Skocz do zawartości

Skoki narciarskie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, to ja mam teraz pytanie - co to są te medale za kategorie mix na mistrzostwach świata? Jak oni sie tam dobierają, na jakiej to w ogole jest zasadzie? Bo ktorys raz slysze o tym, a kompletnie nie kojarze o co chodzi.

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Wyświetleń 398,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pani Palasz byla calkiem ciekawym skoczkiem  

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

To nie jest porażka, porażka to byłby jeden medal w przypadku miejsc po pierwszej serii. TO JEST ŻENADA I SKANDAL. Polaczki nieudaczniki tylko tak umieją zyebać, żaden inny naród by tak nie umiał choć

Opublikowano

No skacza jak w druzynowce tylko dwie baby i dwoch chlopow.

Ale na jakiej zasadzie sa wybierani dokladnie to nie wiem, obstawiam ze decyduje trener.

Opublikowano

To gorsze niż kobiece podnoszenie ciężarów.

Opublikowano

To chyba tak jak ogladanie meskich skokow na malej skoczni, tylko przez caly sezon.

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia, nie mamy z kadrami kobiet w skokach przywiązania emocjonalnego, kilka lat regularnych zawodów mix i myślę, że każdy by swoją ,,Kasajkę'' znalazł do kibicowania.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pierwszy raz w historii skoków inauguracja sezonu będzie miała miejsce u Nas, w Wiśle.

No i fajnie. :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zaczynamy skoki, ogląda ktoś dziś kwalifikacje? :)

Opublikowano

Ja ogladam ale zaraz przelaczam na jeden z dziesieciu

Opublikowano

Kwalifikacje za nami. Niektórym zawodnikom z czołówki nie poszło, być może przez wiatr. Niestety wygrywa Kraft i wyglada na to, że znowu będzie mocarzem w tym sezonie. No ale liczę na Kamila i Kubackiego, Kota jutro no i może na Żyłę, ale dziś tylko 115 m. Przy słabych warunkach, wiec trudno coś powiedzieć.

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

jak ktoś dobrze zaczyna, to potem jest problem na największych imprezach... ale Kraft, którego nie trawie kompletnie podobnie jak Wellinger będą super mocni. Liczę, że Kubacki się obudzi zima i w końcu będziemy go oglądać w pierwszej 10 tce. 

Opublikowano

Dziś drużynówka! Liczę na podium! Chciaż to pierwszy konkurs i nie wiadomo na co kogo stać.

Opublikowano

Po treningach i kwalifikacjach to raczej dziś Niemcy będą faworytami. No ale jak nasi oddadzą 8 równych i dalekich skoków to mogą wygrać. 

Opublikowano

Dzisiaj 1 miejsce ziomeczki mowie jak bedzie:sapek:

Opublikowano

Czy kręcili tam na śniegu jakiś odcinek Evil Dead, że to tak u(pipi)ane czerwienią jest? :yao: 

Opublikowano

Ponoc jest świniak za pierwsze miejsce moze temu

Opublikowano

Wszystko zgodnie z planem. Teraz jeszcze Stochu wjedzie na pełnej gurwie i już całkiem pozamiata.

Opublikowano

Stoch nie wracaj do Polski

Opublikowano

No tak motzno na odpierdol skoczył.

No i сhuϳ, no i cześć.

Edytowane przez Butt

Opublikowano

Kasai 45 lat , najdluzszy skok konkursu.

Z czego on ma kur.wa te stawy

Opublikowano

Jest dobrze. Szkoda pierwszego skoku Stocha i drugiego Żyły. 

Od siedmiu konkursów nie schodzą z podium :) kiedyś nie do pomyślenia.