Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie, jest czym, może w końcu Kamil pokaże, że talentem nie ustępuje Małyszowi, bo już niedługo emerytura, a rodzina się niecierpliwi :confused:

Opublikowano

Ja tutaj piszę o talencie, który siedzi w chłopaku, a nie o obecnym poziomie sportowym. Ludzie którzy śledzą jego karierę od kilkunastu lat wiedzą, że talentem Małysza przebija(i mówią to ludzie z otoczenia tych skoczków), tylko brak mu mentalności zwycięzcy, spala się i ogólnie nie radzi sobie z presją otoczenia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale fakt faktem , niesamowita historia. W piątek Małysz wygrywa , w niedziele Małysz ma upadek a Stoch wygrywa , wszystko akurat w Zakopanem. Chyba bardziej niesamowitego scenariusza nie można było sobie wymarzyć :)

A skoki Stocha naprawde świetne , warto zwrócić uwage że piekne stylowo , coś w podobie jak fruwał Hannawald.

I jeszcze jedna rzecz, naprawde szkoda Małysza bo ten jego skok był naprawde dobry i mógłby spokojnie walczyc o podium.

Opublikowano

Może się okazać, że forma z Letniego GP Stochowi wróci akurat idealnie na weltmajsterszaft :) Lubie go, cieszyłem się bardziej niż jak Małysz wygrywał MISZCZA w pragelatto czy jak to się piszę. W(pipi)iało mnie to smęcenie o małyszu, jakby prawie umarł, gdyby umarł to pewnie żałoba dwa tygodnie, miejsce na wawelu i beatyfikacja, bo w końcu latał przecież to anioł...

Opublikowano

Właśnie trwa konkurs drużynowy w Willingen . Polska zajmuje po pierwszej serii miejsce.... 2 !

Najdłuższy skok z Polaków oddał Stoch (139m)

Zaraz druga seria.

e: Udało się utrzymać miejsce na podium i zajęliśmy 3 miejsce.

Opublikowano

Konkurs indywidualny zapowiada się smakowicie :) Zobaczymy czy panowie utrzymają formę przez 2 dni, czy zapiją dziś sukces i jutro wszystko wróci do normy.

Opublikowano

Nie zapeszajcie, ale może to już "ten" moment gdzie Kamil pokaże co potrafi i będę się mógł nim chwalić :dance:

Opublikowano

Czy ja wiem czy s(pipi)ił . Jak na wiatr w plecy to było całkiem dobrze.

No i Stoch wskoczył już do 10 klasyfikacji generalnej , nie musi już brać udziału w kwalifikacjach.

Małysz też trochę dziś odrobił do Koflera.

Opublikowano

IMHO Stoch to największe zaskoczenie tego sezonu jeśli chodzi o całokształt. Kto by pomyślał że jednak facet odpali i nie będzie drugim Mateją ;)

Opublikowano

Apropo Mateji, widać było jak Kruczek mówi do niego (chyba, że go tam nie było dziś :D) "no patrz Robciu, Ty już byś się szykował do lądowania, a on jeszcze z progu nie wyszedł" HA HA HA HE HE HA HE HA HE!

Opublikowano

IMHO Stoch to największe zaskoczenie tego sezonu jeśli chodzi o całokształt. Kto by pomyślał że jednak facet odpali i nie będzie drugim Mateją ;)

Takie porównania są chamskie :angry: