Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 157,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Nieważne kto by wygrał, na ten moment wynik powinien być 2-2. Nie ma tu nic do rzeczy, że przez cały turniej Angole grali słabo. Tutaj nie ma miejsca na pomyłki sędziów i każdy gol jest na wagę złota.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Holandia i tak najlepiej prezentuje się z Europy na tym turnieju, chociaż grają na pół gwizdka. Włosi z graczami Juventusu pewnie dostaliby od nich po dupie.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Jeżeli Anglia jutro wygra (a wierzę, że tak się stanie) to później będzie już z górki i zatrzymać się mogą dopiero na jakiejś mocnej ekipie, na pewno nie na Urugwaju. Jest jeszcze szansa, że w 1/8 mog

Opublikowano

Ja mam nadzieje że w środe Niemcy z Hiszpanią będą jak nagrywarka DVD LG, przegrają szybko bezproblemowosmile.gif

A ja dla równowagi sądzę że będziemy mieć Blitzkrieg w wykonaniu Niemców

Opublikowano

No jutro w koncu meczyk. Zobaczymy jak sobie Holandia poradzi, czy pocisnie ich na spokojnie :)

No Holandia zagra na 20% i po prostu....wygra. Ta druzyna nawet nie zremisowala na tym mundialu. Ba, nie przegrala od bodaj 20 spotkan. Reszta druzyn gdyby miala honor, to po prostu by sie poddala.

Opublikowano

A nie na 21% przypadkiem?

Inaczej mówiąc jesteś śmieszny w tych swoich przewidywaniach.

Opublikowano

A nie na 21% przypadkiem?

Inaczej mówiąc jesteś śmieszny w tych swoich przewidywaniach.

No na razie wszystkie sie sprawdzaja, wiec twoj post nie ma sensu.

Opublikowano

Udowodnij, że się sprawdzaja. Zacytuj każdego posta, który okazał się prawdziwym proroctwem. Zobaczymy ile tego będzie i wtedy pomyślimy czy mój post nie miał sensu.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

No i dlatego jesteś śmieszny. Twoje gdybania też. A teksty o drukowaniu spotkań Hiszpanom to prawie taki kabaret jak "UDWA" Kaczyńskiego czy "HEHE" Gmocha.

Rzekłem.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

No Obso niedawno pisał, że z Argentyną i Brazylią nikt nie ma szans.

Chyba on.

W każdym razie ktoś w tym temacie.

W tym samym czasie ja pisałem, że Urugwaj-Hiszpania będzie finał i nadal, na trzy mecze przed końcem mistrzostw, jest szansa, że się to sprawdzi.

Mówcie mi "le prophete".

Opublikowano

No to nie ja.

No i dlatego jesteś śmieszny. Twoje gdybania też. A teksty o drukowaniu spotkań Hiszpanom to prawie taki kabaret jak "UDWA" Kaczyńskiego czy "HEHE" Gmocha.

Rzekłem.

Ok, ale idz juz sobie.

Opublikowano

Pedze.

Wrecz czmycham.

Chyżo.

poza tym, Piotrek, obstawiałeś wygraną karłów moralnych i sportowych w meczu z Rzeszą, co, jak wiemy, okazało się płonną nadzieją miłośników kapitana jastrzębia i innych orędowników radosnego podwórkowego futbolu

tym samym, nie wszystkie Twoje wybory pokryły się z rzeczywistością

Opublikowano

Się tu ku.rwa podniecacie jakby to nasza reprezentacja grała w tych mistrzostwach. Smutne że Polacy zawsze w aspekcie piłki nożnej muszą kłócić się o/za inne nacje.

Jedno jest pewne, mistrzem świata zostanie zespół europejski, i to jest pozytywny aspekt.

Najważniejsze że będzie to nasz bliski sąsiad :rolleyes:

Opublikowano

poza tym, Piotrek, obstawiałeś wygraną karłów moralnych i sportowych w meczu z Rzeszą, co, jak wiemy, okazało się płonną nadzieją miłośników kapitana jastrzębia i innych orędowników radosnego podwórkowego futbolu

tym samym, nie wszystkie Twoje wybory pokryły się z rzeczywistością

Obstawianie to jednak co innego. W tego typu zabawach przeciez czesto sie typuje "przegrane" druzyny, by przy niespodziance wskoczyc wyzej w rankingu. Ciezko o to typujac samych faworytow.

Opublikowano

Się tu ku.rwa podniecacie jakby to nasza reprezentacja grała w tych mistrzostwach. Smutne że Polacy zawsze w aspekcie piłki nożnej muszą kłócić się o/za inne nacje.

Jedno jest pewne, mistrzem świata zostanie zespół europejski, i to jest pozytywny aspekt.

(pipi) mnie to obchodzi czy Polacy grają czy nie grają na tym mundialu, jakby grali oczywiście byłbym z nimi, ale niektórym reprezentacjom i tak bym kibicował. Na podobnej zasadzie jak ktoś jest fanem Barcy czy Realu. Po prostu zawsze wolałem jedenastki narodowe od klubów. Z samą Polską ma to niewiele wspólnego i co z tego? Nawet gdyby nasi grali jak Brazylia to lubiłbym naprzykład Argentynę czy Paragwaj i wykłócał się o/za inne nacje. Mistrzostwo oczywiście dla Celestes :thumbsup: .

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Jestem rozczarowany dzisiejszym wyborem ośmiornicy - zobaczymy jak to się sprawdzi jutro

i6e878535c42a279f9103b7.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

O, ooo, niedobrze z tą ośmiornicą :/ Niemniej, twierdzę, że Niemcy rozkurwią Pedałków.

Pewnie pojadą ich ''na Hiszpana'' znowu z 4:0 :potter:

Opublikowano

jaaaaaaa co za gooool!

Opublikowano

Ale bramka Gio masakra... Ale co pilka odpierd.alala w locie to jest jakis smiech na sali, pilka z tesco leci bardziej przewidywalnie.

Opublikowano

o w morde, panie. a juz mialem pisac, ze Urugwaj ladnie pociska ;o.