Opublikowano 5 września 20213 l Kupiłem i jest z nim problem. Pomijam, że od początku wszedł mi w tryb restore. Po kilku h udało mi się odpalić. Infolinia Apple już nie działała, więc miałem czekać na drugi dzień i ewentualnie uderzać do sprzedawcy- media markt. A teraz mam tak, że jak nim potrząsnę, to się sam usypia. Czasem wystarczy przechylić, chwycić oburącz, przełożyć z ręki do ręki. Usypia się. Przykładam palec i działa, przechylam i cyk czarny ekran. Myślałem, że to może jakaś ukryta funkcja i coś nowego- ost ipada, to miałem premierowego i potem mini. Wyłączyłem auto blokadę, w dostępności wyłączyłem "potrząsanie cofa" ale problem jest nadal. Chyba trafiłem 1 raz coś walniętego w życiu. Zamówiony online, ale podobno mogę wymienić w każdym sklepie tak samo jak zwrot. Jutro uderzam do sklepu gdzie mają na stanie i liczę na wymianę na nowego. BTW Ten był oryginalnie zapakowany i zaplombowany.
Opublikowano 9 września 20213 l Wygląda to ewidentnie na wadę fabryczna lub uszkodzenie w transporcie. Nie ma sensu się nim bawić i coś cudować. Wymieniaj na nowego.
Opublikowano 9 września 20213 l Kupowałem w MM i nie mogłem wymienić w sklepie- bo to zamówienie z magazynu głównego. Oddałem im i tyle. Zamówiłem prawilnie na stronie apple i jutro u mnie będzie. Dostałem słuchawki Air Pods z ładowarką, także jakby ktoś chciał, za 450 oddam Edytowane 10 września 20213 l przez iluck85
Opublikowano 18 października 20213 l Pewnie za rok, dziwnie jakby teraz pokazali. Świetnie się zapowiadają te słuchawki, kupi się, czekałem pół roku na tą zapowiedź.
Opublikowano 18 października 20213 l Mówiłem kiedyś, że nowa klawiatura to porażka... wrócili. Magsafe też wróciło... i dobrze. Jedno z lepszych rozwiązań. Do tego HDMI i slot na SD. Ta 16 Pro się zacznie od 10k jak nic Edytowane 18 października 20213 l przez iluck85
Opublikowano 18 października 20213 l Trochę lipa, że nie zrobili porządku. Te stare PRO z debilnym touchbarem powinny wyjechać. Zostaję 13 calowy AIR dla plebsu. Pro 14 i 16 cali. Koniec tematu Za duży podział. Ale w końcu dopisek PRO ma jakieś znaczenie, a nie jak wcześniej ciut mocniejszy procek i pasek dotykowy. Sprzęt dla osób którzy zarabiają na takim sprzęcie. Więc jak u nas będzie 13k za 16', to mega spoko biorąc pod uwagę poprzednie Pro w mocniejszych konfiguracjach. 16' No, 300zł więcej
Opublikowano 18 października 20213 l Ja wiem, że złotówka jest chuja warta obecnie, ale nawet po kursie 4/dolar wychodzi poniżej 9900 z vatem, trochę przegięli. Edytowane 18 października 20213 l przez _Shaman_
Opublikowano 19 października 20213 l Wy tu o jakiś laptopach, kiedy najważniejszym ogłoszeniem wczoraj było:
Opublikowano 19 października 20213 l 5 godzin temu, messer88 napisał: Ile te nowe słuchaweczki? Dlatego się nie opłaca, bo za 919 są pro z ANC.
Opublikowano 19 października 20213 l Nie no ja parę miesięcy mam 2 zwykłe, dopóki się nie zjebią to nie zmienię ale w takim razie nowe pro będą mieć ładną cenę skoro 3 na tyle wycenili.
Opublikowano 19 października 20213 l Teraz patrzę na produkty z wczoraj, serio dali notcha na ekranie laptopa? xD