Opublikowano 27 czerwca 201014 l Nie pozostaje nic innego, jak określić drużynę sędziów Czarnym Koniem Mistrzostw.
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Szkoda Azteków, ale przynajmniej mamy przedwczesny finał Niemcy-Argentyna. No, przedwczesny final najwiekszych zlodziei na MS :potter:
Opublikowano 27 czerwca 201014 l PO 1szej połowie stwierdzam, że Niemcy rozjadą Meksyk/Argentyne, jeżeli tak będą grać. rozjadą to którąś drużynę ale sędziowie ___________________________________________________________________________ Czekałem bardzo na ten mecz ale widowisko zepsuło się po pierwszej bramce, nawet nie chce mi się oglądać 2połowy :confused: .Drużyna sędziów to poje bane szmaty no bo jak (pipi)a uzasadnić dzisiejsze pomyłki arbitrów,FIFA wybrała sędziów chyba ze szkolnych boisk z całego świata i teraz są takie kfiatki, dlaczego nie można cofnąć błędnej decyzji w meczu ??
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Można. Dopiero jak rozpoczną od środka boiska, to już nie można. Listek-ekspert to wyjaśnił.
Opublikowano 27 czerwca 201014 l dlaczego nie można cofnąć błędnej decyzji w meczu ?? Może to by zakłóciło kontinuum czasoprzestrzenne co spowodowało by nieodwracalne zmiany w ruchu obrotowym Ziemi. Taka jest moja teoria.
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Listkiewicz stwierdzil, ze teraz trwaja mecze 1/16 finalu, wiec raczej ciezko go postrzegac jako osobe, ktora sie zna cokolwiek na futbolu.
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Moze graja systemem double-elimination i przegrani spadaja do drabinki przegranych, dlatego to 1/16 ? Alez piekna bramka Hernandeza Edytowane 27 czerwca 201014 l przez Bartg
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Wiem, jaki jest wynik, ale mimo wszystko stwierdziłbym, że obrona Meksyku pomiata Messim dość konkretnie. Mało dzisiaj zdziałał.
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Listkiewicz stwierdzil, ze teraz trwaja mecze 1/16 finalu, wiec raczej ciezko go postrzegac jako osobe, ktora sie zna cokolwiek na futbolu. A jest w Polsce określenie na tę fazę rozgrywek? Sam używam określenia 1/16 [jestem takim specem jak Listek] :potter:
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Masakra!!!!! Jestem fanem Argentyny, ale to gówniane sędziowanie zepsuło mi oglądanie meczu. Po tym syfie ze strony, kibicowałem Aztekom. Najgorsze jest to, że ten gol prawdopodobnie wypaczył wynik meczu, w przeciwieństwie do poprzedniego spotkania. Ludzie nie sugreujcie, że Anglicy odpadli przez nieuznanego gola. Co grali Anglicy przed strzeleniem tej bramki? Wielkie nic!!!! Byli tłem dla Niemców i ten gol ich nie tłumaczy. Piach prezentowali od początku mundialu, a teksty, że przez wałka odpadli to mają im tyłki przed prasą uratować. Co innego Meksyk, przed stratą bramki prowadził wyrównaną grę, a momentami był po prostu lepszą drużyną od Albicelestes. Edytowane 27 czerwca 201014 l przez ciwa22
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Meksyku mi szkoda, bo faktycznie grali ładnie, tylko że na własne życzenie przegrali. Ta bramka ze spalonym, tak naprawdę i tak by wpadła jakby jej nie dotknął głową. To był lob i miała być bramka, tylko Tevez się musiał wpier.dolić Słaba Anglia nie mogła awansować. Bramka nie mogła zostać uznana, bo podobnie jak Włochy nie uzbierali w meczu wystarczająco punktów experience. Mieli tak mało ich, że sędzia nie uznał nawet prawidłowo zdobytej bramki! "Była sobie Premiership, I dostała ryp ryp ryp (i ryp) Niech się cieszą że nie do zera, Bo Premier to nie Primera". VEB!
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Myślałem, że gorszych MŚ niż tych w Korei i Japonii nie będzie, ale ten mundial jest jeszcze lepszy. Ciekawe kogo Fifa ustawiła sobie w finale.
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Zobaczymy po 1/8, na razie musza wylosowac kogos z pary Niemcy-Argentyna, ciekawe kto bedzie sedziowal ( Webb ? ).
Opublikowano 27 czerwca 201014 l Masakra!!!!! Jestem fanem Argentyny, ale to gówniane sędziowanie zepsuło mi oglądanie meczu. Po tym syfie ze strony, kibicowałem Aztekom. Najgorsze jest to, że ten gol prawdopodobnie wypaczył wynik meczu, w przeciwieństwie do poprzedniego spotkania. Ludzie nie sugreujcie, że Anglicy odpadli przez nieuznanego gola. Co grali Anglicy przed strzeleniem tej bramki? Wielkie nic!!!! Byli tłem dla Niemców i ten gol ich nie tłumaczy. Piach prezentowali od początku mundialu, a teksty, że przez wałka odpadli to mają im tyłki przed prasą uratować. Co innego Meksyk, przed stratą bramki prowadził wyrównaną grę, a momentami był po prostu lepszą drużyną od Albicelestes. Grali beznadziejnie, ale jednak dwa gole w ciągu minuty strzelili.