Yakubu 3 047 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Tragedia, czwarte i siódme miejsce po pierwszej serii, po co ja to oglądam, nie wracajcie do domu Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Hehe nie no wiadomo ze 3 polakow w top 10 mistrzostw to fantastyczny wynik, no ale medal to jakis by sie przydal na poczatek przed zlotem w druzynowce Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 No i spie.rdolił, no może będzie brąz. Ale i tak suabooo. Przestał cieszyć sie skokami, nie wykonał dziś dobrej pracy, kolano nadal boli. Kanabis nie napinaj się, to tylko skoki :p Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Ty nie rozumiesz, w polsce skoki to jak w brazylii futbol. Kazde miejsxe inne niz pierwsze to porazka, powod do napinki i zwiekszomywskaznik samobojstw w okresie mistrzostw Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Rozumiem, sam to ogladam. Sam w sumie nie wiem po co? Co do skoków polaków, pisałem dziś, jak to będzie. Ku.rwa znam sie na skokach. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 <ziew> każdy kto ma pojęcie o skokach spodziewał się takiego wyniku Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 4 i 5. Fantastyczne miejsca. Ale niedosyt jest. I to spory. MOGA NIE WRACAC DO POLSKI DLA MNIE JUZ NIE SA POLAKAMI No ale Kraft zasluzyl jednak. Gdyby nie dostal sr.aczki na tcs tez roznie mogloby byc. Niech ma. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 (edytowane) Oddać wszystkie miejsca na podium Niemcom i Austriakom, trzeba nie mieć honoru. Jak na dużej nie będzie złota, niech nie wracają Edyta: lubię Krafta, bardziej niż Stocha, jako człowieka. Edytowane 25 lutego 2017 przez .:marioo:. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Leb mnie rozbolal. Ide obejrzec wygrana Malysza w lahti na yotube. To mnie uspokaja. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Idę do biedry, po jakiś tani alkohol. Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 no i z tym kolanem nie wszystko było jednak dobrze. teraz tak serio, Kraft i Welinger to byli faworyci do złota. Wystarczyło oglądać ostatnie konkursy, prezentowali się tam bardzo mocno i widać było ten luz w ich skokach. Stocha bardziej obstawiałem na 3 miejscu chociaż nie wykluczałem też złota. Pierwszy skok nie był taki jaki być powinien, zabrakło tego półtora metra. No i szwab skoczył ponad stówę. Kot bardzo dobry występ, chociaż on pewnie nie zadowolony jak zwykle, Kubacki wiedziałem że się osra w drugiej próbie, Żyła poniżej oczekiwań. jaki jest dalej rozkład skoków? Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 no i z tym kolanem nie wszystko było jednak dobrze. teraz tak serio, Kraft i Welinger to byli faworyci do złota. Wystarczyło oglądać ostatnie konkursy, prezentowali się tam bardzo mocno i widać było ten luz w ich skokach. Stocha bardziej obstawiałem na 3 miejscu chociaż nie wykluczałem też złota. Pierwszy skok nie był taki jaki być powinien, zabrakło tego półtora metra. No i szwab skoczył ponad stówę. Kot bardzo dobry występ, chociaż on pewnie nie zadowolony jak zwykle, Kubacki wiedziałem że się osra w drugiej próbie, Żyła poniżej oczekiwań. jaki jest dalej rozkład skoków? W czwartek (1730?) duża skocznia, sobota (1615?) drużynówka. 1 Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) no i z tym kolanem nie wszystko było jednak dobrze. teraz tak serio, Kraft i Welinger to byli faworyci do złota. Wystarczyło oglądać ostatnie konkursy, prezentowali się tam bardzo mocno i widać było ten luz w ich skokach. Stocha bardziej obstawiałem na 3 miejscu chociaż nie wykluczałem też złota. Pierwszy skok nie był taki jaki być powinien, zabrakło tego półtora metra. No i szwab skoczył ponad stówę. Kot bardzo dobry występ, chociaż on pewnie nie zadowolony jak zwykle, Kubacki wiedziałem że się osra w drugiej próbie, Żyła poniżej oczekiwań. jaki jest dalej rozkład skoków? Dlaczego kolego 4 miejsce Stocha jest takie se a 5 miejsce goscia ktory przed chwila wygral dwa puchary swiata jest swietne? Fuck logic Ostatnie 5 zawodow Stoch 9 18 1 3 6 Kocur 6 1 4 7 1 Wszyscy spisali sie procz zyly swietnie. Do medali zabraklo niewiele i jest o co jeszcze walczyc. Edytowane 26 lutego 2017 przez kanabis Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 Stoch jest zdecydowanym liderem grupy, jest pierwszy w pucharze i to on niego wymaga się najwięcej. On był raczej obstawiany do złota. Stoch pierwszy w pucharze, czwarty na mistrzostwach. Kot piąty w pucharze, piąty na mistrzostwach. Potwierdził swoją dobrą dyspozycje i zdobył miejsce na miarę jego możliwości. Gdyby Stoch był pierwszy to samo mógłbym napisać o nim. To są liczby, to jest matematyka z którą się nie dyskutuje albowiem matematyka jest prawdą. chciałbym żeby było inaczej no ale matematyka Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 26 lutego 2017 Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Normalna zwykla matematyka , nie zaden odmieniec Edytowane 26 lutego 2017 przez kanabis Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 (edytowane) Kabi :( Ale Żyła dał rade Edytowane 2 marca 2017 przez KOŁD Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Stochowi chyba jednak kolano dokucza, albo sie wyskakal. Skok Zyly goty, jakby w pierwszej bylo z 1.5m dalej byloby zloto Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Ten wywiad z zyla teraz xddd jezus maria xddd Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 (edytowane) Brawa dla Piotra, ocierał się gdzieś pod koniec dziesiątki, a teraz pokazał, że go stać na najlepsze miejsca. Ech jak ja nie cierpię tego Krafta :/ Szkoda w chuy, że Stoch wypadł jak wypadł. Bo potencjał był. No ale mamy mocną drużynę. Ten jeden brązowy krążek, może i mało, ale bardzo się cieszę, że właśnie dla Żyły. Edytowane 2 marca 2017 przez Kosmos Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 No taki sport specyficzny, choć ja uważam, że 3 Polaków w czołówce i medal to dobry wynik. Mają szanse na medal w drużynowym, liczę na nich. Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Ale Stochowi musi gul chodzic :/ Stawiam stowke jutro na zloto w druzynowce. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 2 marca 2017 Opublikowano 2 marca 2017 Pojutrze... I tak Stoch dał du.py.I niech ktoś mi tu nie pisze, że 4 i 6 czy 7 miejsce to to dobre miejsce, nie nie dobre ,bo od lidera klasyfikacji generalnej wymaga się więcej, Stoch to nie Freitag czy Domen Prevc. Dobrze chociaż że Żyła choć raz przestał klałnować. I jak widać dało mu to medal. Mało brakowało a byłoby zloto, bo generalnie oddał dwa najdłuższe skoki w konkursie, Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Nie , dzis ide obstawic nie jutro. Oczywiscie zw 4 miejsce to dobre miejsce. Ale juz 7 miejsce to faktycznie , porazka. Niech lepiej zepnie du.pe bo przewaga nad kraftem w generalce jest bardzo mala. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 Stoch nie się skupi na obronie PŚ lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi