Opublikowano 16 czerwca 201014 l W najnowszej FIFIE i PESie niech Portugalcom , Hiszpanom i Brazylom zrobią takie staty żeby robili tysiące podań , setki akcji i nic z tego nie wynikało hehe . Przecież oni tak od lat grają .
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Zobaczymy, co pokażą Hiszpanie. Wiadomo, są jednym z faworytów, ale może nagle przypomną sobie, że to MŚ i zaczną grać jak zawsze chujowo na tej imprezie. Dziękuję, dobranoc.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l No to jak trzeba zapier.dalać to jakoś im ta piłka nie przeszkadza, hehe.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Kara musi być za przekręcanie polskiej flagi w hiszpańskiej TV i ogólną pyszałkowatość ichnich mediów. Przykro tylko tego słupka, gdy typ powkręcał całą obronę w polu karnym. To na pewno wina żydowskiej piłki hehehe. Edytowane 16 czerwca 201014 l przez golab
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Największy żal jaki od dawien dawna widziałem. Gratulacje dla Szwajcarów, a Hiszpanie niech już nie śpią razem z Pucharem Świata i przyznanym przedwcześnie tytułem. W drugiej połowie to już nikt nie grał dobrze, a pinballowy gol nic nie tłumaczy. Pique zebrał najładniejszy cios z obrotu i to tyle z pozytywów. A pisałem, że jak Polacy dostaną łomot od Hiszpanów, to Xavi i spółka mają na Mundialu przerąbane:(
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Już mnie nic nie zaskoczy na tym mundialu Hahaha. Del Bosque porównał styl Polaków do stylu gry Szwajcarów...To się zdziwił Jak na razie to mecze w tej grupie były najlepsze. Teraz przed nami druga kolejka i mam nadzieję, że się poziom sportowy podniesie
Opublikowano 16 czerwca 201014 l No negros zapowiadają, że będą prowadziły grę ofensywną + jeszcze mają święto, a w dodatku jak otworzą się to może być ciekawie, bo napadziorów Urugwaj ma niekiepskich. Niestety negry mówiły także, aby dąć w wuwuzele ile sił w płucach i przynieś tego tałatajstwa jak najwięcej.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l brawo dla szwajcarow, ale to nie jest niespodzianka, maja najlepszego trenera ze wszystkich druzyn na mundialu.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Ciekawe ile osób teraz śle kur.wy na hiszpanów za przegrane kupony w zakładach bukmacherskich , hihihoho
Opublikowano 16 czerwca 201014 l No, ale to bylo oczywiste. Hiszpanie zawsze grali slabo na turniejach, to ze 2 lata temu zaplacili za wygranie ME tego nie zmienia.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l No na MŚ mają mniejsze sukcesy od Polski. Tylko raz 4 miejsce w 1950r xD Edytowane 16 czerwca 201014 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 16 czerwca 201014 l No i wygrali biało-czerwoni. Dlaczego akurat te mecze, których nie oglądam muszą być ciekawsze (przynajmniej w kwestii wyniku)?
Opublikowano 16 czerwca 201014 l No, ale to bylo oczywiste. Hiszpanie zawsze grali slabo na turniejach, to ze 2 lata temu zaplacili za wygranie ME tego nie zmienia. No proste, ta porazka była tak oczywistą oczywistością jak finał Korea Pd- Szwajcaria. Korea zawsze dobrze grała w turniejach
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Mylisz sie. Zadna z tych druzyn nigdy nie grala w finale MS, wiec zupelnie nie czaje skad to irracjonalne rozumowanie. Za to Hiszpanie zawsze grali chu,jnie, nawet dorobili sie slynnego powiedzenia. Za bardzo sie podjaraliscie przypadkowym zwyciestwem sprzed 2 lat.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Trener Ottmar Hitzfeld był dumny ze swojej drużyny. - Przyjęliśmy jedyną chyba rozsądną taktykę, czyli postawiliśmy na defensywę i szukaliśmy okazji do zdobycia goli w kontratakach. Z Hiszpanią inaczej po prostu nie można, bo wtedy przegrywa się wysoko. Zrobiliśmy milowy krok, by awansować do drugiej rundy. Ale jeszcze dwa przed nami, a teraz wszyscy będą patrzeć na nas trochę inaczej - powiedział po meczu. Chyba ogladal "symulacje Szwajcarii" w wykonaniu naszych orlow.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Ktos gdzies tu pisal, ze Del Bosque to najlepszy trener. Prosze te sama osobe o wytlumaczenie jak na Szwajcarie, ktora wiadomo, ze bedzie sie murowala liczac na kontry ustawic sie 4:5:1? To zagadka, ktora probowalem rozwiazac do 65 minuty, kiedy del Bosque zrozumial swoj blad i wpuscil Torresa (zeby gonic wynik lol). Co tak dlugo Silva robil na boisku tez nie wiem... W srodku sobie przeszkadzali w tloku, z przodu osamotniony Villa, siegajacy obroncom pod pachy pilnowany zawsze przez dwoch, bo i tak obroncy Szwajcarii nie mieli kogo pilnowac... Pomocnikow Barcy przyzwyczajonych do gry w 3-jke w srodku wrzucil w tlok, w ktorym wyraznie zle sie czuli nie majac do kogo grac do przodu... Kurna to moja dwuletnia coreczka by lepiej te druzyne ustawila, albo pierwszy lepszy gimnazjalista grajacy w FIFA czy nawet slabego PESa... Aragones wroc. Del Bosque to nie Twoja liga... Edytowane 16 czerwca 201014 l przez grzes_l
Opublikowano 16 czerwca 201014 l @ Obso No a Hiszpania nigdy nie przegrała ze Szwajcarami więc twoja teza ze to było oczywiste równiez jest bezpodstawna i irracjonalna. Nikt sie nie podnieca tym ze wygrali euro a przynajmniej nie ja , tylko tak jak 99% osób interesujących sie piłką mysle że to jest wielka niespodzianka. Chyba bardziej przypadkowe jest te zwycięstwo Szwajcarii niż zwycięstwo Hiszpanów w euro. I nie jestem fanem Hiszpanii ale gadka ze to było oczywiste była tak głupia że musiałem napisać Edytowane 16 czerwca 201014 l przez canabis
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Zobaczymy, co pokażą Hiszpanie. Wiadomo, są jednym z faworytów, ale może nagle przypomną sobie, że to MŚ i zaczną grać jak zawsze chujowo na tej imprezie. dziekuje za uwage
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Po prostu Madonna Królowa Polski ich pokarała za to, że nie chcieli się wymienić koszulkami po meczu z nami. jaki rym Edytowane 16 czerwca 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Skończyła się pierwsza runda, każdy zagrał jeden mecz. Za chwilę drugi mecz gra RPA. Krótkie pro podsumowanie mojego autorstwa. To nic, że oglądałem tylko połowę meczów. Zaskoczenie in plus: Korea Płn, Ghana, USA, Szwajcaria, Korea Płd. Zaskoczenie in minus: Hiszpania, Włochy, Paragwaj, Urugwaj, Brazylia, WKS, Serbia, Australia, Francja Kandydaci do MVP: Lahm, Ozil, Messi, De Rossi, Robinho, Park, Iniesta Niespodzianki personalne in plus: bramkarze Szwajcarii i Nigerii, Onyewu, Elia, Elano, Diaby Kandydat na króla strzelców: eeee.... Podolski?
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Ogólnie z takich lepszych piłkarzy, nikt nie strzelił gola poza Gerrardem. :]