matek_79 0 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Szukam teamu ktory by mnie zwerbowal :> szukam osob ktore jada na PGA, graja teamowo, znaczy pamietaja w czasie gry ze gra caly team a nie leca na pale byle by zdobyc fraga a potem zginac, i caly czas komunikuja sie z innymi. Ze swojej strony obiecuje +2 w kazdym meczu i nie pice alkoholu w czasie treningow :> widomosci wysylac albo tu na forum na live Cytuj
Mops 0 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 To i ja się dopisze. Szukam teamu ( PGA szczególnie). Skill- no coby tu nie mówić jest po prostu średnio, ale trenuje dzień w dzień. Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Planuje wrocic na scene i pocisnac cos na poziomie ... jakis team zainteresowany :?: Cytuj
miniu 1 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Planuje wrocic na scene i pocisnac cos na poziomie ... jakis team zainteresowany :?: Jak macie wolne miejsce to bierzcie go bez namyslu jak posiedzi znow pare dni strzelajac do ptakow na epitafie to macie polskiego snipedowna w teamie. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 1 grudnia 2008 Opublikowano 1 grudnia 2008 Uuuuuuuuu... Wraca syn marnotrawny... Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 1 grudnia 2008 Opublikowano 1 grudnia 2008 Karczoch przez ten caly okres przyznaj ze trenowales na guardianie i na epitafie z ptakami ) Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 1 grudnia 2008 Opublikowano 1 grudnia 2008 No ja tez byl bym chetny do powazniejszego podejscia do tematu, tylko wolal bym grac niz siedziec w looby na customach, dlatego MLG tryb preferuje bez przerw na papierosa czy piwko Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 1 grudnia 2008 Opublikowano 1 grudnia 2008 (edytowane) Niektorzy Goldi nie sa tak mocni psychicznie jak Ty i maja swoje nałogi, musisz byc wyrozumialy i zaakceptowac nas ( tych gorszych) Edytowane 1 grudnia 2008 przez JuanMag Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 Ja tez byłbym chetny na jakies konkretne granie w teamie Ale miedzy meczykami piwko mozna walnąć, juz nie przesadzajmy GOldi ;] Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 (edytowane) co jak co, ale wole grac w h3 na trzezwo ... ew. napi3rdolony Edytowane 3 grudnia 2008 przez KarCzoH Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 KarCzoH , Pchela traba ogarnac jeszcze jednego (tylko takiego co bedzie gral regularnie a nie od swieta) i co ma jakas kumacje i mozna by cos szarpnac razem nazwa teamu NEW HOPE ;P hehe Cytuj
JaCoR 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 No ja tez byl bym chetny do powazniejszego podejscia do tematu, tylko wolal bym grac niz siedziec w looby na customach, dlatego MLG tryb preferuje bez przerw na papierosa czy piwko sa tacy co bez alko powaznie do tematu niepodejda Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 no ja tez pije jak gram, ale tylko po to zeby mi lapy nie lataly, i robie to w biegu (po lyczku za kazdym razem jak sie uwalam na cyce) czyli piwko na mecz Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Okej to ja też bym chciał grać w pro klanie sajko. Oferuje mozliwośc grania non stop nie mam nałogów oraz znam dobrze Uznego(pozdrawiam ^_^ ). Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 dopisuje sie i JA ! strzelac !!! strzelac ! not 4 fun ;] Cytuj
JaCoR 0 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 Jacor is back ? ) A byłem gdzies? <_< Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 moze ssal lewego cycka z Avataru i nie bylo go widac Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Szukam drużyny, która potrzebuje 1 gracza. Ostatnio z racji tego, że gram mało w GoW2 (gra nie nadaję się na XBL) swoich sił próbuje w H3. Postępy zrobiłem znaczne, brakuje mi tylko ogrania w klanie. Chciałbym bardzo zagrać na PGL w Zielonej Z mojej strony można się spodziewać pro podejścia do tematu i tego też oczekuje od teammatów. Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) Cichy , nie wierze ..... , btw H3 xbl tez sux Edytowane 28 stycznia 2009 przez JuanMag Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Ale na pewno nie tak beznadziejne jak multi w GoW2. Niestety skill ma dużo mniejsze znaczenie nad randomem w tej grze i postanowiłem spróbować swoich sił w H3. Oczywiście GoWa nie opuszczam bo nadal bez większego trudu potrafiły wygrywać, ale teraz więcej czasy poświece Hejloł. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) sfd Edytowane 29 stycznia 2009 przez nelson Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 i ja rowniez zamierzam wrocic na scene. problemy minely wiec mozna wrocic do korzeni XBC/Xlink i Halo1 NTSC? . Moze zobaczymy sie na wiosne . Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 (edytowane) Witam, noszę się z zamiarem stworzenia małego teamu 4vs4, do jeżdżenia po polskich turniejach... szukam graczy chętnych do wspólnych treningów w MLG i grania sparingów. Ambicje są takie by walczyć o top3 (i być w nim), choć jestem świadom, że z Benq Delta i Last Hope będą ciężkie przeprawy, no ale plan minimum to zawsze mocne 3cie miejsce... a z czasem ugrać mecza albo dwa najlepszym (tak jak to uczynił T4 team na PGA). Ewentualnie mogę dołączyć do teamu, który ma takie ambicje i potrzebuje czwartego Nie mam jakiś specjalnych upodobań, chce mocno wrócić w regularne granie, dlatego stała ekipa, z czasem i chęciami i zapałem do nawalania w MLG, mile widziana. Aha, tylko do ludzi, którzy na 100% jeżdżą na turnieje, nie potrzeba "online whores" ^_^ Pisać tu lub PW. Pozdro! PS. Jako team zagrać będę mogę dopiero po PGLu w Zielonej Górze... ale treningi warto zacząć jak najszybciej. Edytowane 29 stycznia 2009 przez Zimol Cytuj
zaqwsx 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 ja moge dolączyc bo w sumie wkoncu wybralbym sie na jakis turniej stary gamertag kiVeK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi