Blaise 3 603 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Ja mam jasny pogląd na takie sytuacje- drużyna taka jak Paragwaj może mieć jedną szansę w meczu z potentatem i musi ją wykorzystać. Poza tym każdy rzut wolny z odległości 35 i wzwyż powinien lecieć w tłum a nie lądować na klacie pierwszego z obrońców. Kocham Casillasa, Ramosa i Xabiego Alonso oraz Arbeloę, reszta- WYPIER.DALAĆ Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 A co zrobił Santa Cruz? Zamiast przelobować to ten z całej siły strzela. Ale trudno, Niemcy pokażą Hiszpanii gdzie ich miejsce w szeregu. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Ej, sędzia miał jakąś dobrą decyzję w tym meczu? Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 gdyby nie iniesta i xavi, najlepsi pomocnicy świata, hiszpania by nie istniała Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 (edytowane) 1. nieuznana, prawidlowo zdobyta bramka dla paragwaju. marne prowo Po odbiciu się od murawy piłka dotknęła rękę valdeza. Dlatego bramka nieuznana. Edytowane 3 lipca 2010 przez Gooral Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 No i znowu drużyna Bravo Sportu wygrywa mecz dzięki sędziemu. Gol Valdesa był prawidłowy ale sędzia frajer znowu ustawił mecz. Nie ma się co dziwić, bo to panienki z Barcelony, które kładą się co każde starcie z obrońcą o piłkę. Hiszpania nie powinna mieć karnego, bo ewidentnie widać, jak Villa sam upada. Coś czuję, że Niemcy nie dadzą rady, bo będą musieli strzelić przynajmniej z 5 goli, by sędzia uznał im chociaż jednego. Ten mundial jest jeszcze większym bagnem niż to co się działo w Korei i Japonii, żeby przez tyle meczów przepychać te pseudo gwiazdki to się w głowie nie mieści. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 (pipi) Roque mógł zrobić wszystko a ten w Casillasa strzelił, ja (pipi)e! Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Jednak w sumie niewiele stracone... Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Hejting przesłonił ludziom oczy, trzeba naprawdę klapki założyć, by nie dopatrzyć się tu spalonego. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 a co do druzyny bravo sport.. dzis wszelkie watpliwosci zostały rowiane podczas meczu argentyny z niemcami gdy szwaby tak zostale nazwane przez komentatora, nie pamietam ktorego Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Tylko ten na spalonym to Cardozo, on nawet w akcji nie uczestniczył. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Valdez na spalonym nie był, chyba że wiedzieli że Cardozo to główki wyskoczy. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Ej, ale ręka była chyba przy przyjęciu piłki. Nie wiem co się uparliście na ten spalony. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Ja mam nadzieję że brak Mullera w meczu półfinałowym nie będzie problemem i finał będziemy mieć Niemcy- Holandia, bo Hiszpania nie zasługuje na finał a tym bardziej na puchar Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Hejting przesłonił ludziom oczy, trzeba naprawdę klapki założyć, by nie dopatrzyć się tu spalonego. lol ty wiesz na czym polega spalony?;0 Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Tylko ten na spalonym to Cardozo, on nawet w akcji nie uczestniczył. No co ty, uczestniczył, tylko tego nie dostrzegasz bo hejting przesłania ci oczy. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 HALO http://www.youtube.com/watch?v=dsASksj0AkE Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Hejting przesłonił ludziom oczy, trzeba naprawdę klapki założyć, by nie dopatrzyć się tu spalonego. nawet linii nie umiesz dobrze nakreslic, wtf. szkoda troche zawodników paragwajskich, dobrze cisnęli. Tylko trzeba wykorzystywać karne na drugi raz :potter: Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 nie wiem co ty z tą ręką tak wyskakujesz jak sędzia nie uznał bramki, bo boczny podniósł chorągiewkę Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Zaraz po dośrodkowaniu boczny podniósł chorągiewkę... Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 (edytowane) (pipi)a ręką Valdez piłkę dotknął. Nie chodziło o spalony. Edytowane 3 lipca 2010 przez Gooral Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Tylko ten na spalonym to Cardozo, on nawet w akcji nie uczestniczył. Faktycznie, skoczył bo mu w bucie coś uwierało. Co z tego, że związał tym uwagę dwóch/trzech obrońców Hiszpanów, to był przypadek! Pomijając, że mam wrażenie że przedłużył podanie do Valdesa. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 nie wiem co ty z tą ręką tak wyskakujesz jak sędzia nie uznał bramki, bo boczny podniósł chorągiewkę No fakt, nie było spalonego, więc jednak powinni mu uznać bramkę z udziałem ręki. Chyba na jedno wychodzi, c'nie? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 nie wiem co ty z tą ręką tak wyskakujesz jak sędzia nie uznał bramki, bo boczny podniósł chorągiewkęNo fakt, nie było spalonego, więc jednak powinni mu uznać bramkę z udziałem ręki.Chyba na jedno wychodzi, c'nie? no w pewnym sensie na jedno wychodzi, jednak trzeba zaznaczyc, że decyzja sędziego była BŁĘDNA :potter: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi