Velius 5 709 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Stary dobry PSX oraz...Nintendo Dual Screen. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 PSX za Silent Hill , Metal Gear Solid , Gran Turismo 2 , Resident Evil 2 , Colin Mc Rally 2 , Parasite Eve 2 oraz ISS 2 . Piękne czasy . Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Z tych co posiadałem na własność 1-ps2 2-amiga 600 3-psx 4-commodore 64 Ciekawe gdzie po latach wpiszę się psp i ps3 ,które aktualnie posiadam.Amiga i C-64 to niby komputery ale i tak dla 99% graczy to były wtedy tylko i wyłącznie urządzania do gier więc zaliczam je w tym moim rankingu Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 pegazus i moja pierwsza konsola z prawdziwego zdarzenia - xbox (niezawodny ngb) Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 Sega Saturn - mimo iż nie miałem jej na stanie, to właśnie granie na niej zauroczyło mnie bardzo i skłoniło do kupna PSX. Daytona i VF 2 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 (edytowane) Nie będę oryginalny i też powiem, że PSX z pierwszym Crashem na czele. Jak zobaczyłem recenzję CB1 o ile dobrze pamiętam w Secret Service (kilka ostatnich stron to recki na konsole) to wiedziałem , że muszę mieć tą maszynkę (przecież to wtedy wyglądało jak bajka a dokładniej tak się wtedy wydawało ). Do tej pory zastanawiam się jak to się stało, że tak łatwo namówiłem mamie na PSX (oczywiście cena była odpowiednio zaniżona dla informacji ojca ), mając już w domu i PC i Pegasusa ps w sumie dodał bym jeszcze Amigę 500 z niezapomnianym Moonstone i Goblinami (ale często musiał z solucji korzystać - błędy młodości ) Edytowane 21 stycznia 2010 przez balon1984 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Największy sentyment mam dla jedynej konsoli w moim posiadaniu: PS2. nie wyobrażam sobie rozstania z tą platformą, chociaż już raz próbowałem ją sprzedać... to byłby mój błąd. A dlaczego PS2? Masa gier, z której mogę wybrać to, co mi pasuje, eve toy dla moich maluchów i być może Guitar Hero i SingStar wkrótce (spróbowałem i jakoś mnie ciągnie w tą stronę); no i lubię grać przy TV Cytuj
dameron 1 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Pegasus za frustacje związane z zasilaczami (jeden z moich pegazów dosłownie wzbił się w lot przez okno ) PSX - no comment PS2 - za to że musiałem kupić już trzy żeby wkońcu trafić na w pełni sprawne które działa dłużej niż miesiąc Game Boy - te pierwsze cegłowate, monokolorowe, pierdzące ustrojstwo Wilk i Zając - ruskie jajeczka! Kozak nad kozaki Pierwszy mój handheld ever Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Sega Game Gear. Gry mi sie bardziej podobaly niz te na GB.+ fajna grafika i Shinobi Cytuj
Koder90 0 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 (edytowane) szarak za te wszystkie jrpg, teraz juz takich gier sie nie robi. game boy bo to byla moja pierwsza prawdziwa konsola. Edytowane 31 stycznia 2010 przez Koder90 Cytuj
burza-lukas 2 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 szarak za te wszystkie jrpg, teraz juz takich gier sie nie robi. dokładnie to samo chciałem napisać Cytuj
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 Psx, a teraz moje Ps3 z racji tego że mogę grać we wszystkie gry z poprzednich konsol Cytuj
jan95kes 40 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Pierwszy Xbox za te rewelacyjne tytuły i za to że od niego zacząłem w pełni "poważne" granie. Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 Mimo, że pierwszą platformą do grania jaką zdobyłem była wszechobecna w Polsce podróbka NES'a. Którą wspominam bardzo dobrze. Wiele godzin wyrwała mi z życiorysu. Którą nadal posiadam. To najbliższą konsolą mojemu sercu jest Dreamcast. Oczywiście posiadałem PSX,a. Jednak DC miało w sobie coś innego. Ach te gry rodem z pamiętnych salonów gier. Pady które świetnie spisywały się w wyścigach. Szkoda, że niebieskim nie wszystko zagrało. Sega odwaliła kawał dobrej roboty z DC. Nigdy nie zapomnę sesji z Jet Grind Radio czy Shenmue. Z Metropoisem czy Test Drive Le Mans... Cytuj
Robinson113_RR 1 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 (edytowane) GameBoy Color, dla mnie też pierwsza konsola, choć traktowałem ją jako zabawkę (i co z tego, że kuzyna była). Super Mario Land 3: Wario Land - świetna, wciąż prze zemnie uwielbiana i Pokemon Gold i/lub Yellow - również świetna choć ich nie ukończłem ale Heart Gold nadchodzi to nadrobię zaległości. Edytowane 19 marca 2010 przez Robinson113_RR Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 PSX 7502 oraz 1002, oraz Dreamcast, lecz DC chyba bardziej:) Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Game Boy Pocket, w sumie pierwsza moja poważna konsola, miałem niesamowitą zajawkę na ten sprzęt (wcześniej na zwykłego GB, ale jego tylko pożyczałem). Skończyłem tylko kilka gierek, ale wtedy zupełnie inaczej to przyjmowałem (cisnąłem Super Mario Land 2 ciągle, kilkanaście razy chyba to skończyłem). Na dodatek, przyzwyczajony do tych prostszych handheldów, jakie wtedy dominowały (Obrazek, swoją drogą, też wielce się nimi jarałem) to GB był szokiem technologicznym. Zapach kartów nawet mi utkwił w głowie. Oprócz tego PSX. Tym razem pierwsza duża konsola. Znowu, technologiczny szok. Mając do tamtej pory do czynienia z grami na GB, Pegasusa i komputer 386, to był niesamowity przeskok. Na PSXie grałem bite kilka lat, każdą gierkę darzę sentymentem. Dobry okres, oj dobry. Cytuj
Pawełek 93 1 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Pegazus i GameCube. Kocham gry Nintendo ale i tak 70% czasu katuje X360^_^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi