Velius 5 709 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 futbol schodzi na psy Gdybym mógł za każdym razem, gdy czytam teksty w tym tonie, dostawać grosika.... Wyluzujcie, bo mętna gadka o śmierci futbolu już na nikim nie robi wrażenia swoim oklepaniem. Smierc a znaczne obnizenie emocji i radosci z ogladania to troche inne rzeczy,nie twierdze ze "umiera",ale przez takie wałki daje duzo mniej radosci,przynajmniej dla mnie jako widza. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Musialbym obejrzec powtorke tego karnego, by stwierdzic czy wszystko bylo zgodne z przepisami. Nie pier'dol mi tu xd Już widzę te Twoje wersje wypowiedzi: sędzia się pomylił nakazując Paragwajowi powtórzyć karnego - Obso: "drukowanie!" sędzia miał rację nakazując Paragwajowi powtórzyć karnego - Obso: "95% sędziów na świecie nie zwraca na to uwagi, a ten musiał, bo drukowanie!" Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 i my z tymi w niebieskich dostaliśmy 6:0? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Musialbym obejrzec powtorke tego karnego, by stwierdzic czy wszystko bylo zgodne z przepisami. Nie pier'dol mi tu xd Już widzę te Twoje wersje wypowiedzi: sędzia się pomylił nakazując Paragwajowi powtórzyć karnego - Obso: "drukowanie!" sędzia miał rację nakazując Paragwajowi powtórzyć karnego - Obso: "95% sędziów na świecie nie zwraca na to uwagi, a ten musiał, bo drukowanie!" gdyby bylo 1:0 po prawidlowym golu z 40 minuty to zaden karny nie mialby znaczenia Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Haha, no to teraz Obso się "wnerwi" xd Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 no i tak sie hiszpania turla od jeden zejro do jeden zejro, az sie doturla do niemcow :-) Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Haha, no to teraz Obso się "wnerwi" xd Czemu? trzeci mecz z rzedu kiedy Hiszpanie przechodza dzieki arbitrowi. Ja juz sie przyzwyczailem. Zebym musial Niemcom kibicowac, eh. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Ukradziony przez siędziego karny dla Hiszpanii został odnotowany przez sprawiedliwość, i to ona zwycięża. Futbol ma szansę odżyć. Niemcy i Hiszpania w finale i będzie ciekawie. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Oj, nabijam się Piotrek, nie bądź taki serio ;* Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Ahhhhhhhh... Szpakowski musi mieć teraz masło w majtach, i ten memorial dla Iniesty z Chelsea. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 nie mendrkuj sie mendrek, bo juz sie zawinales Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Ukradziony przez siędziego karny dla Hiszpanii został odnotowany przez sprawiedliwość, i to ona zwycięża. Futbol ma szansę odżyć. Niemcy i Hiszpania w finale i będzie ciekawie. Tak, na pewno, tym bardziej, że zwycięzca tego meczu odpada z Niemcami w półfinale. Brawo Mendrek. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Niemcy i Hiszpania w finale i będzie ciekawie. niemcy owszem, ale hiszpanie zostana przez nich wyeliminowani w polfinale Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Sergio znowu symuluje, rekami twarz zasłoni i żółta dla przeciwnika, co za śmieć. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Ukradziony przez siędziego karny dla Hiszpanii został odnotowany przez sprawiedliwość, i to ona zwycięża. Futbol ma szansę odżyć. Niemcy i Hiszpania w finale i będzie ciekawie. Tak, na pewno, tym bardziej, że zwycięzca tego meczu odpada z Niemcami w półfinale. Brawo Mendrek. To przez te emocje No dobra, Holandia niech będzie. AAAAAAJ znowu gracz Realu wprawia mnie w zachwyt, koniec świata I nie pie.rdolcie mi, że Ramos symuluje, bo dostał prawie z roundhousa i powinna za to być czerwona. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 moge terza przyznac, ze ramos raczej nie symuluje Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 No i Larissa nie pokaże cycków. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Mogłem jednak zadzwonić do Fryzjera przed meczem, ustawił by tak mecz na 2:1 dla Paragwaju, ale sądziłem, że pykną słabiutką Hiszpanię. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Jak pokazała przed chwilą powtórka, spalony był. Za to niesprawiedliwe powtórzenie + drugi karny który powinien być po faulu bramkarza. Sędzia kupiony przez Paragwaj, znowu chciano zabić piękno futbolu, ale piękno zwyciężyło. Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Jeśli Hiszpania nadal ma grać taką piłkę to mam nadzieję, że Niemcy odeślą ich do domu jak dziś Argentynę. Holandia - Niemcy to najlepsza opcja na finał. Dwa tygodnie temu nawet bym o takim nie pomyślał. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 1. nieuznana, prawidlowo zdobyta bramka dla paragwaju. 2. powinien byc powtorzony ewidentnie karny paragwaju. 3. karny hiszpanow slusznie powtorzony, ale o wiele mniej oczywista syt. niz w poprzedniej syt. 4. powinien byc karny dla hiszpanow po obronie przez vijara. uczciwie byloby 2:1 dla paragwaju. Jak pokazała przed chwilą powtórka, spalony był. marne prowo Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Spalonego nie było, ale wydawało mi się, że przy przyjęciu Valdez pomagał sobie ręką. Albo mnie zwid przycisnął. edit: sam nie wiem http://www.youtube.com/watch?v=dsASksj0AkE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi