Wiolku 1 592 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Jak na razie top 1 mecz mundial wuwuzele 2010. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 A pierwsza nie byla ze spalonego czasem? Byla taka powtorka, pokazujaca metrowe spalone. Komentatorzy nie zauwazyli. Wiecie do Urugwaju sporo faszystow spier.dolilo. Teraz mamy efekt. Wynik powinien byc dokladnie odwrotny. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Oglądam powtórki... no masakra, naprawdę wyraźnie piłka w bramce. Kolejna kompromitacja FIFA. Anglia pewnie odpadnie, więc zostaną oni po prostu wyeliminowani przez tę decyzję sędziowską. Może wpadka w tak ważnym meczu kogoś wreszcie zmusi do jakichś zmian... a nie, zapomniałem, to piłka nożna. Nie wiem, o jakim spalonym mówisz. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Jak mecz zakończy się wynikiem 2:1 (co raczej wątpliwe jest patrząc przez pryzmat tempa 1szej połowy i strzałów na brame) to tego sędziego Angole ukrzyżują albo spalą na stosie. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 (edytowane) Ja pier.dolę - sędzia niezły debil. Przecież kur.wa siedzący w ostatnim rzędzie tyłem ślepy kibic z porażeniem mózgowym zobaczyłby tego gola. Pierwsza bramka dla nazistów też ze spalonego chyba, chociaż tu musiałbym zobaczyć więcej powtórek. Nie żebym przepadał za angolami, ale jak mówią zawsze trzeba kibicować dwóm reprezenatacjom - polskiej i tej, która gra z Niemcami. A że przez pół godziny mecz wyglądał, jakby Niemcy grali z jakimś angielskim trzecioligowcem, a nie reprezentacją narodową to inna sprawa. Edytowane 27 czerwca 2010 przez Khadgar Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 jak to sie mówi BĘDZIE WPIE.RDOL osobiście sie ciesze że sędzia to stepień no ale to naprawde przesada. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Spalonego nie bylo, bo po aucie bramkowym nikt pilki nie dotknal, wiec przepis o spalonym nie obowiazuje. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 A pierwsza nie byla ze spalonego czasem? Byla taka powtorka, pokazujaca metrowe spalone. Komentatorzy nie zauwazyli. Wiecie do Urugwaju sporo faszystow spier.dolilo. Teraz mamy efekt. Wynik powinien byc dokladnie odwrotny. Juz Ci Maciek wytlumaczyl. Zadam sprawiedliwosci. Łejn do boju. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Szczesny wlasnie wytlumaczyl ze sie mylilem. Kurde tego przepisu nie kojarzylem ze przy wybiciu autu bramkowego przepisy o spalonym nie obowiazuja. Bo byli metr za obroncami. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Komentatorzy na BBC słusznie mówią, że gdyby nie David James, nie byłoby w tym momencie meczu. 4-1 czy 4-2, niewielka różnica, dostaliby ze cztery gole. W ogóle fajna stacja, chyba już do końca będę oglądał na niej mecze, poza oczywiście wizytami w pubach czy na Solnym, gdzie leci TVP. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Nie bylo spalonego w bramce strzelonej przez Niemcow (podanie od bramkarza). Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Skoro mozna uznac gola Bayernu po spalonym 10 metrowym, to mozna nie uznac czegos takiego. Zenada, Stevie Wonder na linii by to widzial. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Dalej aktualna jest kwestia pochodzenia sedziow Cytuj
Mejm 15 309 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Nie wiem, o jakim spalonym mówisz. Jemu chodzi o spalonego przy pierwszej bramce dla niemcow. W momencie podania (przez niemieckiego bramkarza) klose (i ktos tam jeszcze) byl 1,5m za angielskimi obroncami. Ku.rwa jaki beton z tej fify. Pomarszczony ryj Jaggera i trabiacych murzynow mozna pokazac na telebimie na stadionie ale kur.wa powtorki juz nie. To przeciez sedzia moglby sobie taka zobaczyc i podjac dobra decyzje do chu.ja. Je.bani faszysci, zawsze szczescie z nimi. No ja je.bie. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Za wcześnie na takie szoł, ten mecz powinien byc półfinałem co najmniej. Jedyne co sedzia może zrobic żeby odzyskac twarz to: a) nie uznac gola Niemcom, przez rzekomy spalony b) uznac gola Angolom strzelonego po spalonym c) przyznac karny Angolom, bądź nie przyznac Niemcom. Mam nadzieję, ze ten mecz potrwa jak najdłużej i skonczy się na lotto karnych. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Ja pier.dolę - sędzia niezły debil. Przecież kur.wa siedzący w ostatnim rzędzie tyłem ślepy kibic z porażeniem mózgowym zobaczyłby tego gola. Pierwsza bramka dla nazistów też ze spalonego chyba, chociaż tu musiałbym zobaczyć więcej powtórek. Nie żebym przepadał za angolami, ale jak mówią zawsze trzeba kibicować dwóm reprezenatacjom - polskiej i tej, która gra z Niemcami. A że przez pół godziny mecz wyglądał, jakby Niemcy grali z jakimś angielskim trzecioligowcem, a nie reprezentacją narodową to inna sprawa. Nie ma to jak polska wrodzona ksenofobia. A co do samego meczu, za(pipi)isty i na pewno na 2-1 się nie skończy. Stawiam 3-2 dla Niemiec! Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 A pierwsza nie byla ze spalonego czasem? Byla taka powtorka, pokazujaca metrowe spalone. Komentatorzy nie zauwazyli. Wiecie do Urugwaju sporo faszystow spier.dolilo. Teraz mamy efekt. Wynik powinien byc dokladnie odwrotny. [/quote Podczas wybicia z "piątki", podobnie jak przy rzucie z autu i rzucie rożnym, nie obowiązuje przepis o spalonym.Nie pamiętam ale to właśnie chyba było wybicie z "piątki",jeśli nie,to zdecydowanie spalony,też zwróciłem uwagę na tą powtórkę Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Tylko karny z dupy dla Anglii uratuje honor sedziow. 1 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Ja pierdyka. Już pięć osób w tym temacie napisało, że spalonego nie było, a inni dalej piszą, że na pewno był. Come on, orientujcie się. Nie uznano jednego gola dla Anglii i tyle. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 (edytowane) Kur.wa mać, no czegoś takiego nie widziałem, w ligach podwórkowych do takich rzeczy nie dochodzi a takie (pipi) wypływa na MŚ. KPINA W CHUI Niech mi ktoś dalej pier.doli że powtórek sędziowskich w piłce nożnej nie trzeba. POZDRO SĘDZIA Edytowane 27 czerwca 2010 przez MaZZeo Cytuj
Mejm 15 309 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Podczas wybicia z "piątki", podobnie jak przy rzucie z autu i rzucie rożnym, nie obowiązuje przepis o spalonym.Nie pamiętam ale to właśnie chyba było wybicie z "piątki",jeśli nie,to zdecydowanie spalony,też zwróciłem uwagę na tą powtórkę Faktycznie. O przepisie wyrzutu z autu pamietalem, ze przy nim nie obowiazuje spalony. Ale nie wiedzialem ze przy 5ce tez to ma zastosowanie. Tak, podanie do kolsego bylo z 5ki wlasnie wiec troche ch.uj Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Czyli jednak sędzia zawalił 'tylko' jedną bramkę - no nic. Liczmy, że Anglicy powstrzymają Niemców niczym zima '41. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Sędzie się zapatrzył na paskudną mordę Rooneya, nie można mu mieć tego za złe. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Lampard w poprzeczke zaje.bal :o 1 Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Anglia oficjalnie do domu. Yano się mylił, Bóg jednak istnieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi