Junkhead 33 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Cztery czynniki, które zdecydowały o zwycięstwie Hiszpanów. 1. Hiszpanie mieli szybsze buty jak Korea z Polską. 2. Nie było Torresa w wyjściowym składzie i nie miał kto psuć akcji. 3. Mam pewne podejrzenia, że Hiszpanie włamali się do niemieckiego obozu i podmienili niebieski sweterek Löwa. 4. Przekupili ośmiornicę. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Zgadzam się z Junkheadem, ponadto dostrzegam wpływ wrogiego elementu i czynnika siejącego ferment wśród Niemców. Wrogowie partii i narodu powinni zostać zgładzeni za powstrzymanie narodu wybranego w ich dziejowej misji. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Żal mi ośmiornicy Bo podobno dostaje już na facebooku pogróżki a część Niemców chce ją usmażyć i zjeść , Azyl w Hispzanii gwarantowany a tak na serio ciekawe kiedy będzie typowała mistrza świata. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LzJEGqek3TQ RIP [*] Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Webb będzie sędzią finału. No i na koniec czy chcemy czy nie mamy polski akcent. Żal mi Urugwayu ale przegra z Niemcami. Finał wygra po nudnym meczu Hiszpania. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Teoretycznie Hiszpania. Ten mundial pokazuje spora nieprzewidywalnośc, może Holandia wreszcie coś wygra Cytuj
Mati 6 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Klatwa reklamy nike. http://www.youtube.com/watch?v=Pnjnhgs8XaY&feature=player_embedded Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 A no, co patrzyłem na te reklamę to się usmiechałem ."Twórz przyszłość" - tiaaaa ;-) Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Ronaldo w tej reklamie nie trafił w piłkę. Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 (edytowane) Nudne całe te MŚ to i finał też pewnie będzie taki sobie. Oby tylko szwaby przegrali z Urugwajem za kare za wyeliminowanie Anglii.A w finale niech wygra lepszy bo obie reprezentacje bardzo lubię. Edytowane 8 lipca 2010 przez CeHa Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 Nudne całe te MŚ to i finał też pewnie będzie taki sobie. Oby tylko szwaby przegrali z Urugwajem za kare za wyeliminowanie Anglii.A w finale niech wygra lepszy bo obie reprezentacje bardzo lubię. Tez marze o tym, zeby Urugwaj pojechal szwabow. Oby do soboty Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 Na tych mistrzostwach to w ogóle wszystkie mocne reprezentacje zawiodły. Wystarczyły dobrze poukładane drużyny z wysokim agresywnym presingiem jak Urugwaj, Chile Paragwaj a Europejscy i Światowi mocarze już nie umieli grać "swojego" . Do tego wszystkie gwiazdeczki zawiodły nawet te pseudo nażelowane gwiazdeczki :smile: Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 Dziś o 11 ośmiornica przepowie kto wygra Finał (Oby Hiszpania) Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 (edytowane) ośmiornica w akcji- niemcy wybrane, zaraz finał zmieniać typy!! Paul wskazała hiszpanie Edytowane 9 lipca 2010 przez luk_ash Cytuj
gork 19 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 Chyba je.bne jak znowu osmiornica sie nie pomyli :=) Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 Paul niech lepiej uważa, bo może mu ktoś przypadkiem wrzucić podłączoną suszarkę do wody... Mam nadzieję, że wygrają pomarańczowi, chociaż Boulahrouz może być ukrytym 12 zawodnikiem Hiszpanów. Finał dostał Howard Webb, więc nie powinno być przekrętów. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 Boulahrouz zagra w finale? Lol. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 Nie zagra. Nie wiem skad taki pomysl. Na final wraca De Jong z van der Wielem. 1 Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 (edytowane) Cieszę się, że nie ujrzę Niemców w finale i muszę oddać swoje pełne uznanie dla reprezentacji Hiszpanii. Zagrali zdecydowanie lepszy futbol aniżeli nasi zachodni sąsiedzi. Nawet pokusiłbym się o stwierdzenie, że tak naprawdę nie istnieli. Xavi, Iniesta, niesamowity Pedro, włączający się do akcji ofensywnych boczni obrońcy w postaci Capdevili i świetnego Sergio Ramosa. Naprawdę podoba mi się gra tego ostatniego, niesamowite jest to, że pomimo swojej pozycji on dosłownie gra na pozycji wysuniętego skrzydłowego, wspaniała technika przy której jakikolwiek nasz piłkarz wymięka. Zachwycam się tym piłkarzem, lecz trzeba oddać to całej reszcie. Niemcy biegali w zasadzie bezskutecznie, Hiszpanie utrzymywali się cały czas przy piłce no i Puyol. Naprawdę ten zespół zasłużył na finał, my zasłużenie od nich dostajemy 6:0 i możemy tylko pozazdrościć takich piłkarzy. Nie wspomnę o tym, że cała 32-ójka tego Mundialu wypadła dobrze i widać, iż świat w piłce nożnej idzie do przodu. Niestety najgorszym mankamentem tegoż jakże wspaniałego sportu pozostają sędziowie z największym skandalem Mistrzostw Świata 2010 RPA - nieuznaną bramką Franka Lamparda w meczu przeciwko Niemcom. Edytowane 9 lipca 2010 przez sir_ryszard Cytuj
Stranger 37 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 Czekam na odpowiedź octopusa, czy w tym roku oprócz piłki klubowej, umrze również ta reprezentacyjna, lulz Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 ale mourinho w tym roku uratował piłkę klubową w półfinałowym dwumeczu Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 No jutro w koncu meczyk. Tak jak juz wczesniej pisalem, oby Urugwaj zjechal szwabow Cytuj
Stranger 37 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 Tyle że pod banderą Interu, którego zwycięstwo w LM jest juz absolutnym skur.wysyństwem. Ponoć ośmiornica wybrała Hiszpanię, a więc hendikap ze strony oktopusa i sędziego daje klarowną odpowiedź na to, co nas czeka. Finimondo, ragazzi ;[ Cytuj
Cris 120 Opublikowano 10 lipca 2010 Autor Opublikowano 10 lipca 2010 Śniło mi się , że będzie 1:0 ... tylko nie mogę sobie przypomnieć dla kogo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi