Bartg 5 470 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Szfak zapatrzylem sie na Psy na Kino Polska i zapomnialem przelaczyc Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Nie, nie widziałem. W ogóle mundialu nie oglądam, tak se tylko pisze. Wybacz, przegrali mecz, więc są gorsi, na tym polega piłka nożna, żeby strzelić co najmniej bramkę więcej od przeciwnika. Za styl, czas posiadania piłki i inne pierdoły punktów póki co nie przyznają. Jeszcze dowalił, że bezsprzecznie. Teraz są na czele grupy i można powiedzieć, że są najlepsze. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Chile gra w 10 jak Hiszpania w 11 ciekawe Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 No Del Bosque juz zaczyna grac jak ze Szwajcaria. Niech mi ktos wytlumaczy te bezsensowna zmiane. Junkhead, czasem zastanawiam sie co bierzesz, bo chyba zdrowy mozg nie tworzylby takich bzdur. Na pewno jest tak ze z grupy na pierwszym miejscu wyjdzie zespol gorszy od tego ktory odpadnie... LOL. Tak samo jak lige wloska i puchar Wloch wygrywa druzyna gorsza od zespolu ktory ograla jak chciala w kluczowych meczach... Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 A mógłbyś to tak napisać, żeby normalny człowiek mógł to zrozumieć? Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Cholera, konkwista dała im radę, jednak trzeba było się murować Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (edytowane) Nie pisalem do normalnego Edit: Sorry przegialem. Mialo byc smiesznie a wyglada to slabo nawet z tym diabelkiem. Edytowane 25 czerwca 2010 przez grzes_l Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Wielka Espana grając w przewadze daje się cisnąć :potter: Znając życie skończy się jakąś kontrą i Chile już zupełnie uszu oklapną, ale fakt godny odnotowania. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Ahh żal mi Chilijczyków...pierwsza bramka z niczego,później z dupy czerwona kartka dla jednego z zawodników Chile ehhh.... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Ktos sledzil jak gralo Athletic Bilbao, zeby powiedziec cos o tym Martinezie? Kompletnie nic o nim nie wiem, poza tym gdzie gra i ze jest mlody. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Kompletnie nic o nim nie wiem, poza tym gdzie gra i ze jest mlody. I niech tak zostanie :potter: Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Nie pisalem do normalnego Edit: Sorry przegialem. Mialo byc smiesznie a wyglada to slabo nawet z tym diabelkiem. Wyjechałaś z jakąś ligą włoską w temacie o mundialu, ale to ja jestem nienormalny, no fajnie masz na chacie. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (edytowane) Do Ciebie wyjechalem, czy raczej dziwnych teorii o lepszych druzynach tu i owdzie gloszonych Mysle ze Chile tez juz woli nie zloscic Hiszpanow bo roznica jednej bramki jest dla nich ok nawet jesli Helweci strzela te jedna brame, co sie nie zapowiada. Edytowane 25 czerwca 2010 przez grzes_l Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (edytowane) A szkoda bo w 11 Chile bez przypałowo rozjechałoby Hiszpanów Ale jak nie oni to Ronaldo Zresztą teraz już miszczowie na czas grają i z własnej połowy nie wychodzą Edytowane 25 czerwca 2010 przez Codename Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Do Ciebie wyjechalem, czy raczej dziwnych teorii o lepszych druzynach tu i owdzie gloszonych <FACEPALM> Człowiek tam sobie jaje robi, a ten bierze na serio. Fajnie sobie murzyni tańczą na trybunach w meczu Szwajcaria-Honduras . Tam już raczej remis. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Ronaldo ...trzy mecze trzy razy został MVP Miszcz! Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (pipi) czy Szpaku nie moze skonczyc z tym swoim tekstem jak to "Manczester strzelil kiedys Bayenowi gola w ostatniej minucie, bo trzeba grac do konca" Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Ktoś tam nazwał hiszpanów panienkami . Nie wiem skąd to sie wzieło , bo nigdy nie bylo i dalej nie widze podstaw zeby ich tak nazywac , ale to chyba powiedzial gosc który ruchałby rooneya i sądzi że anglia zdobedzie miszcza wiec mu sie wybacza. Tak jak przewidywałem Hiszpania dalej jednym z faworytów , no ale szacunek dla chile, bo jak wyjdą helweci zamiast nich to naprawde sr.aka Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Honduras Szwajcaria nudy, na trybunach tancza. U nas tez na nudnych meczach beda tanczyc za 2 lata, z bejsbolami A Honduras mial dwie setki teraz... Szkoda. Moja babcia by strzelila, jakby zyla. Honduras cisnie i zostaly dwie minuty doliczonego czasu, wiec juz wszystko jasne jest. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Jeśli Chile wyjdzie to zasłużenie, ale szczerze powiedziawszy to gorzej trafić nie mogli. Brazylia, czy to w elminacjach, czy w meczach towarzyskich regularnie ich łoji i to różnicą kilku goli. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Z Portugalią też by lekko nie mieli, także na jedno wychodzi. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Jeśli Chile wyjdzie to zasłużenie, ale szczerze powiedziawszy to gorzej trafić nie mogli. Brazylia, czy to w elminacjach, czy w meczach towarzyskich regularnie ich łoji i to różnicą kilku goli. Zawsze jest ten pierwszy raz, to Brazylia powinna sie modlic by nie przyszedl w czasie mistrzostw Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Portugalia to chyba na dzień dzisiejszy spadkobiercy catenaccio po odpadnięciu makaronu, no ale jak marny trener jest to czego oczekiwać. Paradoksalnie to może pomóc w konfrontacji z Hiszpanią. A co do Chile to problemem tej drużyny w starciach z Canarinios to body balance. Brazylijczycy nastrzelali im mnóstwo goli, ponieważ wygrywali pojedynki bark w bark z krępej budowy stoperami, którzy dodatkowo nie zagrają za żółte. Jak Bielsa ich przejdzie to modlitwy, które zostały o nim napisane będą jak najbardziej na miejscu. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 no cóż, sabotażowa interwencja bramkarza daje wyjść miszczom tysiąca podań na pierwszym miejscu, Krystyna ma okazję się wykazać, może stanie w tym swoim prześmiesznym rozkroku przy wolnym i je.bnie jakiegoś gola;] Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 W nastepnej rundzie 3 mecze zapowiadaja sie niezle. Anglia-Niemcy, Hiszpania-Portugalia i Meksyk-Argentyna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi