Opublikowano 26 marca 20178 l Dobra, to ja mam teraz pytanie - co to są te medale za kategorie mix na mistrzostwach świata? Jak oni sie tam dobierają, na jakiej to w ogole jest zasadzie? Bo ktorys raz slysze o tym, a kompletnie nie kojarze o co chodzi.
Opublikowano 26 marca 20178 l No skacza jak w druzynowce tylko dwie baby i dwoch chlopow. Ale na jakiej zasadzie sa wybierani dokladnie to nie wiem, obstawiam ze decyduje trener.
Opublikowano 26 marca 20178 l no to jest największa parodia, nikt nie chce patrzeć jak kobiety skaczą, to wymusiły mixy
Opublikowano 26 marca 20178 l To chyba tak jak ogladanie meskich skokow na malej skoczni, tylko przez caly sezon.
Opublikowano 27 marca 20178 l Kwestia przyzwyczajenia, nie mamy z kadrami kobiet w skokach przywiązania emocjonalnego, kilka lat regularnych zawodów mix i myślę, że każdy by swoją ,,Kasajkę'' znalazł do kibicowania.
Opublikowano 26 maja 20177 l Pierwszy raz w historii skoków inauguracja sezonu będzie miała miejsce u Nas, w Wiśle. No i fajnie. :)
Opublikowano 30 maja 20177 l Graliście w nowe deluxe? https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aYx3oev_460sv.mp4
Opublikowano 17 listopada 20177 l Kwalifikacje za nami. Niektórym zawodnikom z czołówki nie poszło, być może przez wiatr. Niestety wygrywa Kraft i wyglada na to, że znowu będzie mocarzem w tym sezonie. No ale liczę na Kamila i Kubackiego, Kota jutro no i może na Żyłę, ale dziś tylko 115 m. Przy słabych warunkach, wiec trudno coś powiedzieć. Edytowane 17 listopada 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 17 listopada 20177 l jak ktoś dobrze zaczyna, to potem jest problem na największych imprezach... ale Kraft, którego nie trawie kompletnie podobnie jak Wellinger będą super mocni. Liczę, że Kubacki się obudzi zima i w końcu będziemy go oglądać w pierwszej 10 tce.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Dziś drużynówka! Liczę na podium! Chciaż to pierwszy konkurs i nie wiadomo na co kogo stać.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Po treningach i kwalifikacjach to raczej dziś Niemcy będą faworytami. No ale jak nasi oddadzą 8 równych i dalekich skoków to mogą wygrać.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Czy kręcili tam na śniegu jakiś odcinek Evil Dead, że to tak u(pipi)ane czerwienią jest?
Opublikowano 18 listopada 20177 l Wszystko zgodnie z planem. Teraz jeszcze Stochu wjedzie na pełnej gurwie i już całkiem pozamiata.
Opublikowano 18 listopada 20177 l No ledwo ledwo. Mam nadzieję, że w drugiej serii Kamil skoczy kilka metrów dalej.
Opublikowano 18 listopada 20177 l No tak motzno na odpierdol skoczył. No i сhuϳ, no i cześć. Edytowane 18 listopada 20177 l przez Butt
Opublikowano 18 listopada 20177 l Kasai 45 lat , najdluzszy skok konkursu. Z czego on ma kur.wa te stawy
Opublikowano 18 listopada 20177 l Jest dobrze. Szkoda pierwszego skoku Stocha i drugiego Żyły. Od siedmiu konkursów nie schodzą z podium kiedyś nie do pomyślenia.