Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Zdecydowanie SNES - to była moja pierwsza salonowa konsola. Mario Kart, Super Mario Bros 3, BoF, Street Fighter II, Jurasic Parc (!), Dragon Balle. Aż mi się łezka w oku kręci.
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Playstation, mimo ze mialem wczesniej Genesisa, jakis czas SNESA, to pierwsza maszynka SONY rozpalila we mnie milosc do gier video. Edytowane 13 sierpnia 200915 l przez Gość
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Bez dwóch zdań pierwsze moje Playstation(SCPH-5502). Jakby nie patrzeć najlepsze swoje gry ograłem na szaraku. Nieśmiertelne tytuły do dzisiaj. Edytowane 14 sierpnia 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l najpierw chciałem napisać ze pegazus ale jednak to na PSXie zacząłem "naprawdę" grać te wakacyjne dni spędzane na męczeniu Crasha, Gran Turismo czy Tekkena. nevar forget.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Atari, chyba 2600 czy jakoś tak. Z tego co pamiętam to miałem dwie w pewnym odstępie czasowym.
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l GameCube za gry takie jak Metroid, RE, Zelda, MGS TTS, Star Fox Adventures. PSX za mase świetnych RPG, serię RE, Tekken'a, Crasha, itd.
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l PS2, wcześniej nienawidziłem konsol i nie rozumiałem hype'u na nie. W pewne wakacje pracowałem w kiosku i czytając PSX Extreme stwierdziłem, że nawet fajne tytuły wychodzą. Wydałem całą pensję w lipcu 2005 roku na PS2 + Network Adapter + HDD (WD 80GB) + HD Loader i miałem konsolę marzeń. Najcieplej wspominam Burnout 3, brakowało mi tylko 2 złote medale i miałbym grę na 100%, ale corrupted save zniszczył moje marzenia. Do tego Singstar, Eye Toy, maty do tańca i reszta hitów z PS2 - GoW, RE4, FFX, MGS3:SE (genialna) oraz inne, których nie wymienię teraz z powodu wspomnień o mojej czarnuli. Pięknie się wtedy grało, co tydzień czyściłem czarnulkę, tak mi dobrze służyła.
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Zdecydowanie PSX - Lata 97,98,99,2000 - kupa czasu spędzonego u rozmaitych znajomych na graniu w tytuły typu Wipout, Crash, pierwsze Nfsy, Rollcage...to już nie wróci.
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Każda odchodząca konsola zostawiła mi w głowie jakiś sentymentalne nuty. Xbox był fajny, ale najmniej go wspominam. DeCek to dobra konsola, ale i tak największa magia płynie z PlayStation 1 i 2. Stawiam na PSXa, bo przypominają się czasy błogiego dzieciństwa, konsolowy underground, stare PSX Extreme i najdłuższy czas przed konsolą.
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Zdecydowanie Nintendo 64. To była moja pierwsza "poważna" konsola, Mario64 to dla mnie gra wszechczasów. Sprzęt dostarczył mi mnóstwo niezapomnianych i legendarnych dla mnie tytułów jak Turok, Zelda: Ocarina of Time, Banjo 1&2, Donkey Kong 64, Mario Kart 64 i wiele innych. Od N64 zaczęła się moja słabośc do gier Nintendo, która trwa do dziś.
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Ja mam podobnie jak Wesker z tym ze ja duzo czasu spedzalem w salonie gier grajac w rozmaite gry na 4 playerow takie jak Bond, Mario KArt, Mario Party , Project Zero, Duke to sa dla mnie gry kultowe w ktore z kolesiami potrafilismy grac cale dnie. Tak Bylo zanim dostalem n64 od chrzestnego, pozniej juz sam wyporzyczalem gry do domu i w domu meczylem przerozne tytuly. Mimo to jednak stawiam na psx poniewaz mialem ja pozniej jak juz bylem "starszy" i pamietam najwiecej tytulow na ta gre. PSX
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Dreamcast za Shenmue. najpiękniejsze chwile przeżyłem właśnie dzięki tej konsoli. zarwane nocki, akcje typu konsola przykryta kocem (żeby mniej hałasowała) - klasyk Xbox za Brothers in Arms
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l PS2 fat - jak w 2001 roku zobaczyłem gta III to wiedziałem to to jest już cud i już nic lepszego poprostu nie da sie wymyślić , miałem wtedy za słaby komputer żeby dobrze chodziło gta III a na ps2 nigdy nie byłem w stanie uzbierać kasy a bardzo chciałem ja mieć dlatego mam do niej szacun
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l PlayStation 1 za wspaniałe rpgi od Squaresoftu, szkoda że tej firmy już nie ma
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Xboxa za exclusivy (shootery), no i PSXa za FF7, Chrono Crossa, Crasha i THPS2. Z Ps2 mimo wielkiego sukcesu nigdy nie czułem wielkiej więzi.
Opublikowano 9 września 200915 l Swoją przygodę z konsolami zacząłem ponad 3 lata temu i jeśli można mówić o jakimś sentymencie z mojej strony to darzę nim PlayStation 2, moją pierwszą konsolę.
Opublikowano 9 września 200915 l PSX i GaCek No i teraz Xbox 360 . Edytowane 9 września 200915 l przez Gryzek
Opublikowano 11 stycznia 201015 l gameboy pocket- przechodziłem pierwszego mariana po 3-4 razy dziennie i to w każdym miejscu w którym tylko chciałem
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Game Boy Classic.. .jak udało mi się pożyczyć ją od kuzyna to było święto normalnie. W końcu udało mi się zdobyć swoją i później te wymiany w szkole.. Szaleństwo :] GB wspominam lepiej niż Amigę, pegasusa i wszystko inne..
Opublikowano 11 stycznia 201015 l ps2 tyle nieprzespanych nocek z kuzynem gdy nasi starsi braci i ich koledzy upijali sie w trupa jedli grzyby jarali blanty a my gralismy i gralismy tylko my nie usypialismy a teraz nie gram tylko robie to co oni ;*
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Hehe, ja sentymentem darzę Pegasusa Cudowny sprzęcik, pierwsze gry... Oczywiście miałem wcześniej (a właściwie siostra ;P) Commodore'a, ale jak na nim grałem to miałem 2-4 lata i niewiele z tego pamiętam xP