kanabis 22 645 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 I te zblizenie jak Szmit (pipi) do fury xD Ale chyba ahonen pobil te wilingen pozniej Malysz jeden z najlepszych o ile nie najlepszy skoczek w historii. Tylko jemu i Nykanenowi milion lat temu udalo sie zdobyc 4 ps. Tylko on zdobyl go 3 razy pod rzad. To Malysz wygral procentowo najwieksza liczbe konkursow w jednym sezonie, to Malysz ma rekord najwiekszej przewagi nad drugim zawodnikiem w konkursie nie liczac mamutow (44,9 pkt ), Takze , no dobry byl dosyc Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Willingen z tego co pamiętam punkt k ma na 130 metrze. Adaś jest najlepszy. Pamiętajcie gdyby nie Adam nie byłoby Stocha. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Tak ale to najwieksza duza skocznia, tam hs jest dalej niz w wiekszosci. Ahonen tam chyba 156 skoczyl ale sie wyje.bal. A pamietacie ten konkurs w zakopanym gdzie malysz sie wyje,bal a stoch wygral. Fabula jak w jakims rpgu Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 a w Planicy w ostatnich zawodach Adama nie stali obaj na podium? Coś było chyba Cytuj
balon 5 373 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Ooo faktycznie Piotrek wygrał już PŚ, na śmierć zapomniałem. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 a w Planicy w ostatnich zawodach Adama nie stali obaj na podium? Coś było chyba Tak , wtedy malysz konczyl kariere Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Ta końcowa przemowa Szaranowicza, z łamiącym się głosem Cytuj
Ore 188 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Wiem, że macie temat o narciarskich anorektykach w kąciku sportowym, ale z tym największym polskim sportowcem to nie przesadzajcie proszę. Bądźmy poważni. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 (edytowane) wojtek fortuna a tak serio, to również nie uważam żeby małysz był najlepszym sportowcem wszechczasów. Pamiętajmy, że mówimy tu o dyscyplinie stricte niszowej, którą uprawia zaledwie ułamek procenta ludzi na globie i na którą wiele narodów ma po prostu wywalone. Edytowane 31 grudnia 2016 przez asax Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Wszechczasów to nie, ale pierwszej dekady XXI wieku już tak. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 wojtek fortuna a tak serio, to również nie uważam żeby małysz był najlepszym sportowcem wszechczasów. Pamiętajmy, że mówimy tu o dyscyplinie stricte niszowej, którą uprawia zaledwie ułamek procenta ludzi na globie i na którą wiele narodów ma po prostu wywalone. A co ma piernik do wiatraka? Był w ciągu ostatnich kilkunastu lat polski sportowiec, którego oglądałam prawie cała Polska? Cytuj
Ore 188 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Chyba, że największy sportowiec = najbardziej popularny w kraju. To możliwie, że macie rację. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 a kto z polskich sportowców zdobył więcej i ma za sobą tyle lat dominacji? Pytam serio, może coś przeoczyłem. Cytuj
XM. 11 038 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Każdy beka ze Małysz nie największy sportowiec ale od paru postów upominania nikt nie wymienił nikogo lepszego. : ) Willingen z tego co pamiętam punkt k ma na 130 metrze. Adaś jest najlepszy. Pamiętajcie gdyby nie Adam nie byłoby Stocha. 130 ma chyba teraz, ale jak zaje.bal Adaś te 151,5m jak jeszcze było 120. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 w 2000r. obiekt przeszedł gruntowną modernizację, a Adaś w 2001r tak poleciał. z pudzianem to fakt, nie pomyślałem. Szkoda, że nie była to dyscyplina olimpijska, a jak wiemy medal olimpijski to najcenniejsza wygrana. Także Adam nadal najlepszym polskim sportowcem. No i Mariusz leciał na sterydach, a Adaś bułeczka z bananem. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 wojtek fortuna a tak serio, to również nie uważam żeby małysz był najlepszym sportowcem wszechczasów. Pamiętajmy, że mówimy tu o dyscyplinie stricte niszowej, którą uprawia zaledwie ułamek procenta ludzi na globie i na którą wiele narodów ma po prostu wywalone. No ale to nie jest jakas mega niszowa dyscyplina tylko nie kazdy kraj ma warunki sila rzeczy na jej uprawianie. I co pojedziesz do indii czy pakistanu gdzie kazdy 5 latek wymieni ostatnich mistrzow w krykieta, gdzie kazdy tam ma wyje,bane na jakies biegi, taka nieniszowa koszykowke czy pilke nozna i powiesz ze jakis ich mistrz krykieta to frajer bo ta dyscyplina jest niszowa? Raczej cie wysmieja. Albo jedz do norwegii i powiedz ze bjoerndalen to moze sobie dalej biegac w sniegu i teodorczyk to lepszy sportowiec. Tez cie wysmieja. A moze wszystkie sporty zimowe sa niszowe i bioracy w nich udzial nie koga byc najlepszymi sportowcami. W sumie nie uwazalem ze Malysz to najlepszy polski sportowiec ale te jakanie sie z wymienieniem lepszego chyba uswiadomilo mnie ze... jednak mozliwe ze jest tym najlepszym sportowcem. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Generalnie chodzi mi o to, że nie da się jednoznacznie zdefiniować jednego sportowca. Ale Małysza bym zaliczył do pierwszej piątki jednak. Cytuj
Daffy 10 632 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Jesli patrzec na olimpiady to przeciez stoch>malysz Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Przeciez te cale strongmeny sa jakies 10mrazy bardziej niszowe niz skoki narciarskie co ja czytam xD Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Dobre bylo studio w TV z Małyszem jak Stoch zdobywal olimpijskie złoto, mimo ze uważam ze jest lepszy za caloksztalt to było widać po Adasiu, ze cos go zarlo od srodka i wygladal jakby cieszyl się z przymusu. Cytuj
Kosmos 2 753 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Też najlepiej wspominam 151m Małysza w Willingen. No i zawsze jak oglądam filmik z najpiękniejszych chwil Małysza to mi się łezka kręci w oku. Zawsze ogląłem, co weekend. Te rywalizacje ze Shmitem, Ahonenem, Hannawaldem, Jandą. Zawsze miał poważnych rywali ale i tak był najlepszy <3 To dobre https://www.youtube.com/watch?v=5NokheAtg5o 1 Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 No ale co sie dziwic, tylko zlota mu brakowalo. Wtedy kiedy mogl je zdobyc wpier.dolil sie ammann. Troche PSZYPAL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi