kanabis 22 469 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Czekajcie, ktoś pisał na tym forum, że liga niemiecka jest słaba . Hehe, zawsze to powtarzałem, Bundesliga jest mocna, brawo, WUNDERWAFFE !! Dzisiaj Meksyk wygra z Argentyną i to będzie bardzo fajna niedziela. Wypluj te słowa Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Można Niemców nie lubić ale trzeba przyznać, że w tym meczu byli po prostu o niebo lepsi od Anglii. Takie fakty. U mnie Niemcy sa poważnym kandydatem do gry w finale. Myśle, że Maradona dokładnie oglądał ten mecz i wie na co musi się szykować. German Wunderwaffe Podolski i Muller oraz Blitzkreig Klose. Będzie ciekawie 3 lipca. No chyba, że Mexico zgotuje dziś Big niespodzianke, co już na mundialu w RPA się zdarzało. Długo za granicą pracowałeś? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 4-1 i dobra.Niemcy lepsi, a Anglicy do domu.Teraz czekamy na nastepny mecz Niemcow. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Przyznam, że obstawiałem 5-0 dla Szwabów. Ale honor cioty albionu uratowały. Szkoda, że nie zaliczyli im gola bo teraz będą narzekać, że przez to przegrali, a byli po prostu conajmniej dwie klasy gorszą zbieraniną gwiazdeczek. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Zapomnialem obejrzec ten mecz ale chyba nie zaluje,tylko bym sie denerwowal. Szykuje sie na widowisko Argentyna - Meksyk,moim zdaniem tutaj nie wszystko jest do konca przesadzone,ale osobiscie kibicuje zespolowi Maradony Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 (edytowane) Nie wiem czy byli lepsi. Anglicy zostali ograbieni z gola i tu nie ma watpliwosci. Majac remis graliby inaczej, a nie atakowali bez glowy zostawiajac otwarty tyl. Niemcy przez sedziego byli postawieni w bardzo wygodnej sytuacji, ze mogli grac tak jak potrafia najlepiej - z szybkiej kontry. Zgadzam sie jednak ze Anglicy sa ciency a ich liga przereklamowana. A nad Niemcami bym sie tak nie zachwycal, wspominajac wynik z druzyna, ktora z nami nie potrafila wygrac (Serbia). Edytowane 27 czerwca 2010 przez grzes_l Cytuj
Mejm 15 309 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 ale ta blondyneczka, mmm, to nie mogla byc Niemka ;o. No raczej, ze nie byla. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 A nad Niemcami bym sie tak nie zachwycal, wspominajac wynik z druzyna, ktora z nami nie potrafila wygrac (Serbia). W ten sposób to każdą drużynę można nazwać słabą, bo przegrali z kimś tam, kto przegrał z kimś tam... Fakt jest taki, że Niemcy byli nawet w tamtym meczu lepsi od Serbii, ale pech i czerwona kartka sprawiły, że skończyło się na 0-1. Cóż, wpadki się zdarzają. W przypadku Anglii nie może być mowy o wpadce, bo zagrali nie gorzej, niż w poprzednich meczach. Po prostu mieli silnego rywala, więc dostali po tyłku. To się zdarza, kiedy jest się słabym i gra z kimś mocnym. Oczywiście mówimy tylko o tym Mundialu, granym teraz, w takim a takim klimacie, na takich i takich wysokościach, jedną konkretną piłką. Nie spodziewałem się, że tak będzie, ale tak to teraz wygląda - Anglia zagrała cztery słabe mecze i trzeba się cieszyć, że odpadła. USA czy Korea Płd. grały lepiej od niej, więc dla widowiska jest korzystne, że nie będziemy już oglądać tak dennej drużyny. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 ale ta blondyneczka, mmm, to nie mogla byc Niemka ;o. No raczej, ze nie byla. pokaż foto :potter: Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 ale ta blondyneczka, mmm, to nie mogla byc Niemka ;o. No raczej, ze nie byla. Tym bardziej Angielka. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 (edytowane) W życiu nie uwierzę że to Niemka...ta ze słuchawkami na głowie tak Edytowane 27 czerwca 2010 przez marekjw2523 Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Zły moment, bo ma przymknięte oczy. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 W życiu nie uwierzę że to Niemka W Niemczech pełno takich, zresztą w wszędzie są ładne i brzydkie kobiety czy to w Polsce, Niemczech, Włoszech, Węgrzech,Francji czy gdziekolwiek, wystarczy pojechać by się przekonać. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 ona na pewno urodziła się w Polsce i nie śpiewa hymnu niemieckiego Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Faktycznie, to niemożliwe, żeby to była rodowita Niemka. Pewnie to jakaś Sylvia Kowalski. Za to ta baba ze słuchawkami to wypisz wymaluj 100% niemiecka baba. W Niemczech pełno takich, zresztą w wszędzie są ładne i brzydkie kobiety czy to w Polsce, Niemczech, Włoszech, Węgrzech,Francji czy gdziekolwiek, wystarczy pojechać by się przekonać. Tyle, że nie istnieje coś takiego jak PIĘKNA RODOWITA NIEMKA. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 ona na pewno urodziła się w Polsce i nie śpiewa hymnu niemieckiego Gestapo ją zgarnęło przed stadionu, namalowali Niemiecką flagę na policzku i kazali się uśmiechać to jej rodzinie nic się nie stanie. Tyle, że nie istnieje coś takiego jak PIĘKNA RODOWITA NIEMKA. To niesamowite ile nierodowitych Niemek jest w Niemczech. Stary, byłeś kiedyś w Niemczech? Bo ja dawniej każde wakacje spędzałem u wujka w Niemczech i stwierdzam, że jest mnóstwo ładnych Niemek. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Brawo Niemcy. Pokazali, że tak czy inaczej by rozdeptali Anglików Cytuj
mersi 804 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 (edytowane) taka niemka trafia się tylko 1 na 81,9 mln populacji niemiec Edytowane 27 czerwca 2010 przez Merson Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 (edytowane) Ten mudin po lewej to rodowity Niemiec. Rasa Aryjska. Edytowane 27 czerwca 2010 przez Wiolku Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Niemcy chu,je je,bane. Gdyby uznali brame Lampka mecz byłby inny zupełnie (pipi)a. A co do lasek w Niemczech to... ostatnio zmieniłem o nich zdanie. Jakoś tydzień temu byłem w Berlinie i co trzecia, co czwarta gosciowa ktora mijała mnie na ulicy to taka dupa była że coś niesamowitego. Tylko że wszystkie takie mulatki więc pewnie też jakieś przyjezdne Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Swietny mecz . Gratulacje dla Niemiec. Szkoda tylko ze przez blad sedziego bylismy swiadkami takiej gry. Przy 2-2 druga polowa wygladala by zupelnie inaczej i Niemcy nie wyjechali by z tymi dwiema kontrami . Blatter- najwyzszy czas siegnac po kamery w takich sytuacjach. Zrobic na przykladzie tenisa w kazdym meczu 2 Challange dla kazdej z druzyn i bylby spokoj Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 27 czerwca 2010 Opublikowano 27 czerwca 2010 Wynik wypaczony, ale co to mnie obchodzi? Ktoś musi powstrzymać ekipę grubego ćpunka, bo spusty nad wątpliwą genialnością Messiego są irytujące. Zaszczyt ten przypadnie drużynie rzeszy, można ich nie lubić, że to reprezentacja imigrantów, ale powiedzmy sobie szczerze: czy ci piłkarze nieuformowani niemiecką myślą szkoleniową grali by tak samo dobrze gdzie indziej? Chyba nie. Jeśli ktoś ma zatrzymać miszczów tysiąca podań i ekipę, która strzela gole po spalonych i błyszczy przy cienkich obrońcach przeciwnika, to tylko ekipa rzeszy się nadaje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi