Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Featured Replies

Opublikowano

Ghana zasłużyła na gola, pod koniec 1 połowy całkiem ładnie grali ^_^

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 155,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Nieważne kto by wygrał, na ten moment wynik powinien być 2-2. Nie ma tu nic do rzeczy, że przez cały turniej Angole grali słabo. Tutaj nie ma miejsca na pomyłki sędziów i każdy gol jest na wagę złota.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Holandia i tak najlepiej prezentuje się z Europy na tym turnieju, chociaż grają na pół gwizdka. Włosi z graczami Juventusu pewnie dostaliby od nich po dupie.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Jeżeli Anglia jutro wygra (a wierzę, że tak się stanie) to później będzie już z górki i zatrzymać się mogą dopiero na jakiejś mocnej ekipie, na pewno nie na Urugwaju. Jest jeszcze szansa, że w 1/8 mog

Opublikowano

Tej, jak ja bym stanął na bramie, to bym mógł takie kalafiory wpuszczać ale zawodowy bramkarz? :F

Opublikowano

Nie wiem skąd ta podnieta,to nie była piękna bramka tylko błąd bramkarza.

Opublikowano
  W dniu 2.07.2010 o 19:52, Ader napisał(a):

Nie wiem skąd ta podnieta,to nie była piękna bramka tylko błąd bramkarza.

No, błąd bramkarza. Murzyn źle użył zaklęcia siły wiatru zuluskiego i poniosło piłkę do nie tej bramki co trzeba. Główny ghanijski szaman narodowy is not amused!

Opublikowano

Oj tam, oj tam:)

Taka podnieta, że Ty też sprzed telewizora poleciałeś przed monitor :P

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że to błąd bramkarza. Urukhaj tylko trafił w bramkę [co akurat na tych mistrzostwach jest już jakimś osiągnięciem, jeśli chodzi o wolne].

Opublikowano

No błąd bramkarza był, ale nie od bramkarza zależy czy bramka jest ładna tylko od strzelca zależy. Znaczy wiadomo jak obroni niesamowity strzał to bramki nie ma, ale nie on strzela.

EDIT1: Cholera, nie chce mi się już dogrywki oglądać. Mogła sobie Ghana strzelić samobója, bardzo by to ułatwiło sprawę.

EDIT2: Hahahahahahahahahaha, beka z Ghany.

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

Suarez :(

EDIT: NIE MA!!! :blink:

edit2: a te barany reklamy dali :diablo:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

HAHA!

Jak Ghana nie przejdzie przez tego mudzina to go w stolicy na rynku za jaja powieszą.

EDIT:Możecie już szykowac kamery :D.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Forlan i spółka powinni już odpaść.

Jeśli futbol jest sprawiedliwy to tak się stanie po rzutach karnych.

Opublikowano

Kur'wa, odszczekuje swoje słowa, chociaż z karnymi miałem rację, ale mecz masakryczny ;d

Jaja będą, jak Urugwaj przejdzie dalej. Suarezowi chyba pomnik postawią ;]

Opublikowano

O (pipi)a. Gyan zapodał prawie takiego FAILa jak Baggio w 1994 roku. Prawie, bo to nie ta stawka.

Opublikowano

Te czarne to ale lamy są. 3 Karnych w meczu nie strzelić to się trzeba nazywać :dance:

I ta cisza, gdy umilkły wuwuzele :potter:

Opublikowano

Ale Gyan jest śmieszny. Po karnych to wiem na 100%. W 120 minucie miał historyczna szansę na wprowadzenie afrykańskiego zespołu po raz pierwszy do 1/2 i zje.bał.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Ten kapitan co podszedł do karnego to jezusmariajózefieśwtiętyojczerydzyku, no debil.

Opublikowano

Szkoda Ghany, na miejscu tego mudzina bym sie za(pipi)al :ermm:

Opublikowano

Haha, tak jak w filmach murzyni giną jako pierwsi, tak w mundialu półfinał nie dla nich.

Trochę mogą się czuć poszkodowani, ale Suarez jest autorem nowej "ręki Boga" xd