie połowy boiska. Sam mógłby czasem celniej strzelić, ale brak skuteczności to nic nowego na tym Mundialu. Myślę, że odpadną w 1/8, na kogo by nie trafili, ale zobaczmy jeszcze, jak się zaprezentują Hiszpania i Chile w swoim pierwszym poważnym sprawdzianie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (edytowane) Zasnąłem....ale widzę,że nic nie straciłem ;P Czy tylko mi się wydaje czy Krystyna w ostatnich meczach ( nie tylko w reprezentacji) przestała grać mniej samolubnie ? Podaje piłkę innym nawet jakby samemu mógłby strzelać, a ktoś inny jest na lepszej pozycji. No albo mi się wydaje. Jedyną rzeczą która mi się nie podobała to zmarnowana tak dogodna sytuacja Meireles'a chyba właśnie po podaniu Ronaldo. Jeszcze nagrodę za Man of the Match (Ofkoz macz łyf Korea )oddał Tiago,gdyż wg. niego to on na nią zasługiwał...taki dobry człowiek!! 8) Edytowane 25 czerwca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (edytowane) Skrót dzisiejszego dnia: Portugalia remisuje z Brazylią 1:1 , Korea żegna się z cywilizacją przegrywając z WKS 3:0 , Chile przegrywa z Hiszpanami 0:1 , podobnie jak Honduras ze Szwjacarią, gdzie będzie 0:2. FIXED I mamy piękny meczyk 1/8: Brazylia-Hiszpania. Edytowane 25 czerwca 2010 przez Gooral Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Mnie najbardziej irytuja rzuty wolne Ronaldo - chyba jeszcze nie skumal, ze Jabusrani z jego technika strzalu walac na sile moze co najwyzej zabic kogos na trybunach. Skośnoocy pokazali, ze trzeba strzelac lzej, a pilka sama sobie skreci gdzie jej sie akurat spodoba. Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Czy tylko mi się wydaje czy Krystyna w ostatnich meczach ( nie tylko w reprezentacji) przestała grać mniej samolubnie ? Podaje piłkę innym nawet jakby samemu mógłby strzelać, a ktoś inny jest na lepszej pozycji. W pierwszym zdaniu jest błąd logiczny. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Wszystko już jest jasne. Brazylia zagra ze Szwajcarią, a Portugalia z Chile. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Wszystko już jest jasne. Brazylia zagra ze Szwajcarią, a Portugalia z Chile. Iksde Sad but not true Espaniole wymęczą jakieś 1:0 po Golu Torresa i będzie po zabawie Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Żadna drużyna z Ameryki Płd nie przegrała jeszcze meczu. Chile poradzi sobie z tymi panienkami. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 A ja jestem za Hiszpanią. Hiszpania - Portugalia/Brazylia to będzie coś Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Nie jestem jakimś szczególnym hejterem Hiszpanii, ale w tym meczu trzymam mosznę za Chilasów. Espana niech sobie lepiej wyjdzie z drugiego miejsca i rozkur/wi tą ubogą Brazylię. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Żadna drużyna z Ameryki Płd nie przegrała jeszcze meczu. Chile poradzi sobie z tymi panienkami. Meksyk przegrał, a Jońca mówił, że Meksyk jest z Ameryki Południowej i ja mu wierzę. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Żadna drużyna z Ameryki Płd nie przegrała jeszcze meczu. Chile poradzi sobie z tymi panienkami. Meksyk przegrał, a Jońca mówił, że Meksyk jest z Ameryki Południowej i ja mu wierzę. Cienki z Geografii jest :] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi