GwynBleidd_79 114 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Ja mam nadzieje że w środe Niemcy z Hiszpanią będą jak nagrywarka DVD LG, przegrają szybko bezproblemowo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Ja mam nadzieje że w środe Niemcy z Hiszpanią będą jak nagrywarka DVD LG, przegrają szybko bezproblemowo A ja dla równowagi sądzę że będziemy mieć Blitzkrieg w wykonaniu Niemców Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 No jutro w koncu meczyk. Zobaczymy jak sobie Holandia poradzi, czy pocisnie ich na spokojnie No Holandia zagra na 20% i po prostu....wygra. Ta druzyna nawet nie zremisowala na tym mundialu. Ba, nie przegrala od bodaj 20 spotkan. Reszta druzyn gdyby miala honor, to po prostu by sie poddala. 2 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 A nie na 21% przypadkiem? Inaczej mówiąc jesteś śmieszny w tych swoich przewidywaniach. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 A nie na 21% przypadkiem? Inaczej mówiąc jesteś śmieszny w tych swoich przewidywaniach. No na razie wszystkie sie sprawdzaja, wiec twoj post nie ma sensu. 2 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 (edytowane) Udowodnij, że się sprawdzaja. Zacytuj każdego posta, który okazał się prawdziwym proroctwem. Zobaczymy ile tego będzie i wtedy pomyślimy czy mój post nie miał sensu. Edytowane 5 lipca 2010 przez Gooral Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 (edytowane) No i dlatego jesteś śmieszny. Twoje gdybania też. A teksty o drukowaniu spotkań Hiszpanom to prawie taki kabaret jak "UDWA" Kaczyńskiego czy "HEHE" Gmocha. Rzekłem. Edytowane 5 lipca 2010 przez Gooral Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 No Obso niedawno pisał, że z Argentyną i Brazylią nikt nie ma szans. Chyba on. W każdym razie ktoś w tym temacie. W tym samym czasie ja pisałem, że Urugwaj-Hiszpania będzie finał i nadal, na trzy mecze przed końcem mistrzostw, jest szansa, że się to sprawdzi. Mówcie mi "le prophete". Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 No to nie ja. No i dlatego jesteś śmieszny. Twoje gdybania też. A teksty o drukowaniu spotkań Hiszpanom to prawie taki kabaret jak "UDWA" Kaczyńskiego czy "HEHE" Gmocha. Rzekłem. Ok, ale idz juz sobie. 1 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Pedze. Wrecz czmycham. Chyżo. poza tym, Piotrek, obstawiałeś wygraną karłów moralnych i sportowych w meczu z Rzeszą, co, jak wiemy, okazało się płonną nadzieją miłośników kapitana jastrzębia i innych orędowników radosnego podwórkowego futbolu tym samym, nie wszystkie Twoje wybory pokryły się z rzeczywistością Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Się tu ku.rwa podniecacie jakby to nasza reprezentacja grała w tych mistrzostwach. Smutne że Polacy zawsze w aspekcie piłki nożnej muszą kłócić się o/za inne nacje. Jedno jest pewne, mistrzem świata zostanie zespół europejski, i to jest pozytywny aspekt. Najważniejsze że będzie to nasz bliski sąsiad Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 poza tym, Piotrek, obstawiałeś wygraną karłów moralnych i sportowych w meczu z Rzeszą, co, jak wiemy, okazało się płonną nadzieją miłośników kapitana jastrzębia i innych orędowników radosnego podwórkowego futbolu tym samym, nie wszystkie Twoje wybory pokryły się z rzeczywistością Obstawianie to jednak co innego. W tego typu zabawach przeciez czesto sie typuje "przegrane" druzyny, by przy niespodziance wskoczyc wyzej w rankingu. Ciezko o to typujac samych faworytow. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 (edytowane) Się tu ku.rwa podniecacie jakby to nasza reprezentacja grała w tych mistrzostwach. Smutne że Polacy zawsze w aspekcie piłki nożnej muszą kłócić się o/za inne nacje. Jedno jest pewne, mistrzem świata zostanie zespół europejski, i to jest pozytywny aspekt. (pipi) mnie to obchodzi czy Polacy grają czy nie grają na tym mundialu, jakby grali oczywiście byłbym z nimi, ale niektórym reprezentacjom i tak bym kibicował. Na podobnej zasadzie jak ktoś jest fanem Barcy czy Realu. Po prostu zawsze wolałem jedenastki narodowe od klubów. Z samą Polską ma to niewiele wspólnego i co z tego? Nawet gdyby nasi grali jak Brazylia to lubiłbym naprzykład Argentynę czy Paragwaj i wykłócał się o/za inne nacje. Mistrzostwo oczywiście dla Celestes . Edytowane 6 lipca 2010 przez ciwa22 Cytuj
nievil 29 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Jestem rozczarowany dzisiejszym wyborem ośmiornicy - zobaczymy jak to się sprawdzi jutro Uploaded with ImageShack.us Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 O, ooo, niedobrze z tą ośmiornicą Niemniej, twierdzę, że Niemcy rozkurwią Pedałków. Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Przed finałem Mistrzostw Europy 2008, ośmiornica wybrała Niemców . Mam nadzieję, że tym razem też się pomyliła. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 O, ooo, niedobrze z tą ośmiornicą Niemniej, twierdzę, że Niemcy rozkurwią Pedałków. Pewnie pojadą ich ''na Hiszpana'' znowu z 4:0 :potter: Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Zaraz Holandia zmiecie siatkarzy bez ich bohatera :potter: Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Mhmm widac Holandia solidnie oplacila Uzbeka, pewnie duzo nie kosztowal <_< Cytuj
Mani 685 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Urugwaj będzie miał ciężko ale mysle ze w ostatecznym rozrachunku wygra Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Ale bramka Gio masakra... Ale co pilka odpierd.alala w locie to jest jakis smiech na sali, pilka z tesco leci bardziej przewidywalnie. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 o w morde, panie. a juz mialem pisac, ze Urugwaj ladnie pociska ;o. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi