Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 154,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Nieważne kto by wygrał, na ten moment wynik powinien być 2-2. Nie ma tu nic do rzeczy, że przez cały turniej Angole grali słabo. Tutaj nie ma miejsca na pomyłki sędziów i każdy gol jest na wagę złota.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Holandia i tak najlepiej prezentuje się z Europy na tym turnieju, chociaż grają na pół gwizdka. Włosi z graczami Juventusu pewnie dostaliby od nich po dupie.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Jeżeli Anglia jutro wygra (a wierzę, że tak się stanie) to później będzie już z górki i zatrzymać się mogą dopiero na jakiejś mocnej ekipie, na pewno nie na Urugwaju. Jest jeszcze szansa, że w 1/8 mog

Opublikowano

No tak, Hiszpania gra brzydko i słabo.

Kurde.

Chyba mówimy o innym zespole.

Ja rozumiem, że w dziedzinie kibicowania trzeba być trochę na przekór, ale kurde kibicować meganudnej Holandii, a nie Hiszpanii, która gra najpłynniejszą, najbardziej zróżnicowaną i ofensywną piłkę oraz pokazuje ZDECYDOWANIE najwięcej zagrań nietypowych, spektakularnych i wymagających technicznie na tym Mundialu, to naprawdę trzeba mieć sporo tupetu.

Opublikowano

A nie gra?

PROTIP

Patrz na Niemcy.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Kurde.

Chyba mówimy o innym zespole.

Ja rozumiem, że w dziedzinie kibicowania trzeba być trochę na przekór, ale kurde kibicować meganudnej Holandii, a nie Hiszpanii, grającej najpłynniejszą, najbardziej zróżnicowaną i ofensywną piłkę na tym Mundialu, to naprawdę trzeba mieć sporo tupetu.

Najpłynniejsza piłka? Nie znasz sie na futbolu

<nie gadać mi tu z murzynem;->

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Contreao...naprawdę mogą być z niego ludzie...Mou weź lOOknij :D

Opublikowano

No Ronaldo skrzywdzony...

Sedzia chwilami naprawde za duzo puszcza. Na szczescie obu stronom wiec na wynik nie wplywa.

Opublikowano

Capdevilla, niech Ci Bog w dzieciach wynagrodzi!

Mowilem o blokadzie nie o placzu.

Zreszta nie wiadomo kurna.

Edytowane przez grzes_l

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano

Ooo, Ronaldo juz sie lezka w oku kreci, widzialem!

Uprzedzasz fakty . Teraz.

Opublikowano

Do dupy byc takim Ronaldo. Dajesz z siebie wszystko jestes najlepszy a i tak Cie obwiniaja.

Na szczescie na sukcesy w druzynie narodowej wciaz ma czas. Zidane troche czekal...

Opublikowano

Oby Niemcy im nakopali równo bo z taką grą to śmiech na sali żeby taki był mistrz świata.

BTW

Gol był ze spalonego czy nie ma ktoś foto?

Opublikowano

No to Brazylia wygrała ten mundial.

Mowimy o tym samym zespole, ktory nieomal przegral z Korea i nie poradzil sobie z Portugalia i dopiero pokonal bardzo oslabione Chile?

Dla mnie prawdziwa forma Brazylii wciaz jest zagadka.

Opublikowano

Ciekawa teza, biorąc pod uwagę, że Brazylia dużo ciężej sobie radziła z Portugalią. Czyli co, im słabszy zespół, tym większe szanse?

Urugwaj-Hiszpania będzie finał, nie ma innej opcji.

Kilka minut temu napisałem, ze nie znasz się na futbolu. Teraz sądzę , że zwariowałeś.

Opublikowano

Tam nie było spalonego przy golu czasem?

Raczej nie.

Edytowane przez Junkhead