Junkhead 33 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 O chvj, ksiądz w studio jako ekspert. A nie, ksiądz mówi, że Aquilani powinien był jechać na mundial. To jednak najlepszy ekspert w historii TVP. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Mecz potwierdzil, ze nie ma absolutnie zadnego sensu prognozowac na tych mistrzostwach kto wyjdzie/wygra. Holandii sie ladnie drabinka uklada, jest dobrze;] ładnie to się ułożyła Urugwajowi. Holendrzy jak przejdą Słowację (Prorokuję, że Oranje wyjdą na pierwszym) to trafiają na Brazylię/Portugalię lub ewentualnie Hiszpanię jak ci z drugiego wyjdą. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Ke sera sera Italia do domu gna, Italia do domu gan, sera sera Włochy ostatnie miejsce w grupie!! Piękny mundial Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 (edytowane) Junkhead - ten Dominikanin grał w Elanie Toruń (2 liga), więc pewnie ma więcej wspólnego z piłką nożną niż Ty ze swoim avatarem Romanisty. Hiszpanie też nie wyjdą z grupy, wówczas ten Mundial będzie jeszcze piękniejszy. Edytowane 24 czerwca 2010 przez sir_ryszard Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Już ustaliliśmy, że Słowacja jest idealną symulacją polskiej kady, a co jak co, ale mecze o honor na mundialu raczej nam wychodzą :potter: włochy ---> :potter: POLSKA 2.0 JEST NA MUNDIALU !!!!!1 Patrzeć jak sfrustrowane włoskie ci.pki płaczą u sędziego, że Słowacy symulują - bezcenne Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 (edytowane) Teraz Hiszpania odpada i jest git :potter: Edytowane 24 czerwca 2010 przez Codename Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 rysiek, co ma polska 2 liga wspólnego z piłką nożną? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Junkhead - ten Dominikanin grał w Elanie Toruń (2 liga), więc pewnie ma więcej wspólnego z piłką nożną niż Ty ze swoim avatarem Romanisty. Hiszpanie też nie wyjdą z grupy, wówczas ten Mundial będzie jeszcze piękniejszy. Rysiu nie denerwuj się. Nie życz innym tego co twoich włoszków spotkało Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Junkhead - ten Dominikanin grał w Elanie Toruń (2 liga), więc pewnie ma więcej wspólnego z piłką nożną niż Ty ze swoim avatarem Romanisty. Hiszpanie też nie wyjdą z grupy, wówczas ten Mundial będzie jeszcze piękniejszy. Nie musisz mi dokuczać od razu. Cytuj
Gość Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 sir ryszard- to, że Hiszpanie nie wyjdą, to nic, bo Włochów JUŻ nie ma na tym Mundialu . Piłka to piękny sport, a to najładniejsze mistrzostwa od lat Cytuj
Stranger 37 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Minęło 6 miesięcy, a zapowiada się, że rok 2010 będzie chyba najchu.jowyszym okresem jaki dotychczas uświadczyłem na własnej du.pie: - najgorszy sezon Juve w historii jaki miałem nieprzyjemność oglądać - zdobycie przez Inter potrójnej korony - Azzurri na tegorocznym mundialu Dołożyć do tego zdobycie przez Anglię tytułu mistrza świata na tej imprezie i widziałem już wszystko. A znając życie, tak się (pipi)a stanie. To jest (pipi) jakaś farsa. Niech wygra jakiś ałtsajder, wszystkim faworytom chu.j między oczy. Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 (edytowane) Rysiu nie denerwuj się. Nie życz innym tego co twoich włoszków spotkało Akurat Włosi mnie ziębią, daję tylko wyraz swojej frustracji na sędziów, bo mają pi.cze zamiast oczu. Jeżeli ma sytuację, która jest dla niego niewyjaśniona i zastanawia się co począć, podnieść chorągiew na spalony lub nie, to niech lepiej w ogóle zamilknie w takiej sytuacji i nic nie robi. Arbitrzy powinni być pewni swoich decyzji, a nie w przypływie emocji w nieświadomości decydować o czymś, czego dobrze nie zarejestrowali w swoich oczach. Dlatego sędziowanie jest zbędne i nie powinno go być w ogóle. Albo sytuacje gdzie raz się jeden z drugim lekko popycha i gwiżdże, by przy kolejnej, identycznej sytuacji nie sięgać za gwizdek. Sędziowanie jest z d.u.p.y, mam 2 kumpli co gwiżdżą na meczach 3 ligi i mówią mi jasno, wiele decyzji podejmują jak w totolotku. Raz zagwiżdżą tam gdzie nie powinni, drugi raz nie zagwiżdżą tam gdzie powinni. Nie ma żadnej konsekwencji w sędziowani na szczeblu lokalnym i globalnym. Edytowane 24 czerwca 2010 przez sir_ryszard Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Czekam na gifa jak Kłajarella dostal mozdzierzem w twarz Ja studia w TVP Trwam olewam, chyba, ze jest Gmoch. Odnosze wrazenie, ze on dobrze wie, ze ludzie sobie z niego beke robia wiec jest za(pipi)iscie Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Drużyny z Ameryki Płd dobrze sobie radzą na tym turnieju, jutro Chile dopełni formalności i zatrzyma Hiszpanów. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Ależ emocjonujący by mecz, wielkie brawa dla Słowaków. Chociaż widać po nich tę naszą słowiańską niefrasobliwość ( ostatnie minuty) Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Inną sprawą jest to, że Włosi nie popisali się w swoich trzech meczach np. w takiej konfrontacji z Nową Zelandią, gdzie mieli pełną sytuacji i tylko jedną bramkę, więc summa summarum mogą mieć jakieś uzasadnione pretensje do arbitrarzu, lecz największe tylko do siebie i z tym się w zupełności zgadzam. Jutro Portugalia vs Brazylia Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Drużyny z Ameryki Płd dobrze sobie radzą na tym turnieju, jutro Chile dopełni formalności i zatrzyma Hiszpanów. NIGDY! Jeśli tak się stanie to ja jutro będę płakał tak jak Stranger dzisiaj za Włochami. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Slowacja pelna przemiana. No i mamy kolejny mecz predestynujacy do miana najlepszego na tym mundialu. Choc juz jest najlepszy bo Wlosi SIE PAKUJA! Najbardziej mnie cieszylo jak Wlosi skarzyli sie do sedziego, na symulujacych Slowakow. Jaki to jest piekny widok! Niezaleznie jaki piach zagrali Wlosi, to czego dokonala Slowacja przerasta wszelkie oczekiwania, tym bardziej ze wczesniej nie blyszczeli. Zagrali z niesamowita motywacja i calkiem skutecznie. Do tego absolutnie nie bylo widac roznic w technice uzytkowej... No i nie oszukujmy sie Wlosi nie przegrali przez sedziego. Oni przez sedziow w ogole cos osiagneli ostatnio. To ze im sedzie nie pomagal, to nie znaczy ze przez niego przegrali. To po prostu mizerna druzyna i wloski futbol i cwaniackie chamstwo zasluguje by byc tam gdzie teraz NA OSTATNIM MIEJSCU W GRUPIE. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 My też mamy się czym pochwalić: A wracając do mundialu to, choć pierwsza runda faktycznie nie była najciekawsza, to druga i trzecia zaje,biste, cały turniej się rozkręcił, zaskakujące wyniki. Co do Anglii faktycznie cienko grają ale Francuzi w 2006 roku też ledwo wyszli z grupy a potem znaleźli się w finale, zobaczymy Cytuj
Gość Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Drużyny z Ameryki Płd dobrze sobie radzą na tym turnieju, jutro Chile dopełni formalności i zatrzyma Hiszpanów. To akurat byłoby trochę smutne Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 grzes - tylko rzecz w tym, że Słowacy też nic wielkiego nie pokazywali na tym turnieju, a ten meczu potwierdza je.bi.tnie moje wcześniejsze wykłócanie się o pojedynek Anglii z Niemcami. Mecz meczowi nierówny i proszę nie skreślać tych pierwszych z powodu rzekomej słabej dotychczasowej postawy, bo mogą tak wypalić, że wszyscy będziemy przecierać oczy ze zdumienia. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Jutro Portugalia vs Brazylia No właśnie, mecz zapowiada się nieźle. Obie drużyny walczą o to z kim będą grać w 1/8 (Chile, Szwajcaria). Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Jeśli już Chile ma wyjść to trzeba będzie trzymać kciuki za niską wygraną lub remis Szwajcarów. Bo osobiście wątpię, żeby Espania dała się tak porobić jak Włosi ze Słowakami. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 24.06.10 20:25 tvp sport spóźnia się na hymn reprezentacji Holandii jednocześnie zapracowywując sobie na moją dozgonną nienawiść wy kurwy, dziwki (pipi)one w dupe amatorzy jebani urodzeni w mozambiku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi