Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Featured Replies

Opublikowano

Robben deb.ilu co żeś zrobił -.-

No i Villa też sie popisał

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 157,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Nieważne kto by wygrał, na ten moment wynik powinien być 2-2. Nie ma tu nic do rzeczy, że przez cały turniej Angole grali słabo. Tutaj nie ma miejsca na pomyłki sędziów i każdy gol jest na wagę złota.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Holandia i tak najlepiej prezentuje się z Europy na tym turnieju, chociaż grają na pół gwizdka. Włosi z graczami Juventusu pewnie dostaliby od nich po dupie.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Jeżeli Anglia jutro wygra (a wierzę, że tak się stanie) to później będzie już z górki i zatrzymać się mogą dopiero na jakiejś mocnej ekipie, na pewno nie na Urugwaju. Jest jeszcze szansa, że w 1/8 mog

Opublikowano

Super partia mecz (pipi)o, doprawdy. Mistrzostwa powinni zakończyć na wczorajszym meczu.

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

NUUUUDAAAA :yucky:

Obie drużyny nic nie pokazały przez cały mundial i w finale również nie błyszczą. Prawdziwy finał był wczoraj.

Opublikowano

Ciekawe czy Paul zna już wyniki na Euro 2012

Opublikowano

INIEEEEEEEEEEEEESTA!!!!!!!!

Tak jak odesłał Chelsea, tak odsyła dziś Holendrów. Obso powinien się cieszyć podwójnie :)

Opublikowano

Webb to albo kiepski sedzia,albo totalny (pipi). Kazdy widzial ze powinien byc rozny dla Holandii,ale nie,udaje slepego pizda jedna a potem z rozpoczecia hiszpania robi akcje i strzela gola. Ehh...najgorszy mundial jaki ogladalem,a na Webb'a nie moge juz patrzec,wszystko mi jedno kto wygra ale taki typ rorywki jest wypaczony.

Opublikowano

I co, i co, kto miał rację?

250px-Oktopus-Orakel_Paul_mit_Schuh.JPG

Włodek i jego "Inesta", hehehe.

Opublikowano

Wejdzie Obso i napisze:

"Znowu Hiszpania kupiła sędziego. Typowe."

Tak będzie.

Opublikowano

No i jest jak miało być. Obie drużyny gó/wno grały, ale gó/wno Hiszpanii było mniej rzadkie.

Opublikowano

"Weszli w nasze serca tak jak weszli w korzytarz od szatni ktory jest dlugi"

LOL Szpakowski

Opublikowano

Kto mi powie czemu iniesta nie dostał czerwieni?

Bo nie był Holendrem z żółtą kartką za brutalny faul? :>

Opublikowano

Bo nie był Holendrem

fixed

Opublikowano

Ja mu mogę dać.

Iniestared.gif

Zadowolony?

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

Bo nie był Holendrem

fixed

Holendrzy powinni się cieszyć, że nie kończyli w ósemkę (kop w klatę z pierwszej połowy, strzał po gwizdku Snejdera), także obiektywizmu życzę.

Opublikowano

Murzyni musza być w rękawiczkach żeby dotykać pucharu. APARTHEID WRACA !

Opublikowano

Najlepsze jest spuszczanie się nad talentem Casillasa.

Fakt każdy znawca futbolu powinien to wiedzieć

Opublikowano

Nie ważne kto wygrał bo i tak FINAŁ BYŁ DO DUPY !!!

Pięknie wygwizdują sędziów, ale i tak FIFA będzie twierdziła że 96% decyzji jest słuszna

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Generalnie, to gdyby Webb był konsekwentny, wtedy Holandia kończyłaby w siódemkę, a Hiszpania w dziewiątkę. Albo coś koło tego. Cóż, twardy mecz ;]

Opublikowano

hałard - netherlands 1:0

Najpierw brak rożnego, potem nieodgwizdany faul na Elii, po którym idzie akcja z bramką. Ale trzeba przyznać, że spartaczyć dwie akcje solo, to trzeba być nieudacznikiem.

Nigel de Jong bohaterem Holandii;].