Kalel 3 634 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 2010 to czarny rok w historii futbolu. ['] Ja też nadal nie mogę się pogodzić z porażką Anglii Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Za(pipi)iście. Szkoda, że Muller nie zagra w pół finale. Uwielbiam go za jego grę. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Wiecie co z nimi zrobić. Dawać na 4:0. Cytuj
Gość Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 A teraz prosimy wszystkich którzy mają niemieckie korzenie/dziadka w wermachcie/flagę ze swastyką na ścianie o opuszczenie tematu. Będzie żałoba narodowa Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Pierwszorzędnie wykonany Blitzkrieg w wykonaniu Niemieckiej machiny. Akurat finał spędzę niedaleko Hamburga, więc jak znalazł na finał Niemcy vs. Urugwaj. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 W sumie jest jeden pozytyw zwycięstwa Niemców...Messi nie zdobędzie złotej piłki w tym roku Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 E tam zaraz żałoba, skoro Niemcy są lepsi i zasłużenie wygrywają. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 To będzie piękny finał Niemcy-Urugwaj. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Wszystkich, ktorych probowalem przekonac ze Maradona wie co robi przepraszam za swoja glupote. Co Di Maria robil z Higuainem na boisku po 30 minutach meczu nie wiem. Praktycznie po 15tu bylo widac ze sa bezuzyteczni. Higuaina zmienilbym na Milito. Di Marie na kogokolwiek. Najlepiej na Verona. Tych kolesi praktycznie nie bylo na boisku, albo wstrzymywali/marnowali kazdy dobrze zapowiadajacy sie atak. Jedyne dobre zagranie Pastore, Higuain nawet nie zrobil kroku, choc to jego je.bany obowiazek dochodzic (a przynajmniej probowac dochodzic) do takich dosrodkowan. Pastore idealna zmiana. 3 brama to jego. Niech mi ktos wytlumaczy te zmiane, bo ja jej nie rozumiem. Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Może lepiej skupmy się na drużynie, która 4 raz zatrzepotała siatką. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Wiecie co z nimi zrobić. Dawać na 4:0. Ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 4-0 ;] Maradona ma teraz za swoje,że nie powołał Cambiasso,Zanettiego czy nawet Gago. No nie wystawianie Verona do pierwszej jedenastki Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Wiecie co z nimi zrobić. Dawać na 4:0. mówisz masz. coś czuje że Diego znowu się zamelduje na odwykówce. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Juz tylko w Hiszpanii nadzieja na powstrzymanie niemieckiego marszu. A pomyslec, ze to sa kolesie z lawek rezerwowych i z ligi, z ktrej caly swiat sobie zartuje. Nawet malo kto zna nazwy zespolow w ktorych graja... Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 haha niektorzy tu sa ostro zalosni futbol umarl xD niemcy graja futbol nie z tej ziemii, graja widowiskowo, szybko i skutecznie. smierc futbolu by byla gdyby wygrala znow jakas grecja, albo nawet brazylia, przy ktorej mozna bylo zasnac. niemcy - najlepiej, najofensywniej, najbardziej widowiskowo i najskuteczniej grajaca druzyna tego mundialu. pogodzcie sie z tym, a ja wracam do onanizmu. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Argentyna upadła, teraz nadszedł czas na klęskę Hiszpanii a potem prosta droga do Weltmeisterschaftu. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Tylko Cambiasso, reszta się nie nadaje do repry. Zanetti to i 4 lata temu nie grał Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 (edytowane) Wszystkich, ktorych probowalem przekonac ze Maradona wie co robi przepraszam za swoja glupote. Co Di Maria robil z Higuainem na boisku po 30 minutach meczu nie wiem. Praktycznie po 15tu bylo widac ze sa bezuzyteczni. Higuaina zmienilbym na Milito. Di Marie na kogokolwiek. Najlepiej na Verona. Tych kolesi praktycznie nie bylo na boisku, albo wstrzymywali/marnowali kazdy dobrze zapowiadajacy sie atak. Jedyne dobre zagranie Pastore, Higuain nawet nie zrobil kroku, choc to jego je.bany obowiazek dochodzic (a przynajmniej probowac dochodzic) do takich dosrodkowan. Pastore idealna zmiana. 3 brama to jego. Niech mi ktos wytlumaczy te zmiane, bo ja jej nie rozumiem. O ile Higuain nie zachwycał...to z Di Marią przesadzasz i to zdecydowanie...bo to on jako jedyny oddał przynajmniej dwa celne strzały z drużyny Albicelestes...nawet Messi nie potrafił skierować piłki w światło bramki,więc nie (pipi). Twoja nienawiść bądź niechęć do Realu tu wychodzi zdecydowanie :] Edytowane 3 lipca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 (edytowane) (pipi)a ale się przejechali po Argentynie to głowa mała. Szok. Klose ma 14 goli w fMŚ, tyle samo co Gerd Muller. Ma dwa mecze by wyprzedzić Ronaldo z 15 golami. Dzisiaj wygrał kolektyw nad zlepkiem gwiazd grających pod siebie (Tevez ten debil na kółkach). Ofensywny, prosty ale piękny futbol zagrali szwaby. Jak wygrają nie będzie mi żal tego do kogo jedzie puchar, tak jak cztery lata temu gdy (pipi)y wygrały. Edytowane 3 lipca 2010 przez Gooral Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Wynik nie dziwota Niektórzy powinni się obudzić, że Bundesliga to nie jest zjednoczona liga 3 świata :potter: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi