Opublikowano 6 listopada 201113 l Pytanko, wiecie skąd mogę ściągnąć archiwalne zawody? Dokładnie Planicę 2005.
Opublikowano 3 grudnia 201113 l Zapodalem jedynke, patrze ze zaczely sie skoki i...skacza kobiety <konsternacja> 0_____o wtf? W jakiej kuchni one skacza, ze zmiescili tam skocznie, jak z nartami na nogach beda potrafily stanac przy zlewozmywaku, gdzie sa skoki mezczyzn? Ogolnie o co chodzi?
Opublikowano 1 stycznia 201312 l poyebane to sie robi, teraz moga obnizac rozbieg dla zawodnika, niedlugo beda decydowac czy ma skakac w nartach czy bez ;/
Opublikowano 2 stycznia 201312 l poyebane to sie robi, teraz moga obnizac rozbieg dla zawodnika, niedlugo beda decydowac czy ma skakac w nartach czy bez ;/ W pelni sie zgadzam, do tego dochodza noty za styl i wynik jest tak loterejny albo taki jak chca prowadzacy konkurs. Ciezko to ogarnac, ale robi sie rezyserka praktycznie jak w boksie/lyzwiartswie figurowym.
Opublikowano 18 marca 201312 l Zajefajny konkurs, do tego, trzecie zawody w których Polak jest na pierwszym miejscu, serce rośnie.
Opublikowano 24 listopada 201311 l I znowu dobry start polskiej druzyny. Chciec to moc. Klimat zepsulo 2 skoczkow wazniakow i beznadziejna organizacja ale zdecydowanie bede ogladal dalej.
Opublikowano 1 marca 201411 l No jakos rodacy sie nie popisali. Tylko Stoch 2 rowne skoki. Reszta w kratke. Szkoda.
Opublikowano 2 marca 201411 l Zapowiada się świetna końcówka sezonu. Prevc ze Stochem łeb w łeb w klasyfikacji a za plecami jeszcze w genialnej dyspozycji Freund.
Opublikowano 22 listopada 201410 l Sezon rozpoczęty. Kwalifikacje były dobre w wykonaniu polaków a dzisiaj lipa. No ale pierwsze śliwki robaczywki. Czekam dalej. Fajnie, że dodano to info ile musi skoczyć dany zawodnik by objąć prowadzenie. Trochę to dzisiaj szwankowało. Dopisała pogoda. Zobaczymy jutro w indywidualnym czy Żyła jest w formie i czy Stoch ogarnie kontuzję.
Opublikowano 22 listopada 201410 l Wcześniej była tylko linia, teraz dodatkowo na ekranie wyświetlana jest liczba metrów. EDIT: @down Racja. Nie wiem, co mi się ubzdurało... Edytowane 23 listopada 201410 l przez Di
Opublikowano 23 listopada 201410 l Tak na eurosporcie gadali. Ogląda ktoś indywidualny? Polacy nie zaskakują pozytywnie.
Opublikowano 23 listopada 201410 l No nawet Żyła nie podołał czołówce 130,5 m. Szkopy rządzą w tym roku. Gdzie jest Stoch? Edyta - Kot 127,5 m w 1 serii. xD Edyta 2 - relacja z 2 serii lotów naszych orłów: - Kot spier.dolił gorzej jak w 1 serii - 122 m i komentarze z tvp1, że "postawił sobie ambitne cele", epickie. - Żyła ratuje wątpliwą klasę polaków 130 m. Ocena - słabiutko. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Edytowane 23 listopada 201410 l przez 2razyjot
Opublikowano 29 listopada 201410 l Tak łądnie mi sie bukmacherski sezon zaczął, wygrałem na druzynowce. No a wczoraj jakas atologia, wszystkie typy na odwrót xD
Opublikowano 5 grudnia 201410 l Szkoda, że Stoch nie poskacze. Polacy się nie popisują. Gdzie do cholery są kwalifikacje? Oglądam Eurosport i jakiś snooker. ;/////
Opublikowano 5 grudnia 201410 l Ammann lepszy od Bardala Kasai lepszy od Freunda Ito lepszy od koflera Obstawione, zobaczymy czy sie cos ugra