Opublikowano 2 lipca 201014 l Ojejku jejku, Holandia przeszla z 20% zaangazowania do 50% i Brazylia zaczela sie gubic, jak mi przykro. Co prawda sedzia juz widzial co sie swieci i staral sie ratowac Brazylie, ale to sie nie da. No, jezeli Sznajder strzela gola z glowki, to Brazylia nie ma czego szukac. 16 lat czekania;]
Opublikowano 2 lipca 201014 l Holandia przegrywa, po raz pierwszy na tym Mundialu. Jaka jest taktyka Van Marwijka, kiedy zespół przegrywa? Taka sama jak zawsze. Bronimy się! Gratuluję wszystkim kibicom tej wcale-nie-będącej-śmiercią-futbolu drużyny. SAYYYY WHAT? :potter: O LOL, jaki (pipi) z tego Filipa eM.
Opublikowano 2 lipca 201014 l HAHAHAHHAHAH Felipe Melo jest tak za(pipi)isty, ze dawac go do Realu :potter: Jaki idiota muhahahahahaha, najpierw samoboj, potem czerwona
Opublikowano 2 lipca 201014 l Melo jaki je*any pajac. Przecież wie, że Robben ma problemy z kolanami. No ten trzeci kopniak to na bank na pilke. Precyzja 100. Edytowane 2 lipca 201014 l przez Grabar
Opublikowano 2 lipca 201014 l Piłkę atakował - problem w tym, że między Melo a piłką była noga Robbena
Opublikowano 2 lipca 201014 l No trudno, zeby najgorszy transfer zeszlego roku w Europie - F. Melo zakonczyl mecz zapisujac sie w pamieci kibicow dzieki ladnemu podaniu do Robinho. Golic frajerow. Jednak Melo jest niesamowity. Czlowiek mysli, ze juz nic gorszego ten zawodnik nie jest w stanie zrobic, a tu prosze! Co jak co, ale forme z sezonu w Serie A utrzymal koncertowa.
Opublikowano 2 lipca 201014 l Jak tu nie kochać piłki pierwsza połowa Brazylii a w drugiej Nie istnieje
Opublikowano 2 lipca 201014 l Brazylia już popłynęła w sumie dobrze za takiego gwiazdora w składzie Edytowane 2 lipca 201014 l przez Codename
Opublikowano 2 lipca 201014 l Akcja !!! Wypij piwo za grę Holandii i wspaniały mecz Cholera Brazylia się budzi po ciosach Edytowane 2 lipca 201014 l przez marekjw2523
Opublikowano 2 lipca 201014 l Mam pytanie przy statystykach gdzie są strzałach dlaczego pisze "ON GOAL" a nie "On target" przy strzałach w światło bramki Edytowane 2 lipca 201014 l przez marekjw2523
Opublikowano 2 lipca 201014 l Mam pytanie przy statystykach gdzie są strzałach dlaczego pisze "ON GOAL" a nie "On target" przy strzałach w światło bramki Bo strzelają na bramkę a nie do celu
Opublikowano 2 lipca 201014 l Mam pytanie przy statystykach gdzie są strzałach dlaczego pisze "ON GOAL" a nie "On target" przy strzałach w światło bramki No co On Goal czyli na bramkę,więc wszystko git Edytowane 2 lipca 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 2 lipca 201014 l mnie wlasnie teraz zaczyli zwisac te mistrzostwa, mistrzem moze zostac nawet ghana. Jak holandia symyluje faule jak wlochy to (pipi) chyba koniec swiata sie zbliza