Gość Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 No Robben w (pipi) symulował. Najfajniej symulował nogę Melo. Tak realistycznie ją symulował że dałem się nabrać XD Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Ale Holadia teraz marnuje te kontry Brazylia wydymana !!!! Edytowane 2 Lipca 2010 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 KONIEC !!!TO ZBYT PIĘKNE BY BYŁO PRAWDZIWE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 te skoki na główke zanim gosc wslizgiem dojechal do niego to pewnie Julio Cesar robil Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 JEEEEEEEEEEEEEEST ! Ale to jak Huntelaar zje.bal ostatnia akcje 3 na 1 to klasyka polskiej ekstraklasy Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Fartem bo fartem ale awansowali No ciekawe Urugwaj rzeczywiście ma duże szanse na Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 No panowie a ja obstawiłem 2:1 dla Holandi . Brazylijczyków to na ulicach chyba zjedzą jak wrócą do domu (co najwyżej promem, bo za taką grę to na samolot to chyba nie ma szans). Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Fartem bo fartem ale awansowali No ciekawe Urugwaj rzeczywiście ma duże szanse na Mistrzostwo Jakim fartem czy ty kogoś widziałeś w drugiej połowie oprócz Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Melo nie ma życia w Brazylii już :] Fartem bo fartem ale awansowali No ciekawe Urugwaj rzeczywiście ma duże szanse na Mistrzostwo Jakim fartem czy ty kogoś widziałeś w drugiej połowie oprócz Holandii Widziałem ...dwie drużyny,której jednej sprzyjało większe szczęście a byli nią Oranje No a szczęście sprzyja lepszym...oby VdV zagrał w next matchu...De Jong nie zagra więc jest szansa Edytowane 2 Lipca 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nooo, Holandia w pelni wypoczeta moze zaczac walczyc o final, bo przeciwnik nie byl wymagajacy. Pierwsza polowa na 20%, druga na 50%. W polfinale z Urugwajem moze im sie zachce zagrac na 60% mozliwosci. Natomiast 11 lipca nastapi to czego prawie nikt sie nie spodziewal (oprocz mnie), mianowicie futbol zmartwychwstanie, po smiertelnym ciosie jaki mu zadala tegoroczna LM. Holandia mistrzem swiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Melo to chyba długo się na wakacje do Brazylii nie wybierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 HUP HUP HOLLAND!! o (pipi)a, co za mecz, jaja huntelar robi, że kino niezłe drewniak odstawi to wiedziałem, czego nie było !! smolarek, gole , kaka, jak strzelił,WIDZILEIŚCI!E!!!??? w pierwszej połowie okno leciało, ale ten dupek z ajaxu,wixaaa!!! hup hup!!!! robben, ty kutasie , wracaj do Realu !! snejder tez,!! a komentator debil, zle czyta nazwiska, ja mu place !? huntelar wiochę zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza
epl 160 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Holandia przegrywa, po raz pierwszy na tym Mundialu. Jaka jest taktyka Van Marwijka, kiedy zespół przegrywa? Taka sama jak zawsze. Bronimy się! Gratuluję wszystkim kibicom tej wcale-nie-będącej-śmiercią-futbolu drużyny. chille pieknie pokazalo co sie dzieje jak atakujesz brazylie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jacek już wszczyna burdy w studiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) ŁAŁ Holendrzy grali piękny, porywający futbol na tym turnieju przez... 45 minut. I to wystarczyło na ekipę Dungi, który bucem jest, bo na własne życzenie nie miał na ławce jakiegokolwiek wartościowego zmiennika. Tak to jest jak się nie zabiera Pato i Ronaldinhio a zabiera się Grafite i Nilmara. Mam tylko nadzieję, że w 1/2 Holendrzy nie wrócą do stylu gry z fazy grupowej i z 1/8 bo to był czerstwy futbol. Skuteczny ale nudny jak flaki z olejem. Jak chcą ten turniej wygrać to muszą wykazac się finezją jak w drugiej połowie ćwierćfinału. Edytowane 2 Lipca 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ŁAŁ Holendrzy grali piękny, porywający futbol na tym turnieju przez... 45 minut. I to wystarczyło na ekipę Dungi, który bucem jest, że nie miał na ławce jakiegokolwiek wartościowego zmeinnika. Tak to jest jak się nie zabiera Pato i Ronaldinhio. Mam tylko nadzieję, że w 1/2 Holendrzy nie wrócą do stylu gry z fazy grupowej i z 1/8 bo to był czerstwy futbol. Jak chcą ten turniej wygrać to muszą wykazac się finezją jak w drugiej połowie ćwierćfinału. Czerstwy futbol to jutro o 20:30 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nooo, Holandia w pelni wypoczeta moze zaczac walczyc o final, bo przeciwnik nie byl wymagajacy. Pierwsza polowa na 20%, druga na 50%. W polfinale z Urugwajem moze im sie zachce zagrac na 60% mozliwosci. Natomiast 11 lipca nastapi to czego prawie nikt sie nie spodziewal (oprocz mnie), mianowicie futbol zmartwychwstanie, po smiertelnym ciosie jaki mu zadala tegoroczna LM. Holandia mistrzem swiata. Oby tak było, Sneijder dostanie złota piłkę, zamiast tego karła z Barcelony. Finał już Holendrzy mają pewny. Sam im kibicowałem w tym meczu, jednak przyznaję, nie wierzyłem, że z taką grą pokonają Brazylię (dałem nawet 2:1 dla kanarów), ale mile zaskoczyli i w końcu w drugiej połowie zaczęli grać znacznie lepiej. Coś w tym jest, że jak Holandia gra brzydko, to dalej przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) @Codename Ze strony paragwaju tak. Espania gra zawsze piękny futbol. Edytowane 2 Lipca 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Czy ja tylko oglądałem 2 mecze ? I połowa Brazylia - Holandia a w II Holandia - Brazylia ? Coś niesamowitego jak brazylia została w przerwie w szatni. Wielkie Brawa dla Holendrów że sie po takim ciosie podnieśli. Najwiekszym wygranym tego meczu jest .... Argentyna i Diego Maradona Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Argentyna z Niemcami odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 haha jakie suchary w studiu gmoch powinien dostać własny talk show Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kompromitacja południowo-amerykańskiej piłki. Teraz pozostaje liczyć na cud ze strony oszołoma (dramat)! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 haha jakie suchary w studiu gmoch powinien dostać własny talk show Gmoch powinien się leczyć psychicznie a nie własny talk show dostawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Urugwaj ostatnią nadzieją białych. Muszą pyknąć Ghane wieczorkiem. Edytowane 2 Lipca 2010 przez Junkhead Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ale setek to Holendrzy na koniec chyba z 3 zmarnowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi