Opublikowano 6 listopada 201410 l Air 13 cali. Nie jest za stary, kupiony w sierpniu w saturnie, podejrzewam ze nowszy jeszcze nie wyszedl ;( Jaka przezroczystość?
Opublikowano 6 listopada 201410 l Przezroczystosc systemowa. To mozna ustawic chyba w opcjach dostepnosci. Poszukaj w necie. Natomiast przy tym kompie nie powinno byc takich problemow
Opublikowano 9 listopada 201410 l dobra poprawilo sie troche. ale mam pytanie z innej beczki. probowal ktos podlaczac pada od x360 do maca? jako ze mam juz yosemite to probowalem wedlug tej instrukcji http://www.jacobtomlinson.co.uk/2014/10/17/use-xbox-360-pad-with-yosemite/ ale mimo wszystko na koncu i tak komputer nie znajduje pada mimo ze podlaczony jest. macie jakies doswiadczenia z tym?
Opublikowano 10 listopada 201410 l Przewodowy działa bez problemu bez potrzeby instalacji czegokolwiek. Grałem w gierki ze Steama. Do bezprzewodowego potrzebny jest wireless receiver, bo nie łączy sie przez BT. Pad od PS3 działa plug&play. Podłączasz kabelkiem i potem przez BT już hula.
Opublikowano 10 listopada 201410 l jak to przewodowy dziala bez problemu? :o ja wlasnie podlaczam kablem pod usb no i...tyle, nic sie nie dzieje
Opublikowano 11 listopada 201410 l Lecę do Stanów. Myślę, że to dobra okazja do wymiany lapka. Mam na to około 4,5 pln. W co inwestować?
Opublikowano 13 listopada 201410 l Ja tam grałem tylko w Walking Dead, Wolf Among Us, Shank, Mark of Ninja, Half Life 2, Fez i to się sprawdziło dobrze, ale gry Blizzarda też dobrze hulają.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Zainstalowałem Yoshimitsu na czysto w końcu. Trochę było z tym więcej roboty, ale żadnych bugów i hula jak rakieta. Wszystkie appki mi działają, wszystko zapier.dala. Dzięki MAS, aplikacjom typu Locko i iCloud Keychain reinstalacja systemu to żaden problem. Musiałem przewietrzy trochę dysk, bo ciągle oscylowałem w granicach 10GB wolnego miejsca, jakieś resztki po backupach i updatach sprzętów z iOSem i smietnik z iPhoto i iTunes po reinstalacji na czysto sprawił, że mam nagle 98GB wolnego. Spoko. System wygląda i działa pięknie. Z Mavericksem jajca były nie z tej ziemi jeszcze długo po premierze, tutaj nic nie stwierdziłem jeszcze. Edytowane 15 listopada 201410 l przez Q-Jot
Opublikowano 16 listopada 201410 l heh co było jak przechodzili na intela.. tiger był dłuuugo dłuuugo zdecydowanie korzystniejszą opcją od leoparda. mój pierwszy mini g4 na tigerze ładnie latał, po updacie do leoparda.. masakra - heh "złote czasy" bez polskiego języka, bez miliona aplikacji i wsparcia jakie jest teraz.
Opublikowano 17 listopada 201410 l Jak ustawic w safari aby pokazywała pełny adres? Czyli na forumku pokazuje mi tylko psxextreme.info zamiast psxextreme.info/hyderpark.html itd
Opublikowano 17 listopada 201410 l Jeżeli Michał chcesz podejrzeć pełny opis wystarczy kliknąć na pole z nazwą i wyświetla się pełny adres. A jeśli chcesz, aby był wyświetlany cały czas to: Safari -> Preferencje -> Zaawansowane i zaznaczasz pierwsze pole "Inteligentne pole wyszukiwania" Sam tego szukałem
Opublikowano 30 listopada 201410 l Czy istnieje jakiś prosty sposób aby przekonwertować pliki FLAC do aac/mp3 z poziomu iTunes? Zripowałem kolekcję płyt do FLAC, co działa na iSprzętach, ale na wieży stereo czy PSV już nie da rady. Edytowane 30 listopada 201410 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 30 listopada 201410 l Czy istnieje jakiś prosty sposób aby przekonwertować pliki FLAC do aac/mp3 z poziomu iTunes? Zripowałem kolekcję płyt do FLAC, co działa na iSprzętach, ale na wieży stereo czy PSV już nie da rady. Z iTunes nie. Jest fajny darmowy program o nazwie XLD do konwersji FLAC na mp3. Znajdziesz go na www.macupdate.com Edytowane 30 listopada 201410 l przez Kris77
Opublikowano 6 grudnia 201410 l Kur.. ale nas rżną tak patrze i MBPro 8gb/256SSD u nas prawie 1,5k drożej niż w Kanadzie, niewiele drożej niż w US bo coś 1,1... Jak żyć Edytowane 6 grudnia 201410 l przez tomek1906
Opublikowano 6 grudnia 201410 l tylko u nas i w generalnie w europie wszystko co przypływa z USA jest opodatkowane vatem na lotniskach czasami jak masz zapakowanego oryginalnie macbooka z rachunkiem to celnik prosi o zaplate 23%, wiec na czym tu maja nas rznac ? do amerykanskiej ceny dolicz koszt vat i masz podobnie
Opublikowano 6 grudnia 201410 l Do Kanadyjskiej ceny dolicz 14% do amerykańskiej 5-10%. U nich ceny zawsze są netto. Polska to piękny kraj, dlatego na zachodzie jabłka są takie popularne i mainstreamowe, u nas tylko premium.
Opublikowano 7 grudnia 201410 l przereklamowane guwno obes.rane za które przepłacasz, więc nie bardzo
Opublikowano 21 stycznia 201510 l http://allegro.pl/apple-macbook-pro-a1502-retina-ips-2560x1600-fv23-i4988972474.html co sądzicie o takiej ofercie?
Opublikowano 21 stycznia 201510 l http://allegro.pl/apple-macbook-pro-a1502-retina-ips-2560x1600-fv23-i4988972474.html co sądzicie o takiej ofercie? Cytat z opisu: dysk twardy - brak, wchodzi SSD. I jeszcze jeden: po dołożeniu dysku gotowy do pracy. Czyli laptop bez dysku. Zapomnij.