Il Brutto 1 628 Opublikowano 17 stycznia 2023 Opublikowano 17 stycznia 2023 (edytowane) 58 minutes ago, jar3czek said: Właśnie wprowadzili do sprzedaży MBP z M2 Pro/Max. Przysiegam ze zajebie tych ludzi. Musze teraz cofnac zamowienie, mam nadzieje ze sie da xD Edit: da sie w sumie to nawet jeszcze nie pobrali mi kasy za to. A najlepsze jest to, ze M2 juz w przyszlym tygodniu dojdzie. Edytowane 17 stycznia 2023 przez Il Brutto Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Imac + IPhone. Ktoś do mnie dzwoni, dźwięk też się rozchodzi z iMaca -> gdzie to ustrojstwo wyłączyć? Zapewne chodzi o jakieś sparowanie. Cytuj
Marcin_wawa 452 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Na telefonie: ustawienia > telefon > na innych urządzeniach 1 Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 U mnie z Mbp, iPada, zegarka i telefonu na raz, zawsze pierdolca dostaje. 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 3 godziny temu, Marcin_wawa napisał: Na telefonie: ustawienia > telefon > na innych urządzeniach u mnie było tak: ustawienia -> sieć komórkowa -> na innych urządzeniach. jesteś królem! dzięki Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 września 2023 Opublikowano 23 września 2023 Cześć, potrzebuje kupic dysk zewnętrzny pod iMac 27'. Dysk komputera powoli nie wyrabia, a co mogę to ląduje w chmurze, tyle, że też powoli zaczyna brakować miejsca. Co polecacie? Samsung ssd t7, czy coś innego? czy moze cos takiego: https://www.x-kom.pl/p/335268-dysk-zewnetrzny-hdd-wd-my-book-6tb-usb-32-gen-1-czarny.html#Specyfikacja Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Hej, mam problem z anulowaniem subskrypcji Apple One Klikam "potwierdź" i nic się nie dzieje, miał ktoś podobnie? Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Dziwne, jakiś błąd. Spróbuj z telefonu. 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego z imac i mac juz robiłem, czas na telefon, dzieki za podpowiedź Cytuj
iluck85 2 956 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada Mimo że mam stacjonarnego PC i Macbooka Air, to ten Mini w swojej cenie kusi https://www.apple.com/pl/mac-mini/ Za 3k komputer większy trochę od Apple TV, do domowego użytkowania zadowoli spokojnie 90% odbiorców- dysk tylko mały i zew trzeba posiadać. No dawno tak Apple nie zaskoczyło. Nie było nigdy wcześniej lepszego momentu do spróbowania systemy MAC. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 229 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada Przy zniżce studenckiej (którą podobno można sobie całkiem łatwo załatwić) masz za 2.5K. To do użytku domowego naprawdę nie wyobrażam sobie lepszego zakupu. Cytuj
iluck85 2 956 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada (edytowane) Zniżka edu to 6% czyli wychodzi jakieś 2800. Ale przez pepera jak się wejdzie wyskakuje 2.5. No komp stacjonarny do neta, poczty- PETARDA. Zdjęcia obrobi, a tego nikt nie kupuje kto ogarnia filmy 4k i inne duże pliki. Jako 2 komp całkiem. Edytowane 24 listopada przez iluck85 Cytuj
Paolo de Vesir 9 229 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada 8 minut temu, iluck85 napisał(a): Zniżka edu to 6% czyli wychodzi jakieś 2800. Ale przez pepera jak się wejdzie wyskakuje 2.5. No komp stacjonarny do neta, poczty- PETARDA. Zdjęcia obrobi, a tego nikt nie kupie to ogarnia filmy 4k i inne duże pliki. Jako 2 komp całkiem. Z tego co widziałem w sieci na tym można całkiem sensownie renderować w 3D, więc nie wiem co się tam zadziało - potężny sprzęt warty 2.5K do zastosowań ogólnych to jest jakiś błąd w Matrixie gdzie Apple zawsze kosztowało krocie. Cytuj
iluck85 2 956 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada I w końcu dali 16GB w podstawie, bo zawsze mieli 8GB. Sam właśnie wymieniłem Aira M2 na tego z 16GB ramu, bo miałem 8. I cena została stara. Chyba sobie sprawię tego Miniacza, czasem odpalam kompa żeby YT posłuchać czy oglądać www. Do tego mini się nada w uśpieniu, bo prądu nie pobiera. Więc ten przycisk na dole to burza w szklance wody. Dysk mały, ale jako 2 komp ujdzie w tłoku. Tylko klawiaturę dokupić jak Satechi Slim X1 i tyle. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada 7 minutes ago, iluck85 said: I w końcu dali 16GB w podstawie, bo zawsze mieli 8GB. Sam właśnie wymieniłem Aira M2 na tego z 16GB ramu, bo miałem 8. I cena została stara. Chyba sobie sprawię tego Miniacza, czasem odpalam kompa żeby YT posłuchać czy oglądać www. Do tego mini się nada w uśpieniu, bo prądu nie pobiera. Więc ten przycisk na dole to burza w szklance wody. Dysk mały, ale jako 2 komp ujdzie w tłoku. Tylko klawiaturę dokupić jak Satechi Slim X1 i tyle. Mi by się taki przydał pod TV bo aktualnie mam podpiętego na stałe jakiegoś starego laptopa Lenovo z Linuxem ale ma już 10 lat więc nie wiem jak długo jeszcze pociągnie. Używam go właśnie do YouTube bez reklam, filmów z zatoki itd Cytuj
Homelander 2 218 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia No podobno ten nowy Mac mini to potężny sztos za taką kasę Cytuj
iluck85 2 956 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Ja tam zamówiłem i czekam- 23 grudzień Cytuj
iluck85 2 956 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Klawiatura i myszka doszły. Czekam na mini. Jakby ta klawiatura z Apple kosztowała 450 z TouchID to bym pomyślał, ale 750zl… tu myszka 116 i klawiatura 218 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi