Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

Opublikowano

Żyła nawet Małysza nie chciał słuchać, a wystarczyło, że Stefan Horny mu po szwajcarsku wytłumaczył, że garbić to się przy s/raniu może, a nie na skoczni.

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 395,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

Jutro bedzie para Kraft vs Stoch :obama:

W kwalifikacjach Kot 2, Zyla 3 :obama:

włącz sobie NHL czasem, będziesz wiedział co to prawdziwy sport.

Wypij sobie cyjanek czasem, będziesz wiedział co to ulga.

Opublikowano

Jutro bedzie para Kraft vs Stoch :obama:

W kwalifikacjach Kot 2, Zyla 3 :obama:

włącz sobie NHL czasem, będziesz wiedział co to prawdziwy sport.

Odbijanie krazka na lyzwach xd

Opublikowano

Co te polaki, już mi po latach w końcu zszedł bakcyl na skoki, a oni takie petardy posyłają. Trzeba będzie wpaść do Wisły , może w tym roku wiatr nie popsuje konkursu.

Opublikowano

Stoch zaliczył dzwona i skarży się na ból barku. Nie wiadomo czy będzie skakać. Wtf? :/

Opublikowano

I tak watpie ze ten konkurs sie odbedzie, loteria na maxa a podmuchy czasem nawet do 7m/s.

Ale to tcs wiec sedziowie beda ciagnac na sile aby sie ta jedna seria odbyla.

Opublikowano

W Austrii wychodzi na to ze tak.

Opublikowano

No ale właśnie słyszę, że Kamil 3ci w pś jak dotychczas i 99 punktów do prowadzącego Tande, także będzie się działo :lapka:

A w turnieju 4 skoczni tylko 1,7 punktów straty Kamila. No i Żyła traci około 10 do podium. To by było coś, gdybyśmy mieli 2 Polaków na podium Turnieju 4 skoczni :) Ale dla mnie nawet jak będzie trochę poza podium to i tak chapeau bas

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Beznadziejny konkurs. Szkoda takiego krafta ktory w kwalifikacjach skakal fantastycznie a teraz stracil szanse na tcs. Kamik sie uratowal a tande trafil na lepsze warunki i odrobil ponad 7 punktow :/ Troche chu.jnia ale kto wygra w trzech kroli z dwojki stoch tande ten wygra turniej. Beda emocje. No i Kamil ma wygrac bo wygram piniondze

Opublikowano

Stoch na FB:

No dobrze, koniec siania plotek. Pora na wiadomości z pierwszej ręki 1f642.png:)Jestem po prześwietleniu, poza małym krwiakiem nic mi nie jest. Z bólem jakoś sobie poradzę. Zamierzam z pełną mocą skakać najlepiej jak potrafię 1f680.png1f680.png1f680.png Jesteście ze mną?

#kamiland #rakietajestcała #tsc

I elegacko bo juz myslalem, że cale to TCS będzie chu.ja warte i Tande będzie walczył sam ze sobą.

Opublikowano

No nie ukrywam, ulga. Kibicuję polskim skoczkom i moje serduszko się będzie radować jak Stoch wygra.

6e468db1dc8c7695db67488a015b3457.jpg

Edytowane przez krupek

Opublikowano

To co Panowie? Tak racjonalnie (bo wiadomo że nie sercem) Kamil Stoch czy Andrzej Tande?

Opublikowano

Wiadomo, że chciałoby sie Kamila, ale Tande wygra.

Opublikowano

No ja słyszałem w TVP że nie leży ostatni skocznia Kamciowi. Prawda czy pijacki omam Darka? A jak na niej Andrzej T. skakał ostatnimi laty?

Opublikowano

Tande ma rozje/baną kostkę, kolano i lęk wysokości. Dość mocny handicap.

Opublikowano

No ja słyszałem w TVP że nie leży ostatni skocznia Kamciowi. Prawda czy pijacki omam Darka? A jak na niej Andrzej T. skakał ostatnimi laty?

Jak sie jest w formie Stocha czy Tandego kazda skocznia lezy.

Ale nie da sie ukryc ze ch.ujnia na maksa z tego innsbrucka. Wypaczylo to generalke.

Ja mysle ze jednak Kamil. Tande i ma wpadki co pokazal pierwszy konkurs , skacze nie rowno. No i doswiadczenie za Kamilem. Obym sie nie mylil

Opublikowano

Z jednej strony od 14 lat TCS wygrywa ten, który prowadził po 3 konkursach, z drugiej od 17 nie bylo mniejsze przewagi przed ostatnim konkursem. Jak to mówią zeskok jest okrągły, a narty są dwie.

Opublikowano

No troche szaleli z ta belka sedziowie. Kraft dalej spadek po grypie, za to Zyla swietnie i stabilnie , Stoch najlepszy w pierwszym treningu takze historyczna chwila z dwoma polakami na podium tcs jest jak najbardziej prawdopodobna. Tande po podmuchach w powietrzu lecial aby wyladawac wiec nie wiadomo. Za to w parze jest z Prevcem takze bardzo ciekawie.

No zobaczymy jutro, mysle ze bedzie swietna walka.

Opublikowano

Stoch najlepszy w obu seriach probnych. W studiu szaran i kot mowia ze nie musza dzis skakac tylko od razu wreczac audika Kamilowi.