Bartg 5 476 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Amerykanie za bardzo sie podpalaja pod bramka, przed chwila Bradley szedl sam na sam z bramkarzem, a uderzyl z 16 metrow Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Cieszy fakt, że najmłodsza drużyna na mundialu zachodzi do 1/4 Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Ogarnij się, bo najwyraźniej tylko Ty jarałeś się tym meczem. No i ten triple post Cytuj
Stranger 37 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 łaka, łaka, this time for Africa Dla Stefana rzucałem okien na ten mecz, niech pojadą kogo się jeszcze da. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Ja w dalszym ciągu ubolewam nad zlikwidowaniem złotego gola na mundialu i euro. Tym posunięciem wykastrowano dogrywkę. Pomijam już fakt, że człowiek nie musiałby siedzieć 30 minut przed tv, a tylko 3. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Fajnie, że w półfinale może zagrać Urugwaj lub Ghana. Akurat tak lamerska drabinka sie trafiła. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Tak w ogóle to ja bym widział finał Argentyna - Holandia, w którym wygrywa Argentyna. Po drodze Holandia w ćwierćfinale wydupca z impetem Curwinhos w ramach rewanżu za '98. Takie coś bym chciał zobaczyć. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Ja w dalszym ciągu ubolewam nad zlikwidowaniem złotego gola na mundialu i euro. Tym posunięciem wykastrowano dogrywkę. Pomijam już fakt, że człowiek nie musiałby siedzieć 30 minut przed tv, a tylko 3. A ja wręcz przeciwnie. Złoty albo srebrny gol to był debilizm i dobrze, że tego już nie ma. Równie dobrze można by grać spotkania do pierwszej strzelonej bramki - to dopiero oszczędność czasu. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 (edytowane) Fajnie, że w półfinale może zagrać Urugwaj lub Ghana. Akurat tak lamerska drabinka sie trafiła. No tak, zwłaszcza Urugwaj, który dopiero dziś stracił swojego pierwszego gola na turnieju - naprawdę lamy. Nikt Francuzom nie bronił wyjść z 1. miejsca w grupie i wygrać ze skośnymi w 1/8 zamiast Urugwaju. Edytowane 26 czerwca 2010 przez Khadgar Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Ja w dalszym ciągu ubolewam nad zlikwidowaniem złotego gola na mundialu i euro. Tym posunięciem wykastrowano dogrywkę. Pomijam już fakt, że człowiek nie musiałby siedzieć 30 minut przed tv, a tylko 3. A ja wręcz przeciwnie. Złoty albo srebrny gol to był debilizm i dobrze, że tego już nie ma. Równie dobrze można by grać spotkania do pierwszej strzelonej bramki - to dopiero oszczędność czasu. No rozumiem zdania odmienne w tej kwestii, ale też wiem, iż moje jest jedynie słuszne. Złoty gol to był złoty gol. Wprowadzenie pewnego nadzwyczajnego prawidła popartego nadzwyczajną sytuacją w meczu. Czuło się tę sra.czkę w powietrzu. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Fajnie, że w półfinale może zagrać Urugwaj lub Ghana. Akurat tak lamerska drabinka sie trafiła. No tak, zwłaszcza Urugwaj, który dopiero dziś stracił swojego pierwszego gola na turnieju - naprawdę lamy. Nikt Francuzom nie bronił wyjść z 1. miejsca w grupie i wygrać ze skośnymi w 1/8 zamiast Urugwaju. Raymond im zabronił i chwała mu za to :potter: Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Amerykanie sami sobie winni. W drugiej połowie mogli strzelić przynajmniej 3 gole. Niewykorzystane akcje się zemściły i odpadli. Oby Urugwaj pozbył się czarnuchów. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Urugwaj lamerski? Drogi Boże... jedna z 2-3 najlepszych ekip na razie. Mecz USA-Ghana świetny. Bardzo zacięty, dużo się działo, obie drużyny stanowiły kolektyw, miały umiejętności i bardzo mocno walczyły. To sprawiło, że doczekaliśmy się wielu ładnych akcji, a do ostatniej minuty nie było pewności, kto zwycięży. Amerykanie po ostatnim gwizdku naprawdę załamani. Ghańczycy po strzelanych golach uroczo radnośni. Bardzo dobre spotkanie i zapowiada się świetny ćwierćfinał Urugwaj-Ghana. Jutro mecz, który podobno jest hitem. Kursy na oba zespoły są równe... No nie wiem, jakoś nie mogę uwierzyć, że Anglia nagle zacznie grać dobrze. Po 270 minutach gry słabej nie wierzę w nagłą odmianę. Argentyna-Meksyk: tutaj też wątpię w niespodziankę. Meksyk to chyba wymarzony rywal dla Argentyny. Nie zagrozi im tak bardzo w ataku, a ich obronę powinno dać się oszukać. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 (edytowane) Lamerski na papierze. Chodzi mi o to, że prym w turnieju nie wiodą takie "uznane marki"(nie daj boże) jak Włochy czy Francja :potter: I w sumie to dobrze, że mniej faworyzowane ekipe zachodzą tak daleko. Fajnie by było jak jeszcze Chile by wysoko zaszło. Edytowane 26 czerwca 2010 przez Pelipe Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Moim zdaniem trochę przesadzacie z tym Urugwajem...jak na razie grają bardzo dobrze,ale że są jedną z 2-3 najlepszych ekip no bez jaj panowie...;] Brazylia,Argentyna,Holandia...najlepsza trójka tego turnieju jak na razie ;] Jeśli Urugwaj dojdzie do półfinału to wtedy będzie można oczywiście mówić o nich jako jednej z najlepszych drużyn ekip tego mundialu...ale na razie proponuję się wstrzymać Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Jutro Niemcy - Anglia praktycznie kazde pieniadze moge stawiac na remis w 90minut. a wszystkie jakie posiadam na mniej niz 2,5 gola Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Tez bym chcial by Holandia pomscila 98 na Brazylijczykach. To byl jeden z tych meczow, gdy chcialem powiesic sedziego... Pamietam ze wtedy przed meczem nie wiedzialem komu kibicowac - pan na czarno spowodowal ze bylem za Holandia, a po meczu nienawidzilem Brazylie... Cytuj
zajman 18 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 I ta pamiętna główka Kluiverta Cytuj
Stranger 37 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Zawsze uważałem, że jak KCET robiło dla ISS Pro coś na wzór motion capture dla piłkarzy, to animację dla strzału głową wzorowali chyba właśnie na tym uderzeniu Kluiverta ;] Kiedyś była nawet fajna fota, w którym uchwycono jak się Kluivert złożył do tego uderzenia w powietrzu, stąd to skojarzenie ;] Cytuj
zajman 18 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 (edytowane) Żebyś wiedział że tak dokładnie było ;]. W iss pro tak samo piłkarze się składali do tych najmocniejszych strzałów z głowy . Dziś trzymam kciuki za Angoli bo ktoś musi pojechać internacionale ! Edytowane 27 czerwca 2010 przez zajman Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Panowie trzymajcie kciuki za Anglię żeby wyeliminowała Niemców niewygodnych dla Argentyny Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Ja tam jestem za Niemcami jakoś wolę ich niż hałaśliwych Anglików Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi