Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam jasny pogląd na takie sytuacje- drużyna taka jak Paragwaj może mieć jedną szansę w meczu z potentatem i musi ją wykorzystać. Poza tym każdy rzut wolny z odległości 35 i wzwyż powinien lecieć w tłum a nie lądować na klacie pierwszego z obrońców.

Kocham Casillasa, Ramosa i Xabiego Alonso oraz Arbeloę, reszta- WYPIER.DALAĆ

Opublikowano (edytowane)

1. nieuznana, prawidlowo zdobyta bramka dla paragwaju.

marne prowo ;)

Po odbiciu się od murawy piłka dotknęła rękę valdeza. Dlatego bramka nieuznana.

Edytowane przez Gooral
Opublikowano

No i znowu drużyna Bravo Sportu wygrywa mecz dzięki sędziemu.

Gol Valdesa był prawidłowy ale sędzia frajer znowu ustawił mecz. Nie ma się co dziwić, bo to panienki z Barcelony, które kładą się co każde starcie z obrońcą o piłkę.

Hiszpania nie powinna mieć karnego, bo ewidentnie widać, jak Villa sam upada.

Coś czuję, że Niemcy nie dadzą rady, bo będą musieli strzelić przynajmniej z 5 goli, by sędzia uznał im chociaż jednego.

Ten mundial jest jeszcze większym bagnem niż to co się działo w Korei i Japonii, żeby przez tyle meczów przepychać te pseudo gwiazdki to się w głowie nie mieści.

Opublikowano

spalony.jpg

Hejting przesłonił ludziom oczy, trzeba naprawdę klapki założyć, by nie dopatrzyć się tu spalonego.

nawet linii nie umiesz dobrze nakreslic, wtf.

szkoda troche zawodników paragwajskich, dobrze cisnęli. Tylko trzeba wykorzystywać karne na drugi raz :potter:

Opublikowano

Tylko ten na spalonym to Cardozo, on nawet w akcji nie uczestniczył.

uczestniczenie.jpg

Faktycznie, skoczył bo mu w bucie coś uwierało. Co z tego, że związał tym uwagę dwóch/trzech obrońców Hiszpanów, to był przypadek!

Pomijając, że mam wrażenie że przedłużył podanie do Valdesa.

Opublikowano

nie wiem co ty z tą ręką tak wyskakujesz jak sędzia nie uznał bramki, bo boczny podniósł chorągiewkę

No fakt, nie było spalonego, więc jednak powinni mu uznać bramkę z udziałem ręki.

Chyba na jedno wychodzi, c'nie?

Opublikowano
nie wiem co ty z tą ręką tak wyskakujesz jak sędzia nie uznał bramki, bo boczny podniósł chorągiewkę
No fakt, nie było spalonego, więc jednak powinni mu uznać bramkę z udziałem ręki.Chyba na jedno wychodzi, c'nie?

no w pewnym sensie na jedno wychodzi, jednak trzeba zaznaczyc, że decyzja sędziego była BŁĘDNA :potter: