Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 400,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Kapitalne skoki Stocha. Oby tak do tcs

Opublikowano

Stoch drugi, kapitalne skoki. Dobrze, że norweg nie ustał bo byłby oczko niżej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogladalem kwalifikacje wczoraj. Powiem tak, jest forma. Jest forma w chu.j. Kamil jest naprawde mocny. Ale Andre tande rowniez w mistrzowskiej formie. Mlody prevc tak jak myslalem, moze odje.bac a moze zepsuc. Obstawilem stowe na stocha w generalnej. Kurs 4.0.

Walka bedzie wylacznie pomiedzy nim a tande. Stawiam jednak na kamila, wieksze doswiadczenie i mniejsze ryzyku "wpadki" w ktoryms z konkursow.

Opublikowano

O ktorej dzis skaczą? Bedzie ogladane.

Opublikowano

Poszlo na stocha i tande 1-3. Za stowke 540 do wyjecia :obama:

Opublikowano

co się w ogóle stało ze szlirencałerem? Chyba ostatecznie jeszcze na emeryturę nie poszedł.

Opublikowano

Związał się z matką Ahonena. Widziałem ich za Biedronką ostatnio.

Opublikowano

co się w ogóle stało ze szlirencałerem? Chyba ostatecznie jeszcze na emeryturę nie poszedł.

Z tym co osiagnal to w sumie mogl spokojnie na to emeryture isc xD

Opublikowano

No ale db cooper pytal o schlierenzauera.

Tande troche zyebal w pierwszej serii ale nie jest zle. Oby stoch dojechal krafta

W pierwszej 16 pieciu polakow :obama:

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Szlirencałer podobno znudził się skokami i zaczął projektować ubranka dla lalek

Opublikowano

Prawie orła spalili fajerwerkami podczas ceremonii xd

Opublikowano

Ahahah no zaje bisty on jest. Boże pozwól mu kiedyś wygrać zawody pucharu świata (o coś większego nawet nie proszę)!

Opublikowano

To jest Tomas Diethart czy jakoś tak. Typ obecnie jest za słaby nawet na puchar kontynentalny.

oczywiście, że wiem kto to jest. Moje pytanie o schlierenzauera zbiegło się z tym zdjęciem.  No wygrał wszystko co było, ale złota igrzysk indywidualnie nie zdobył. Jego rekord zwycięstw długo nie zostanie pobity, a zrobił to tak w krótkim czasie. 

Opublikowano

to "O boże" szaranowicza przy tym skoku Rutkowskiego xD

Ja uwielbiam wracać do tego. 

Jeden z niewielu skoków w życiu który się Matei w miarę udał, ale oczywiście nie byłby sobą gdyby się po wylądowaniu w euforii nie wyje'bał xDDD kur'wa, nostalgia, lubiłem oglądać skoki

Opublikowano

Ahahah no zaje bisty on jest. Boże pozwól mu kiedyś wygrać zawody pucharu świata (o coś większego nawet nie proszę)!

Przeciez wygral w oslo.

Patrzcie na to

https://youtu.be/OEQUHeiQPm0

Zwroccie uwage na wiatr xD A dzis nie puszczaja przy 1,5

Ale z szaranowiczem to uwielbiam to. Adam, jak feniks z popiolow. Ehhh tonbyly piekne czasy

https://youtu.be/tL3ys0dtjB4

"Nie moze tego skoczyc hautameki" xD

Nie wiem czy macie tak samo ale wtedy te skoki Malysza byly inne niz teraz naszej ekipy. Stoch to klasa swiatowa i uwielbiam go ale tamte czasy byly jednak inne. Ale to ze wzgledu chyba na to ze ten nasz Adam byl sam polaczek, ze wsparciem matei i skupienia xD I pokazywal tym szwabom zeby sie je.bali pod ogon. Fajne czasy, teraz tak nie ma z prostego wzgledu , mamy swietna ekipe , 5 polakow w pierwszej 18 mowi samo za siebie.

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Do Małysza szacun do końca zycia. Dla mnie najlepszy polski sportowiec wszech czasów.