Opublikowano 29 czerwca 201014 l No tak, Hiszpania gra brzydko i słabo. Kurde. Chyba mówimy o innym zespole. Ja rozumiem, że w dziedzinie kibicowania trzeba być trochę na przekór, ale kurde kibicować meganudnej Holandii, a nie Hiszpanii, która gra najpłynniejszą, najbardziej zróżnicowaną i ofensywną piłkę oraz pokazuje ZDECYDOWANIE najwięcej zagrań nietypowych, spektakularnych i wymagających technicznie na tym Mundialu, to naprawdę trzeba mieć sporo tupetu.
Opublikowano 29 czerwca 201014 l No tak, Hiszpania gra brzydko i słabo. A nie gra? PROTIP Patrz na Niemcy. Edytowane 29 czerwca 201014 l przez Codename
Opublikowano 29 czerwca 201014 l No tak, Hiszpania gra brzydko i słabo. Kurde. Chyba mówimy o innym zespole. Ja rozumiem, że w dziedzinie kibicowania trzeba być trochę na przekór, ale kurde kibicować meganudnej Holandii, a nie Hiszpanii, grającej najpłynniejszą, najbardziej zróżnicowaną i ofensywną piłkę na tym Mundialu, to naprawdę trzeba mieć sporo tupetu. Najpłynniejsza piłka? Nie znasz sie na futbolu <nie gadać mi tu z murzynem;-> Edytowane 29 czerwca 201014 l przez Orson
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Villa jak zwykle ratuje Hiszpanię. Ciekawe czy Portugalia coś walnie ;]
Opublikowano 29 czerwca 201014 l No Ronaldo skrzywdzony... Sedzia chwilami naprawde za duzo puszcza. Na szczescie obu stronom wiec na wynik nie wplywa.
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Capdevilla, niech Ci Bog w dzieciach wynagrodzi! Mowilem o blokadzie nie o placzu. Zreszta nie wiadomo kurna. Edytowane 29 czerwca 201014 l przez grzes_l
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Ooo, Ronaldo juz sie lezka w oku kreci, widzialem! Uprzedzasz fakty . Teraz.
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Do dupy byc takim Ronaldo. Dajesz z siebie wszystko jestes najlepszy a i tak Cie obwiniaja. Na szczescie na sukcesy w druzynie narodowej wciaz ma czas. Zidane troche czekal...
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Oby Niemcy im nakopali równo bo z taką grą to śmiech na sali żeby taki był mistrz świata. BTW Gol był ze spalonego czy nie ma ktoś foto?
Opublikowano 29 czerwca 201014 l No to Brazylia wygrała ten mundial. Mowimy o tym samym zespole, ktory nieomal przegral z Korea i nie poradzil sobie z Portugalia i dopiero pokonal bardzo oslabione Chile? Dla mnie prawdziwa forma Brazylii wciaz jest zagadka.
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Ciekawa teza, biorąc pod uwagę, że Brazylia dużo ciężej sobie radziła z Portugalią. Czyli co, im słabszy zespół, tym większe szanse? Urugwaj-Hiszpania będzie finał, nie ma innej opcji. Kilka minut temu napisałem, ze nie znasz się na futbolu. Teraz sądzę , że zwariowałeś.
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Tam nie było spalonego przy golu czasem? Raczej nie. Edytowane 29 czerwca 201014 l przez Junkhead