Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tej, jak ja bym stanął na bramie, to bym mógł takie kalafiory wpuszczać ale zawodowy bramkarz? :F

Opublikowano

Nie wiem skąd ta podnieta,to nie była piękna bramka tylko błąd bramkarza.

No, błąd bramkarza. Murzyn źle użył zaklęcia siły wiatru zuluskiego i poniosło piłkę do nie tej bramki co trzeba. Główny ghanijski szaman narodowy is not amused!

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że to błąd bramkarza. Urukhaj tylko trafił w bramkę [co akurat na tych mistrzostwach jest już jakimś osiągnięciem, jeśli chodzi o wolne].

Opublikowano (edytowane)

No błąd bramkarza był, ale nie od bramkarza zależy czy bramka jest ładna tylko od strzelca zależy. Znaczy wiadomo jak obroni niesamowity strzał to bramki nie ma, ale nie on strzela.

EDIT1: Cholera, nie chce mi się już dogrywki oglądać. Mogła sobie Ghana strzelić samobója, bardzo by to ułatwiło sprawę.

EDIT2: Hahahahahahahahahaha, beka z Ghany.

Edytowane przez Junkhead
Opublikowano (edytowane)

HAHA!

Jak Ghana nie przejdzie przez tego mudzina to go w stolicy na rynku za jaja powieszą.

EDIT:Możecie już szykowac kamery :D.

Edytowane przez maciucha
Opublikowano

Kur'wa, odszczekuje swoje słowa, chociaż z karnymi miałem rację, ale mecz masakryczny ;d

Jaja będą, jak Urugwaj przejdzie dalej. Suarezowi chyba pomnik postawią ;]

Opublikowano

Te czarne to ale lamy są. 3 Karnych w meczu nie strzelić to się trzeba nazywać :dance:

I ta cisza, gdy umilkły wuwuzele :potter:

Opublikowano (edytowane)

Ale Gyan jest śmieszny. Po karnych to wiem na 100%. W 120 minucie miał historyczna szansę na wprowadzenie afrykańskiego zespołu po raz pierwszy do 1/2 i zje.bał.

Edytowane przez Gooral
Opublikowano

Haha, tak jak w filmach murzyni giną jako pierwsi, tak w mundialu półfinał nie dla nich.

Trochę mogą się czuć poszkodowani, ale Suarez jest autorem nowej "ręki Boga" xd