Opublikowano 11 lipca 201014 l Robben deb.ilu co żeś zrobił -.- No i Villa też sie popisał Edytowane 11 lipca 201014 l przez Codename
Opublikowano 11 lipca 201014 l Super partia mecz (pipi)o, doprawdy. Mistrzostwa powinni zakończyć na wczorajszym meczu. Edytowane 11 lipca 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 11 lipca 201014 l NUUUUDAAAA Obie drużyny nic nie pokazały przez cały mundial i w finale również nie błyszczą. Prawdziwy finał był wczoraj.
Opublikowano 11 lipca 201014 l INIEEEEEEEEEEEEESTA!!!!!!!! Tak jak odesłał Chelsea, tak odsyła dziś Holendrów. Obso powinien się cieszyć podwójnie
Opublikowano 11 lipca 201014 l Webb to albo kiepski sedzia,albo totalny (pipi). Kazdy widzial ze powinien byc rozny dla Holandii,ale nie,udaje slepego pizda jedna a potem z rozpoczecia hiszpania robi akcje i strzela gola. Ehh...najgorszy mundial jaki ogladalem,a na Webb'a nie moge juz patrzec,wszystko mi jedno kto wygra ale taki typ rorywki jest wypaczony.
Opublikowano 11 lipca 201014 l Wejdzie Obso i napisze: "Znowu Hiszpania kupiła sędziego. Typowe." Tak będzie.
Opublikowano 11 lipca 201014 l No i jest jak miało być. Obie drużyny gó/wno grały, ale gó/wno Hiszpanii było mniej rzadkie.
Opublikowano 11 lipca 201014 l "Weszli w nasze serca tak jak weszli w korzytarz od szatni ktory jest dlugi" LOL Szpakowski
Opublikowano 11 lipca 201014 l Kto mi powie czemu iniesta nie dostał czerwieni? Bo nie był Holendrem z żółtą kartką za brutalny faul? :>
Opublikowano 11 lipca 201014 l Kto mi powie czemu iniesta nie dostał czerwieni? Bo nie był Holendrem fixed
Opublikowano 11 lipca 201014 l Ja mu mogę dać. Iniesta Zadowolony? Edytowane 11 lipca 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 11 lipca 201014 l Kto mi powie czemu iniesta nie dostał czerwieni? Bo grał na "limicie faulu" ;D
Opublikowano 11 lipca 201014 l Kto mi powie czemu iniesta nie dostał czerwieni? Bo nie był Holendrem fixed Holendrzy powinni się cieszyć, że nie kończyli w ósemkę (kop w klatę z pierwszej połowy, strzał po gwizdku Snejdera), także obiektywizmu życzę.
Opublikowano 11 lipca 201014 l Murzyni musza być w rękawiczkach żeby dotykać pucharu. APARTHEID WRACA !
Opublikowano 11 lipca 201014 l Najlepsze jest spuszczanie się nad talentem Casillasa. Fakt każdy znawca futbolu powinien to wiedzieć
Opublikowano 11 lipca 201014 l Nie ważne kto wygrał bo i tak FINAŁ BYŁ DO DUPY !!! Pięknie wygwizdują sędziów, ale i tak FIFA będzie twierdziła że 96% decyzji jest słuszna Edytowane 11 lipca 201014 l przez marekjw2523
Opublikowano 11 lipca 201014 l Generalnie, to gdyby Webb był konsekwentny, wtedy Holandia kończyłaby w siódemkę, a Hiszpania w dziewiątkę. Albo coś koło tego. Cóż, twardy mecz ;]
Opublikowano 11 lipca 201014 l hałard - netherlands 1:0 Najpierw brak rożnego, potem nieodgwizdany faul na Elii, po którym idzie akcja z bramką. Ale trzeba przyznać, że spartaczyć dwie akcje solo, to trzeba być nieudacznikiem. Nigel de Jong bohaterem Holandii;].