dr_hakenbusz 3 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Grupa wygląda dość wyrównanie. Czesi słabo ale do przodu. Najlepszy pedał świata znów nie istniał w ważnym meczu, ale Portugalia zasłużenie wygrała, mam nadzieję, że jeszcze dostaną po zadku w pozostałych meczach. No mimo wszystko chyba Turcja wyjdzie z grupy... Cytuj
Gość Słoik Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Portugalia to moj cichy faworyt na finał. Maja bardzo rowny skład, dosc slabym punktem wydaje sie jeno bramkarz. A Czesi z taka gra, moga jeszcze z grupy nie wyjsc. Ronaldo nie gral zle, gral calkiem przyzwoicie. Pytanie, czy niezla, ale nie rewelacyjna Turcja, to rywal na najwyzszym poziomie. Jasne jest, ze Krystyna w spotkaniu przeciwko Wlochom, Francuzom bedzie juz tylko cieniem samego siebie. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Ronaldo moze wyciagnie wnioski z tego meczu. Gdy zaczal grac dla dobra druzyny, to akcje Portugalii byly duzo grozniejsze i w obu przypadkach, gdy strzelili gole pilka przechodzila przez niego. Gdyby zamiast podan do srodka, zdecydowal sie na kolejna magiczna kiwke, to i moze 0-0 by bylo;] Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Portugalia jest baardzo mocna. Dla mnie jeden z faworytów. Gra dokładnie tak, jak trzeba grać, żeby wygrywać turniej. W meczu z Turcją cały czas miała kontrolę i bez męczenia się dowiozła zwycięstwo. Graczem meczu był Pepe - świetny w defensywie i w ofensywie, był wszędzie. Można powiedzieć, że tej reprezentacji brak lidera. Jednak, skoro MU sięgnął po podwójną koronę, mając za lidera Ronaldo - to widać lepszy nie jest potrzebny. Ja myślę, że Krystyna będzie miała swoje momenty jeszcze w tym turnieju, tak ze dwa. Cytuj
janol 433 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Polecam film do obejrzenia przed tym świętem dzisiejszym http://pl.youtube.com/watch?v=WyrxxU6AsHc Przy okazji takich filmików. Oto najlepszy z nich: http://pl.youtube.com/watch?v=NjTJRYMNuCM Bardzo fajnie zmontowane. A tutaj tak historycznie: http://pl.youtube.com/watch?v=nS8H393RUgU Cytuj
lampard114 0 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Portugalia jest baardzo mocna. Dla mnie jeden z faworytów. Gra dokładnie tak, jak trzeba grać, żeby wygrywać turniej. W meczu z Turcją cały czas miała kontrolę i bez męczenia się dowiozła zwycięstwo. Graczem meczu był Pepe - świetny w defensywie i w ofensywie, był wszędzie. Tu się z tobą nie zgodzę, najlepszym graczem meczu był Bosingwa, który był dosłownie wszędzie i odwalał robotę za siebie i za prawego pomocnika. Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Ano, Bosingwa też świetny. Jego umiejętności są niesamowite. Niedawno grał chyba jeszcze razem z Pep w Porto, ale ostatnio go kupiła Chelsea i nie ma się co dziwić. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 8 czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 czerwca 2008 Skład Polski na mecz z Niemcmi 1. Artur Boruc - 13. Marcin Wasilewski, 14. Michał Żewłakow, 6. Jacek Bąk, 4. Paweł Golański - 17. Wojciech Łobodziński, 5. Dariusz Dudka, 18. Mariusz Lewandowski, 9. Maciej Żurawski, 8. Jacek Krzynówek - 7. Euzebiusz Smolarek. A jednak Roger nie zagra w 1 składzie. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 No zobaczymy jak się nasze orzełki zaprezentują.Trochę szkoda że Leo nie zaryzykował Rogera bo przy tak grającej formacji defensywnej szwabów (środek w słabej formie + częsty brak np Lahma który będzie grał bardzo ofensywnie) prostopadłe piłki mogłyby ich wykończyć.No nic liczę że i tak brazylijczyk wejdzie i pokaże coś fajnego no i Żuraw może też dogra jakąs fajną piłkę. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Co to za błazny komentują mecz Austra - Chorwacja, jeden idiota jąka się bez przerwy, drugi nie odróżnia strony lewej od prawej. Cytuj
lampard114 0 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 No i kolejny mecz za nami, wynik bardzo niesprawiedliwy. Austria zagrała 2x lepiej no ale cóż zabrakło im wykończenia akcji jakimś strzałem.Teraz czekamy na mecz Polaków, trzymajmy za nich kciuki!!! Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 W szoku byłem co w drugiej połowie robiła Austria z Chorwatami. Nie wiem na ile było to zasługą kiepskiej kondychy bałkańców, ale hurraoptymizm i dopisywanie sobie 3 pkt. przed meczem z nimi trzeba sobie darować, bo może być kolejna Korea i Ekwador. A ten współkomentujący to faktycznie chyba jakiś zretardowany był, normalnie jak ten typ z reklamy leroy merlin. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 kciuki? ja zakladam rozaniec i pewnie caly mecz bede ogladal na stojacao. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Na razie to mistrzostwa rozczarowują, mało bramek, głównie granie żeby nie stracić, a dopiero później coś strzelić. Chorwacja szybko strzeliła gola co ustawiło mecz, ale później już nic tak naprawdę ciekawego nie pokazali, a spodziewałem sie po nich więcej. No a Austriacy naprawdę mi zaimponowali, grali do końca, widać że są świetnie przygotowani kondycyjnie i aż żal mi ich było bo walczyli a gola nie strzelili. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Chorwaci umarli w 2 połowie. Mam nadzieje, że z Polakami będzie podobnie i przetrwamy pierwsze 45 min ich frontalnego ataku a w końcówce meczu coś zdziałamy pod ich polem karnym. Ale teraz jedziemy szkopów po rajtach. POLSKA GOLA!!! Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 (edytowane) No komentarz lekko żenujący już wolałem duet Pełka+ Wojtek "6 klas podstawówki" Kowalczyk.Ogólnie jak w meczu otwarcia do zjadliwego Pełki wrzucili beznadziejnego kowalczyka tak tu mieliśmy obu panów na dość niskim poziomie zresztą widać że wczoraj kowalczyk a dziś Brzęczek komentowali 1szy raz w życiu.A co do meczu to jak dla mnie Austriacy jak Austriacy ale to Chorwaci są przereklamowani i są spokojnie w naszym zasięgu.Austriacy wszelkie braki nadrabiają kondychą więc jeśli zagrają z nami czy ze szwabami od początku meczu tak jak zagrali z Chorwatami od końcówki 1szej połowy to może to być ciężka przeprawa. Edytowane 8 czerwca 2008 przez masterlag Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Piszcie w temacie "mecze polskiej reprezentacji", a tu komentujcie mecze innych druzyn, bo sie burdel robi. Cytuj
janol 433 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 O Polsce w temacie o meczach naszej reprezentacji. Jutro poprzenoszę posty. EDIT Ktoś mnie uprzedził. Dzięki. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Obserwując dzisiejszy mecz Chorwatów, stwierdzam, że wielki talent Modric grał słabiutko, miał kreować grę, a tylko człapał i grał mocno asekuracyjnie. Siłą Chorwatów jest Olic i skrzydłowi. Mają za to niepewnego bramkarza i jak widać, po przyciśnięciu przez Austriaków, panikowali. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Bardzo cenię Lukasa Podolskiego za jego zachowanie, porządny z niego chłop, mam nadzieję, że będzie Mistrzem Europy i królem strzelców. (To o rep. Niemiec więc daję tu) Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Po dwóch dniach EURO 2008 mamy kopie wyników z gupy A do B (0:1 i 2:0). Po tych czterech meczach najbardziej szkoda Szwajcarów, którzy atakowali i zasłużyli chociaż na remis. Pomimo ich dobrej gry i postawy doznali porażki i straty w postaci Frei-a. Portugalia po grze zespołowej Krystyny potrafiła strzelać gole. Chorwacja w trzecim meczu mistrzostw po rzucie karnym nie wysila się i broni korzystnego wyniku. Austria mimo faktu, że jest nasłabszą teoretycznie drużyną EURO ładnie walczy do końca. Niemcy znów lepsi od Polaków. A miało być tak pięknie... Zauważalne jest to, że sędziowie nie gwiżdżą pod gospodarzy. Po pierwszych meczach Podolski królem strzelców. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Zauważalne jest to, że sędziowie nie gwiżdżą pod gospodarzy. W meczu Austrii z Chorwacja, jakos w 20 minucie sedzia mogl spokojnie wyrzucic jednego austriackiego obronce z boiska, dajac mu druga zolta kartke. Moze spekal, ze karny na poczatku meczu i czerwona kartka tuz potem, sprawilyby, ze ktos by go zaszlachtowal ;] Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 początek meczu Rumunia-Francja, komentator: "... i o to skład drużyny gospodarzy..." tragedia jeżeli chodzi o komentarz w polsacie... wczorajsze mecze pokazały, że niemcy są poza zasięgiem Polaków i chyba reszty drużyn w naszej grupie też. kolejny turniej niestety pod znakiem błędów sędziowskich... Cytuj
dr_hakenbusz 3 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 początek meczu Rumunia-Francja, komentator: "... i o to skład drużyny gospodarzy..." tragedia jeżeli chodzi o komentarz w polsacie... Nastąpiła pomyłka - miał być Borek i Kołtoń, a jest Kołek i Gamoń... Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 (edytowane) I po 1szym meczu w grupie śmierci.Mecz w miarę wyrównany z lekkim wskazaniem na Francuzów którzy do 16 metra grali swobodnie jednak im dalej w las tym było gorzej.Rumunii natomiast pokazali jak należy się bronić w meczu z przeciwnikiem posiadającym tak wielu świetnych w ofensywie graczy.Ze strony Francji dobrze grał wszędobylski Ribery, który fajnie współpracował z Benzemą.U Rumunów podobał mi się Nicolita który zapieprzał pięknie w ofensywie i defensywie.No i nielicząc meczu naszych ze szwabami nareszcie komentarz mnie nie drażnił i według mnie Czesiek wypadł na prawdę fajnie a na tle kowalczyka czy Brzęczka genialnie. I kowalczyk w studiu po meczu "ja chciałbym zadać jedno pytanie do Leo , tu wchodzi Borek : "nie nie mamy czasu", ale wojtek nie daje za wygraną "Leo why??" XD Edytowane 9 czerwca 2008 przez masterlag Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi